diaol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Εχω ενα nas THECUS N3200pro. Του εχω βαλει επανω 3 δισκους 1χ3,0τβ + 2χ1,5τβ Αυτο το nas θελω να το βαλω κατευθειαν πανω στο pc μου να το εχω σαν σκληρο δισκο και οτι δεδομενα να τα βλεπω μεσω δικτυου - του pc. η αληθεια ειναι οτι το κανω λογω τραγικα αργης ταχυτητας εγγραφης και αναγνωσης,,,,,, Γινεται κατι τετοιο???
aposporis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ναι. Αν κάνεις δεξίκ κλικ στο my computer υπάρχει επιλογή map network drive. Του δίνεις το path του share από το nas και θα το βλέπει ως δίσκο. 1
diaol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 το nas θα το συνδεσω με ethernet πανω στο pc? και απο πισω εχει και wan και lan θυρες σε ποια απο τις δυο?
aposporis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το nas θα το αφήσεις στο δίκτυο πχ στο modem - router και θα το συδέσεις στη lan.
nik5163 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ναι. Αν κάνεις δεξίκ κλικ στο my computer υπάρχει επιλογή map network drive. Του δίνεις το path του share από το nas και θα το βλέπει ως δίσκο. Σκέφτομαι να αποκτήσω κι εγώ NAS. Θα το εφαρμόσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα