8anos94 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησοερα,Εχω μια οθονη απο τα παλια χαλασμενη η πλακετα της και γενικα θα ηθελα να την αναστησω για ενα pc server... μοντελο ειναι LTM190M2-L32 Θα ανεβασω και φωτογραφιες θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω και βεβαια αν μπορω να κανω κατι για να την ξανα αναστησω (η οθονη ειναι μια χαρα ειχανε χαλασει πυκνοτες και δεν ασχοληθικα απο τοτε... 2009 καπου εκει εγινε) screen shot pc Και θα ηθελα αν γινεται απο ελληνικο μαγαζι γιατι απο οσο ξερω δεν μπορουμε να παρουμε απ΄εξω πραγματα
coolerman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Η οθόνη είναι χαλασμένη;;(φωτό) Η εσωτερική τροφοδοσία;; απο ποιό μοντέλο είναι το πάνελ;; αλλάζεις πυκνωτές(ΑΝ είναι εκεί το πρόβλημα)απο κάποιον που γνωρίζει, και είσαι οκ. **Πλέον μπορείς να αγοράσεις απο εξωτερικό.
8anos94 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.ebay.com/itm/TV-HDMI-VGA-AV-USB-AUDIO-LCD-Controller-Board-Kit-For-LTM190M2-L31-LCD-panel-/201423151760 Εχω τσεκαρει αυτο εδω αλλα μου φαινεται πολυ μουφε,η οθονη ειναι μια χαρα αλλα η πλακετα της χαλασανε 3 πυκνοτακια (Λεω εγω γιατι ητανε φουσκομενα ... αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι αυτο) και σκευτομουνα μια λυση αλλου board
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Παρε 3 πυκνωτακια 20 λεπτα το ενα κανουν. κοιτα τα στοιχεια που γραφουν πανω μονο να πεις στον πωλητη.Παρε κι ενα κολλητηρι και σιρματακι συγκολησης με 5 ευρω ολα μαζι και μετα κοιτα κανα 2 βιντεακια στο youtube να δεις πως γινεται.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. 99% αυτο ειναι το προβλημα σου παντως...
8anos94 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ωραια... κατεβασα τα πραγματα τα ειχα κανει κομματια τοτε .. και τα εχω ξεχωριστα ειναι 2 πυκνωτες ιδιοι και 1 ακομα, αλλα που μπαινει ποιος... σιγουρα εκει που λεει c316,c112,c113 αλλα συγκεκριμενα που Model:IP-35155A BTW Αυτα που βρηκα ειναι αυτα http://grobotronics.com/electrolytic-capacitor-25v-820uf.html http://grobotronics.com/electrolytic-capacitor-25v-470uf.html
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλα ειναι απλα να ξερεις οτι αν υπαρχει κανα μαγαζι κοντα σου και εχει 820μF αλλα περισοτερα volt(35 ας πουμε) δεν υπαρχει προβλημα κανει την δουλεια του Και οταν βρεις που μπαινει ο καθενας σιγουρα, να προσεξεις γιατι η μια τους επαφη ειναι το + και αλλη το - . Συνηθως πανω ο πυκνωτης σου γραφει στην μια του πλευρα το - και πανω στην πλακετα το ιδιο γινεται..
8anos94 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τελικα ολα ενταξει αγορασα τους πυκνωτες τους εβαλα μου εκανε κατι κολπα στην αρχη αλλα ολα οκ.η οθονη λειτουργη και παλι!Ευχαριστω πολυ.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μπραβο ρε συ μια χαρα!Ειδες? Με ουτε καν 10 ευρω εχεις παλι μια οθονη χρησιμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα