sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Α οκ, πίστευα ότι θα έπαιζαν εκεί γύρω στο budget σου...atos βρίσκεις λογικά αλλά δεν ξέρω τι λέει. (Πάντως αν κοιτάς c3 γιατί όχι και κανένα pandaki; Έχουν βγει καλά! ). Φιατ ; ΟΧΙ . c3 κοιταζω γιατι εχει λιγα χιλιομετρα το συγκεκριμενο κ γιατι εχω προσβαση σε ανταλλακτικα και μαστορα αν χρειαστει , Atos; οχι...ειμαι αναμεσα σε Accent,corolla 96-99 και c3 . ΜΕχρι 3.000 με την Μεταβιβαση μαζι. Εχω ακριβως αυτο το ποσον διαθεσιμο. c3 : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8450570/ accent : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8463818/ corolla 96 : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8184663/ το c3 φαινεται οτι φοραει ιμιτασιον προφυλακτιρα μπροστα ισως και πισω δεν ειμαι σιγουρος. Παντως φαινεται βαμμενο. ( αν υπαρχει λαμαρινας ας γραψει) το accent φαινεται συμπαθητικο . Ε το corolla ενταξει κορυφη αλλα δεν εχει Αεροσακους. βρηκα κ αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8432549/ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από sam75 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μην κοιτάς τόσο παλιά αυτοκίνητα π.χ accent . Κοντά στα 4000 χιλιάρικα βρίσκεις Renault Clio,Mitsubishi Colt,Citroen C2,Ford Fiesta,fiat panda μοντέλα μετα του 2006 που έχουν ενα abs,eps,πλευρικους αεροσάκους κτλ . Από κατανάλωση πάνω κάτω σε αυτα τα κυβικά τα ίδια είναι . Το εχει γειτόνισσα μοντέλο του 2002 το αυτοκίνητο είναι σε αρίστη κατάσταση (Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχουν οι Γάλλοι). τα συνεργεια και τα ηλεκτρολογεια ανα την επικρατεια εχουν διαφορετικη αποψη Μέχρι 3.000 έχω όχι παραπάνω φίλε , τα accent νομίζω είναι καλά, πάνε άνετα 400 χιλιάδες χιλιόμετρα. Φίλε το θέλω για απλή μετακίνηση δεν ψάχνω εφέ και ιστορίες... Ψάξε στο car, c3 1.1 από Θεσσαλονίκη, το έχει ένα Κώστας, μπλε όχι θαλλασι χρώμα. Δες και πες μου. Υπόψιν τα yaris τα θεωρώ ακριβά, μοντέλο 2000 το δίνουν 3.000, έχουμε και ξεφύγει. φιλε το αμαξι το ειδα, 1ο αποτελεσμα βγαινει, αν εχει οντως 137 χιλ χλμ φαινεται αρκετα ενταξει... εγω θα το κοιταζα... βασικο να δεις το βιβλιο σερβις, και κανε μια χαρη, σηκωσε τα προστατευτικα των καθισματων (εχει αποτι ειδα στις φωτο) μην παιζει τιποτα δυσαρεστο απο κατω.. ιμιτασιον προφυλακτηρας γιατι φιλε? δεν νομιζω, δεν μου κανει κατι υποπτο... μονο τα τασια θελουν αλλαγη, φαινονται αθλια... α και λαστιχα αμορτισερ να κοιταξεις, γιατι αλλιως τα 3000 θα γινουν πανευκολα 3500... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 τα συνεργεια και τα ηλεκτρολογεια ανα την επικρατεια εχουν διαφορετικη αποψη φιλε το αμαξι το ειδα, 1ο αποτελεσμα βγαινει, αν εχει οντως 137 χιλ χλμ φαινεται αρκετα ενταξει... εγω θα το κοιταζα... βασικο να δεις το βιβλιο σερβις, και κανε μια χαρη, σηκωσε τα προστατευτικα των καθισματων (εχει αποτι ειδα στις φωτο) μην παιζει τιποτα δυσαρεστο απο κατω.. ιμιτασιον προφυλακτηρας γιατι φιλε? δεν νομιζω, δεν μου κανει κατι υποπτο... μονο τα τασια θελουν αλλαγη, φαινονται αθλια... α και λαστιχα αμορτισερ να κοιταξεις, γιατι αλλιως τα 3000 θα γινουν πανευκολα 3500... Σωστο φαινεται ναι...εχει βιβλιο του πηρα τηλεφωνο,νομιζω αξιζει τα 2700 που του ειπα...βαζω αλλα 300 για σερβις και οτι χρειαστει και παω μπαλα αλλα 100.000 χιλιομετρα. Αμορτισερ λογικα θα χρειαστει σε 20.000 ( σε ανταλλακτικα δουλευω οποτε ολα καλα) Απο οτι βλεπω παντως δεν βγαζουν ιδιαιτερα προβληματα, τα κορολλα τα ανεβασαν πολυ στα 3.000 ευρω μοντελο 1998 ( δεν ξερω αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 παντως στο σε3 θα αλλαζα τα παντα για αν ειμαι σιγουρος αλλωστε εχει φθηνα αναλωσιμα.. και λαδια καθε 8-10 χιλ χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 παντως στο σε3 θα αλλαζα τα παντα για αν ειμαι σιγουρος αλλωστε εχει φθηνα αναλωσιμα.. και λαδια καθε 8-10 χιλ χλμ Εννοείς φίλτρα, λάδια κλπ; εννοείται ότι θα τα αλλάξω όλα με 50-70 ευρώ. Τα ηλεκτρονικά με χαλάνε λίγο αλλά έμαθα ότι στην κατηγορία του έχει καλά ηλεκτρονικά. Εσύ θα έπαιρνες c3 or corolla 1996; διαφορά τιμής 700 ευρώ. 2700 το σ3, 2.000 ο κορολλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 γαλλο δεν θα επερνα , αλλα πολυ παλιο το τογιοτα, οποτε μεση λυση ο σχετικα νεος ευρωπαιος... οσο για το πρωτο θα αλλαζα- λαδι φ.λαδιου, αερα, βενζινης, καμπινας , βαλβολινες, μπουζι και παραφλου ψυγειου... μαξιμουμ 200 ολα αυτα και εχεις ενα μετρο συγκρισης για παρα πολλα χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ο κορεατης (accent) ειναι κορυφαιος σε αξιοπιστια και στο λεω και σαν κατοχος αλλα και απο ολα οσα ακουω εδω και χρονια.Αυτο π εχω εγω απο το 2003 περαν του σερβις δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπα.Εγω θα το διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη.Επισης φτηνα ανταλλακτικα αν χρειαστεις κατι.Η επιλογη δικη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 γαλλο δεν θα επερνα , αλλα πολυ παλιο το τογιοτα, οποτε μεση λυση ο σχετικα νεος ευρωπαιος... οσο για το πρωτο θα αλλαζα- λαδι φ.λαδιου, αερα, βενζινης, καμπινας , βαλβολινες, μπουζι και παραφλου ψυγειου... μαξιμουμ 200 ολα αυτα και εχεις ενα μετρο συγκρισης για παρα πολλα χλμ Αυτά σε εμένα θα βγουν τιμή κόστους δεν τίθεται θέμα... Δεν παίζει κάτι άλλο οπότε μέσα στην εβδομάδα αν δεν βρω κάτι άλλο θα το πάρω. Παρεμπιπτόντως είχα sexo 1.0, το πήρα με 100 χιλ. Και το πηγα με άνεση 200 χίλ. Με μια φορά το χρόνο αλλαγή λάδιων. Είναι γερά αυτοκίνητα, πιο γερά από γερμανικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 και εγω για accent θα σου ελεγα εαν θελεις να εχεις απροβληματιστα χιλιομετρα. οχι οτι το c3 ειναι ασχημο αλλα το αλλο δεν θα βγαλει τιποτα χαζοβλαβες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτά σε εμένα θα βγουν τιμή κόστους δεν τίθεται θέμα... Δεν παίζει κάτι άλλο οπότε μέσα στην εβδομάδα αν δεν βρω κάτι άλλο θα το πάρω. Παρεμπιπτόντως είχα sexo 1.0, το πήρα με 100 χιλ. Και το πηγα με άνεση 200 χίλ. Με μια φορά το χρόνο αλλαγή λάδιων. Είναι γερά αυτοκίνητα, πιο γερά από γερμανικά. μακαρι να ειναι, αλλα η εμπειρια μου λεει αλλα... πιο ευκολα θα επερνα γερμανο παρα γαλλο, οπως και η πλειοψηφια του κοσμου... γενικα νομιζω ομως οι ιαπωνες ειναι πιο μπροστα σε ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 μακαρι να ειναι, αλλα η εμπειρια μου λεει αλλα... πιο ευκολα θα επερνα γερμανο παρα γαλλο, οπως και η πλειοψηφια του κοσμου... γενικα νομιζω ομως οι ιαπωνες ειναι πιο μπροστα σε ολα Εμας η εμπειρια μας αλλα λεει..τα Γαλλικα βγαζουν προβλημα στα ηλεκτρονικα,τα Γερμανικα στα μηχανικα,τα Ιαπωνικα στο μπροστινο και πισινο συστημα και διευθυνσεως γενικως. Τεσπα σκεφτομαι παλι για το κορολλα και για το Accent 01 εως 03, αν βρω κανα καλο. και εγω για accent θα σου ελεγα εαν θελεις να εχεις απροβληματιστα χιλιομετρα. οχι οτι το c3 ειναι ασχημο αλλα το αλλο δεν θα βγαλει τιποτα χαζοβλαβες. μου αρεσει το accent αλλα δεν εχει καποιο της προκοπης..ολα μεχρι τα 3 χιλιαρικα ειναι καπως. Ας ψαξω ομως λιγο ακομα και απο δευτερα βλεπουμε. Το C3 ειναι το ιδανικο που θελω γιατι ειναι 1.1 , δεν καιει τιποτα και παω μεχρι χαλκιδικη με 10 ευρω και γυριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το corolla στην αγγελια ειναι πανπαλαιο ρε συ sam, καλα δεν εχει πιο καινουργια; δες κατι αλλο στην τελικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το corolla στην αγγελια ειναι πανπαλαιο ρε συ sam, καλα δεν εχει πιο καινουργια; δες κατι αλλο στην τελικη Δεν έχει, έχει από μακριά, εγώ θέλω να το ψάξω το αυτοκίνητο,να είναι στην πόλη μου δηλαδή. Άλλο δεν με ενδιαφέρει τίποτε, accent, c3 or corolla. Τα υπόλοιπα είναι όλα προβληματικά. Σύμφωνα με αυτά που πουλάμε τα πιο πολλά αναλώσιμα είναι γερμανικά, μετά γαλλικά και τέλος Ιαπωνία μεριά. Δηλαδή κολλαρο για κορολλα δεν έχω δώσει πότε στα 15 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ποιο γερμανικο βγαζει προβλημα στα μηχανικα?γιατι ολοι οι ταριφες εχουν vw(skoda) και μερκ? παρεπιπτοντως της κοπελας μου το φαμπια ειναι σκυλι, εχει 150 χιλ χλμ με γρηγορο τρεξιμο απο μεριας μου και μονο κατι βλακειουλες εχει ζητησει, κλειδιαρια οδηγου ας πουμε .. δεν θα επερνα γαλλο και ιταλο με τιποτα... τα θεωρω τσαπατσουλικα, ασχημα , ακριβα και πανω απο ολα ζημιαρικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ποιο γερμανικο βγαζει προβλημα στα μηχανικα?γιατι ολοι οι ταριφες εχουν vw(skoda) και μερκ? παρεπιπτοντως της κοπελας μου το φαμπια ειναι σκυλι, εχει 150 χιλ χλμ με γρηγορο τρεξιμο απο μεριας μου και μονο κατι βλακειουλες εχει ζητησει, κλειδιαρια οδηγου ας πουμε .. δεν θα επερνα γαλλο και ιταλο με τιποτα... τα θεωρω τσαπατσουλικα, ασχημα , ακριβα και πανω απο ολα ζημιαρικα Ένα θα σου πω, δες ένα 20ετιας Ιαπωνικο και ένα γερμανικό.... Καμία σχέση. Τα γαλλικά σου είπα έχουν μόνο ηλεκτρονικά θέματα, μηχανικά καμία φλατζα. Όλα τα polo όλα τα opel, όλα τα Ford... Φίλε κάθε μέρα σε συνεργεία είμαι... Αυτά τα τρία βλέπω συνήθως, κορολλα να χαλάσει δεν έχω δει ποτέ!!! Toyota, Nissan, mitsubishi και πάει λέγοντας. Φυσικά παίζει ρόλο πως το δουλεύεις. ΣΟΥ είπα είχα σαξο και το έλιωσα 10 χρόνια τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα