Gauss3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τα δοκμασει κανεις ας μας πει και τα νουμερα σε σχεση με τα nike που παιζουν. Θα έλεγα περίπου ίδια, ίσως να είναι και ελαφρώς μεγαλύτερα αν και όπως είπε και ο lalanis έχει σημασία και το σχέδιο. Παρέλαβα και εγώ σήμερα, φαντάζομαι ότι έστειλαν σε όλους σας δωράκι και έναν κωδικό για δωρεάν μεταφορικά στην επόμενη αγορά. Πιο πολύ θέλω να δω την αντοχή τους συμφορουμίτες γιατί κανένα αθλητικό παπούτσι σε μένα δεν κατάφερε να ζήσει το μισό από ότι ενα adidas αγορασμένο από Αμερική. Θέλω να δω αν τελικά υπάρχει ή όχι διαφορά στην ποιότητα των παπουτσιών που έρχονται εδώ. Σε πρώτη φάση πάντως δε βλέπω ουσιαστικές ποιοτικές διαφορές αλλά θα δείξει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα στην παρέα όταν παραγγείλατε σας ήρθε κατευθείαν tracking number? εγώ τα πλήρωσα μεσώ paypal μου ήρθε email στο gmail ότι έγινε η αγορά άλλα tracking number δεν ήρθε θα υπάρξει πρόβλημα στην παραγγελιά ξέρει κανείς κάτι ?? Εγώ παρήγγειλα στις 31 / 8 και την επόμενη μέρα 1 / 9 μου έστειλαν e-mail όπου έλεγαν ότι η παραγγελία έχει περάσει στο 2ο στάδιο Order accepted & shipped και υπήρχε βεβαίως και το tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatileon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Ολα καλα τα παπούτσια για την τιμή που είχαν απλά τα σπάνε! Ευχαριστώ πολυ το φιλο που είπε για την έκπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μια ερωτηση παιδια, σε adidas φοραω UK10, σε reebok τι να παρω; ιδια γραμμη εχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasth87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδες κανεις αποδειξη αγορας περα απο την α4 με την παραγγελια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδες κανεις αποδειξη αγορας περα απο την α4 με την παραγγελια?? Στο mail σου δες το γράφει κιόλας ότι την απόδειξη δεν την στέλνουν σε έντυπο αλλά μόνο ηλεκτρονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μηπως πηρε καποιος τα sawcut 3 και εχει εμπειρια απο τετοιου τυπου παπουτσια να μας πει τις εντυπωσεις σου; (καμμια συγκριση με αλλες μαρκες π.χ salomon;) πήρα 2 ζευγάρια φίλε μου αλλα δεν έχουν έρθει ακόμα..... εν αναμονή ..... πάντως όσο μάπα και να είναι μπροστά στα σαλομον που κάνουν 100+ για την τιμή τους θα είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα ρε παίδες δεν έφτασε ποτέ και τους έστειλα χεστήριο email. Η απάντησή τους είναι ότι το ψάχνουν και ότι φταίει η DHL. Χθες με ενα μαγικό τρόπο έφτασαν σπίτι. Γαμάτα είναι. Ευχαριστώ τον ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μια ερωτηση παιδια, σε adidas φοραω UK10, σε reebok τι να παρω; ιδια γραμμη εχουν; Λογικα το ιδιο θα θες γιατι κι εγω σε adidas φοραω UK10 to το οποιο ειναι 44 και 2/3 και σε nike 45. Nike φορας καθολου για να δεις νουμερο? Πιστευω παντως οτι με το 45 θα εισαι ενταξει αλλα καλυτερα να πας σ'ενα καταστημα να δοκιμασεις και να σιγουρευτεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
critel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ και εγώ παρέλαβα τα παπουτσάκια είναι πολύ ωραία αλλά αρκετά καλοκαιρινά δεν θα δοκιμάσω την αντοχή τους στην βροχή..... Ευχαριστώ ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα