Jimps Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 γεια σας παιδια για mousepad τι προτεινετε? εχω δει τα razer goliathus steelseries qck που ειναι αρκετα γνωστα ποια ειναι η γνωμη σας? ευχαριστω
jokerakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 steelseries all the way και δε γράφω greeklish το κέρατο μου
Jimps Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για την απαντηση. αρα προτεινεις το steelseries qck αλλα ποιο απ'ολα? εχω δει ενα γραφει heavy,ενα mass και ενα qck+ ευχαριστω
Runner25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 δες και αυτο εμεινα πολυ ικανοποιημενος αφου αγορασα και δευτερο για καβαντζα το ποντικι γλυστραει επανω του λες και εχεις βαλει βουτυρο
Jimps Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για την προταση φιλε αυτο απ'οτι καταλαβα ειναι σκληρο mousepad. ειναι καλυτερο απο τα μαλακα mousepad αν ξερεις και αν ναι σε τι? ευχαριστω
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 HYPERX FURY PRO GAMING MOUSE PAD SIZE M ή Steelseries qck αν το βρεις κοντά στο 10αρικο ( πλάκα πλάκα ακρίβυνε )
jokerakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για την απαντηση. αρα προτεινεις το steelseries qck αλλα ποιο απ'ολα? εχω δει ενα γραφει heavy,ενα mass και ενα qck+ ευχαριστω το qck όπως είπε και ο συμφορουμιτης απο πάνω
Jimps Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια οταν λετε qck εννοειται το απλο ε αυτο? Site: qck με το qck+ εχει διαφορα στο μεγεθος ε? και ποια η διαφορα του qck με τα qck heavy και qck mass? ευχαριστω
jokerakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 qck με qck+ είναι στο μέγεθος.το heavy νομίζω ότι είναι πιο "γεμάτο" μη πολύ σκοτίζεσαι πάρε το απλό που παίζει στο 10ρικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα