efkola Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εψαχνα παπούτσια για powerlifting.. Εχει δοκιμάσει κανένας τα "crosfit?" Ψάχνω και εγώ τέτοια παπούτσια και είδα τα Reebok lifter και τα lifter plus που είχε κοντά στα 75€ αλλά σε νούμερα από 48 και πάνω.. Φοράς romaleos ή adipower; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν φαίνεται να είναι ίδια με τη nike αφού τα 28εκ είναι 45 ενώ στην reebok σύμφωνα με το chart σου είναι 43. Μεγάλη διαφορα. Επίσης βρήκα και αυτο http://www.reebok.co.uk/help-section-size_charts.html από το αγγλικό site Εμενα τα nike pegasus γραφουν us 11, uk 10, eur 45, cm 29. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μια ερώτηση σε όσους έχουν παραγγείλει & παραλάβει... Πόσες μέρες έκανες να σας έρθει η παραγγελία σας ?? Παράγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια την περασμένη εβδομάδα & δεν έχω λάβει κάποιο tracking number για να δω που βρίσκονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μια ερώτηση σε όσους έχουν παραγγείλει & παραλάβει... Πόσες μέρες έκανες να σας έρθει η παραγγελία σας ?? Παράγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια την περασμένη εβδομάδα & δεν έχω λάβει κάποιο tracking number για να δω που βρίσκονται.. Τα δικά μου έλεγαν 7-9 μέρες πραδοση ,tracking μου εστειλαν μαζί με την απόδειξη στο email αλλά δείχνει μόνο μέχρι την στιγμή που έφυγε το πακέτο από Γερμανια από εκεί και πέρα καμία ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τα δικά μου έλεγαν 7-9 μέρες πραδοση ,tracking μου εστειλαν μαζί με την απόδειξη στο email αλλά δείχνει μόνο μέχρι την στιγμή που έφυγε το πακέτο από Γερμανια από εκεί και πέρα καμία ενημέρωση Βάλτο στο 17track ή στων Ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μια ερώτηση σε όσους έχουν παραγγείλει & παραλάβει... Πόσες μέρες έκανες να σας έρθει η παραγγελία σας ?? Παράγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια την περασμένη εβδομάδα & δεν έχω λάβει κάποιο tracking number για να δω που βρίσκονται.. Παρήγγειλα τη Τετάρτη 31 / 8 και την επόμενη μέρα μου ήρθε ενημερωτικό e - mail με το tracking number. Ακόμα δεν έχω παραλάβει, 7 - 9 εργάσιμες είναι ο χρόνος αποστολής οπότε την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα έχουν φθάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αντίστοιχων αποδόσεων σόλα των Adidas boost παίζει? Ξέρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Reebok? Σοβαρα τωρα, ποιος αγοραζει reebok? Κανείς.Ολοι αγοράζουν απο 100€ και πάνω.Ούτε σε εκπτώσεις,ούτε σε προσφορές.Πώς θα βγείς έξω με φθηνά παπούτσια? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Η παραγγελία μου ειχε φυγει 31-8-16 και φανηκε σημερα στο αεροδρόμιο λογικα αυριο μεθαυριο θα ειναι στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα με DHL είχα παραγγείλει τα zpump TR 45 νούμερο σαν μέγεθος καλά είναι απλός επειδή ο κουτουπιες στα συγκεκριμένα είναι κλειστός (τα φοράς σαν κάλτσα) με πιέζει λίγο παραπάνω κατά τα άλλα είναι μια χαρά τα παπούτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα με DHL είχα παραγγείλει τα zpump TR 45 νούμερο σαν μέγεθος καλά είναι απλός επειδή ο κουτουπιες στα συγκεκριμένα είναι κλειστός (τα φοράς σαν κάλτσα) με πιέζει λίγο παραπάνω κατά τα άλλα είναι μια χαρά τα παπούτσια. Ποια μερα ειχες κανει παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα για όσους είχαν απορία με τα νούμερα 43 σε Nike (27.5cm) ,43 πείρα και σε Reebok (28 cm λέει μέσα στο παπούτσι) και είναι ακριβώς το ίδιο σαν αίσθηση μεγεθόυς Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από solton57010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα για όσους είχαν απορία με τα νούμερα 43 σε Nike (29cm) ,43 πείρα και σε Reebok (28 cm λέει μέσα στο παπούτσι) και είναι ακριβώς το ίδιο σαν αίσθηση μεγεθόυς Αν δεν κανω λαθος το 29cm σε ΝΙΚΕ ειναι το νουμερο 45. Το αναφερω γιατι αυτο φοραω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν κανω λαθος το 29cm σε ΝΙΚΕ ειναι το νουμερο 45. Το αναφερω γιατι αυτο φοραω. Σωστος 27.5cm ειναι το σωστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστος 27.5cm ειναι το σωστο Τοσες φορες που τα κοιταμε εχουμε μαθει και τα cm απο τα ποδια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα