Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε δύο

Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα, με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και να μην καίει βενζίνη. Το c3 1.1 είναι full extra έχει 140 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το accent 1.3 έχει τα ίδια χιλιόμετρα.

Το c3 είναι καθαρό πολύ, το accent έχει κάποια χτυπήματα.

Το κορεατικο τιμή 1800, το γαλλικό 3000.

Ο Γάλλος 2004, ο κορεατης 2000.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα corolla βγαίνουν 2500 έως 3000 τα ανέβασαν.

Τα yaris ίσως παραπάνω.

Τώρα να πάρω corolla 94; πολύ παλιό μου φαίνεται.

Δημοσ.

οχι τοσο παλαιο,

yaris 99 και μετα

corolla 2000 και μετα περιπου

το accent τιμιο οσους εχω ρωτησει, απο βλαβες δεν ξερω αμα βγάζουν

Δημοσ.

οχι τοσο παλαιο,

yaris 99 και μετα

corolla 2000 και μετα περιπου

το accent τιμιο οσους εχω ρωτησει, απο βλαβες δεν ξερω αμα βγάζουν

Τα κορολλα είναι πάνω από 3000,εγω θέλω μέχρι 3000.

Μαλλον για accent λέω

Δημοσ.

Τα κορολλα είναι πάνω από 3000,εγω θέλω μέχρι 3000.

Μαλλον για accent λέω

δικιο εχεις.

+100 για το accent 4πορτο έχει χώρους και πορτπαγκαζ, ευκολο στην οδήγηση!

Αν και δεν ξερω κατα ποσο βγαζουν βλάβες η καίνε.  Ειμαι παρκαδορος παντος και δεν εχω δει πελάτη να διαμαρτύρεται

Δημοσ.

αληθεια τωρα? ψαχνεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και μιλαμε για c3?

βασικα μιλαμε για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ιαπωνα-κορεατη?

υ.γ. σου εδωσα λυση στην απορια σου

• Like 1
Δημοσ.

αληθεια τωρα? ψαχνεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και μιλαμε για c3?

βασικα μιλαμε για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ιαπωνα-κορεατη?

υ.γ. σου εδωσα λυση στην απορια σου

Ναι απλά να έχει και λίγο εμφάνιση :)

Τα κορολλα τα ανέβασαν πολύ οπότε πάω για Κορέα.

δικιο εχεις.

+100 για το accent 4πορτο έχει χώρους και πορτπαγκαζ, ευκολο στην οδήγηση!

Αν και δεν ξερω κατα ποσο βγαζουν βλάβες η καίνε. Ειμαι παρκαδορος παντος και δεν εχω δει πελάτη να διαμαρτύρεται

Νομίζω δεν βγάζουν βλαβες πάρα μόνο αφτερ μάρκετ ανταλλακτικά, δηλαδή κάνα μπαλάκι, καμία αντλία. Μηχανικά είναι σαν τα ιαπωνικά. Κορολλα θέλω αλλά πανάκριβα.

Αξίζει να δώσω 3.000 για μοντέλο του 1998;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω -λιγο- ακριβο ειναι, τοσο παίζουν οι τιμες στο car.gr?
πριν κανενα μηνα κοιταζα για αμαξι, νομιζω έβρισκες ποιο καινούργια accent σε αυτα τα λεφτα.
αν αρχισες τωρα το ψαξιμο, περιμενε να μπει ο Σεπτέμβρης αν σε παιρνει να δεις τι γινεται...

Επεξ/σία από alx301
  • Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμενο c3 που λες (εγω νομιζα λες το καινουργιο που οκ βλεπεται) ειναι οτι πιο ασχημο - γυναικειο αμαξι μπορεις να παρεις... συνηθως βγαινει γαλαζιο ή χρυσαφι , απαραιτητα ομως ξεθωριασμενο εξαιτιας της φοβερης ποιοτητας κατασκευης των γαλλων...

αν μπορεις κοιταξε και το σουιφτ, σκυλι του πολεμου, αν και ενταξει οντως ειναι κουτι, αλλα μιλαμε για αξιοπιστια...

επισης σκοντα φαμπια αν βρεις φτηνη ειναι καλη λυση, επισης αξιοπιστο αμαξι ...μιλαω για την ΜΚ1

Δημοσ.

Μην κοιτάς τόσο παλιά αυτοκίνητα π.χ accent . Κοντά στα 4000 χιλιάρικα βρίσκεις Renault Clio,Mitsubishi Colt,Citroen C2,Ford Fiesta,fiat panda μοντέλα μετα του 2006 που έχουν ενα abs,eps,πλευρικους αεροσάκους κτλ .

Από κατανάλωση πάνω κάτω σε αυτα τα κυβικά τα ίδια είναι .

ξεθωριασμενο εξαιτιας της φοβερης ποιοτητας κατασκευης των γαλλων...

Το εχει γειτόνισσα μοντέλο του 2002 το αυτοκίνητο είναι σε αρίστη κατάσταση (Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχουν οι Γάλλοι).

• Like 1
Δημοσ.

Μην κοιτάς τόσο παλιά αυτοκίνητα π.χ accent . Κοντά στα 4000 χιλιάρικα βρίσκεις Renault Clio,Mitsubishi Colt,Citroen C2,Ford Fiesta,fiat panda μοντέλα μετα του 2006 που έχουν ενα abs,eps,πλευρικους αεροσάκους κτλ .

Από κατανάλωση πάνω κάτω σε αυτα τα κυβικά τα ίδια είναι .

Το εχει γειτόνισσα μοντέλο του 2002 το αυτοκίνητο είναι σε αρίστη κατάσταση (Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχουν οι Γάλλοι).

Μέχρι 3.000 έχω όχι παραπάνω φίλε , τα accent νομίζω είναι καλά, πάνε άνετα 400 χιλιάδες χιλιόμετρα.

το συγκεκριμενο c3 που λες (εγω νομιζα λες το καινουργιο που οκ βλεπεται) ειναι οτι πιο ασχημο - γυναικειο αμαξι μπορεις να παρεις... συνηθως βγαινει γαλαζιο ή χρυσαφι , απαραιτητα ομως ξεθωριασμενο εξαιτιας της φοβερης ποιοτητας κατασκευης των γαλλων...

αν μπορεις κοιταξε και το σουιφτ, σκυλι του πολεμου, αν και ενταξει οντως ειναι κουτι, αλλα μιλαμε για αξιοπιστια...

επισης σκοντα φαμπια αν βρεις φτηνη ειναι καλη λυση, επισης αξιοπιστο αμαξι ...μιλαω για την ΜΚ1

Φίλε το θέλω για απλή μετακίνηση δεν ψάχνω εφέ και ιστορίες... Ψάξε στο car, c3 1.1 από Θεσσαλονίκη, το έχει ένα Κώστας, μπλε όχι θαλλασι χρώμα. Δες και πες μου.

Υπόψιν τα yaris τα θεωρώ ακριβά, μοντέλο 2000 το δίνουν 3.000, έχουμε και ξεφύγει.

Δημοσ.

Για τα accent ακούγονται καλά λόγια (για την αξιοπιστία τουλάχιστον) όπως και για τα getz.

Ναι αλλά βγαίνουν ακριβα τα getz φίλε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά βγαίνουν ακριβα τα getz φίλε

Α οκ, πίστευα ότι θα έπαιζαν εκεί γύρω στο budget σου...atos βρίσκεις λογικά αλλά δεν ξέρω τι λέει.

(Πάντως αν κοιτάς c3 γιατί όχι και κανένα pandaki; Έχουν βγει καλά! ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...