tehyoda Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια μερα ειχες κανει παραγγελία; Αν δεν κάνω λάθος την τρίτη 30/8. 1
lalanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παραγγελία 31/8 - Παραλαβή σήμερα 7/9. Με δελτίο παράδοσης στα Ελληνικά και οδηγίες για αλλαγή αν δεν κάνει το νούμερο. BTW το ίδιο νούμερο που φοράω σε αθλητικά NIKE, μου κάνει μια χαρά. Ωραίο deal.
Gauss3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχυει ακομη η προσφορα; Από ότι είδα όχι το επιπλέον 25%... Η σκέτη, θεωρητικά 50%, ναι αν και με ποιο περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων μοντέλων.
christakos07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παραγγελία 31/8 - Παραλαβή σήμερα 7/9. Με δελτίο παράδοσης στα Ελληνικά και οδηγίες για αλλαγή αν δεν κάνει το νούμερο. BTW το ίδιο νούμερο που φοράω σε αθλητικά NIKE, μου κάνει μια χαρά. Ωραίο deal. Όταν έφτασε επι ελληνικού εδάφους το tracking πέρασε στο dhl.gr οπως αναφέρει το mail της reebok? 1
lalanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είδα καθόλου tracking. Είναι πιθανό πάντως... 1
christakos07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το δικό μου έφυγε 30 του μηνού και ούτε φωνή ούτε ακρόαση(παραγγελία Σάββατο 27). Καλοφόρετα
iageogr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είδα καθόλου tracking. Είναι πιθανό πάντως... Παραλαβη απο DHL ή απο ΕΛΤΑ;
kalampakas. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα μπηκε ελλαδα σημερα,παραγγελια 31/08.dhl ειδοποιητηριο κι ετσι;
fox79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 DHL Μάλλον μονο για Αθήνα εγω που μενω Αγρίνιο θα κάνω παραλαβή απο Ελτα εκει βλεπω το τρακιν.
Aristomaxos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα τη Τρίτη το βράδυ μου ήρθε αυτό το e-mail : μ' ένα pdf ως συνημμένο που είναι η απόδειξη λιανικής πώλησης. Στο DHL όμως βλέπω προς το παρόν αυτό : 31 / 8 έκανα τη παραγγελία. Έχουν φθάσει τα παπούτσια στην Ελλάδα ;
kalampakas. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 βαλε το νουμερο στο site της dhl(το ελληνικο) ως shipper reference 1
telikiasmenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μπει Ελλάδα θα το δεις... Εμένα τη Τρίτη το βράδυ μου ήρθε αυτό το e-mail : reebok.PNG μ' ένα pdf ως συνημμένο που είναι η απόδειξη λιανικής πώλησης. Στο DHL όμως βλέπω προς το παρόν αυτό : dhl.PNG 31 / 8 έκανα τη παραγγελία. Έχουν φθάσει τα παπούτσια στην Ελλάδα ;
telis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα ρε παίδες δεν έφτασε ποτέ και τους έστειλα χεστήριο email. Η απάντησή τους είναι ότι το ψάχνουν και ότι φταίει η DHL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα