razorbladeromance Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 καλησπερα.πουλησα μεσα απο αυτο το forum μια καρτα r7 370 asus strix και ενω εμενα μου δουλευε τελεια στο παιδι που την εδωσα μου ανεφερε οτι μετα το logo της asus μητρικης που εχει και ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ στα windows του βγαζει για λιγο πρασινο χρωμα αλλα οταν ξεκινουν τα windows ειναι ολα καλα και δεν του κανει καποιο προβλημα.και στα παιχνιδια απ οτι μου λεει ολα καλα χωρις καποιο προβλημα -κολλημα.υπαρχει περιπτωση να πηγε να σφιξει την καρτα απο την ψυκτρα πανω στην θυρα και να χαλαρωσε η συνδεσμολογια μεταξυ του gpu και των balls?η ειναι κατι αλλο π.χ. καλωδιο η μονιτορ?δυστυχως το μονο που γνωριζω μεχρι στιγμης ειναι οτι εχει μητρικη asus.μηπως θελει bios update?για καθε βοηθεια σας ευχαριστω εκ των προτερων
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν εχει καναν γνωστο ας την δοκιμασει κι εκει να σιγουρεψει αν ειναι μονο στην μητρικη του η' αν ειναι γενικα και βλεπεις μετα τι γινεται..
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αφού δούλευε και δουλεύει, μην το ψάχνεις κατ΄εμέ. Ίσως το καλώδιο ίσως κατι αλλο. Αφού δεν ενοχλεί...
Thanos1972 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 χαζοπροβληματακι οπου εαν δουλευει καλα η καρτα στα παιχνιδια δεν εχει κανενα θεμα. και εμενα το κανει καμια φορα η 290,οχι απο την αρχη.δεν ενοχλει πουθενα. 1
vste Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εμένα η gtx 950 που έχω το κάνει στον projector μόνο. Οταν μπαίνει windows ειναι μία χαρα. Σε τηλεοραση/μονιτορ δουλεύει μία χαρά από την αρχη. Πιθανόν να είναι το handshaking του hdmi με κάποιες συσκευές.
razorbladeromance Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μα αυτο λεω .οταν μπαινει windows και γενικα βγαλει το logo των windows ολα ειναι κομπλε.(update) κοιταξα να δω στο λαπτοπ που εχω το οποιο εχει κι αυτο asus μητρικη και amd card και παιδια πριν σου βγαλει την οθονη λογαριασμου οντως σου δειχνει ενα φοντο πρασινο για ενα δευτερολεπτο με αποχρωση αναλογης της αποχρωσης του φοντου οπου εχεις στην επιφανεια εργασιας σου.δεν ειναι τεχνικο προβλημα και το παιδι μου λεει οτι ολα ειναι κομπλε.για να το κανουν και οι δυο καρτες στα ιδια windows αυτο σημαινει.ευχαριστω για την αποκριση κι αν θελετε να προσθεσετε κατι καντε το ελευθερα!!!!!
Ghost007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μα αυτο λεω .οταν μπαινει windows και γενικα βγαλει το logo των windows ολα ειναι κομπλε.(update) κοιταξα να δω στο λαπτοπ που εχω το οποιο εχει κι αυτο asus μητρικη και amd card και παιδια πριν σου βγαλει την οθονη λογαριασμου οντως σου δειχνει ενα φοντο πρασινο για ενα δευτερολεπτο με αποχρωση αναλογης της αποχρωσης του φοντου οπου εχεις στην επιφανεια εργασιας σου.δεν ειναι τεχνικο προβλημα και το παιδι μου λεει οτι ολα ειναι κομπλε.για να το κανουν και οι δυο καρτες στα ιδια windows αυτο σημαινει.ευχαριστω για την αποκριση κι αν θελετε να προσθεσετε κατι καντε το ελευθερα!!!!! και εγω αυτο φανταζομαι πως ειναι αλλα αμα θες μπορεις να το τσεκαρεις... απλα πας στης ρυθμισεις και αλλαζεις το χρωμμα στην εισαγωγη και βαζεις μπλε π.χ οποτε αν ανοιξει μετα και του βγαλει μπλε τοτε ειναι απλα το φοντο τον windows .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα