anubis24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 και το speedport, zte είναι. απο τα χειρότερα μόντεμ έβερ. Να ξέρεις πάντως,εφόσον μιλάμε για wifi και δεν έχει εξωτερικές κεραίες,μην περιμένεις πολλά. Εξαιρέσεις είναι οι ακριβές μάρκες που ναι μεν δεν έχουν εξωτερική κεραία αλλα οι εσωτερικές σκοτώνουν σε λογικές αποστάσεις. Δεν το γνώριζα ότι και τα speedport είναι zte Μάλλον θα πάω με την επιλογή powerline (για τριφασικό) ή wifi repeater ανάλογα με τα πόσα λεφτά θα θελήσω να δώσω όταν μπω στο skroutz Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και την βοήθεια
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν το γνώριζα ότι και τα speedport είναι zte Μάλλον θα πάω με την επιλογή powerline (για τριφασικό) ή wifi repeater ανάλογα με τα πόσα λεφτά θα θελήσω να δώσω όταν μπω στο skroutz Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και την βοήθεια νομίζω το γράφει πίσω το powerline θέλει προσοχή πάντως,προσωπικά θα σου πω οτι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα και δεν θα ξέρεις τι ταχύτητες θα έχεις κιόλας.
skiabox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 τα devolo παίζουν σίγουρα σε τριφασικό αλλα είναι πιο ακριβά. απο εκεί και ύστερα τα tplink παίζουν και αυτά αλλα δεν είναι 100% οτι δεν θα έχεις πρόβλημα. το απλό ethernet καλώδιο είναι σαφώς πιο αξιόπιστο απο ένα powerline. Σε εμένα πάντως παίζουν τέλεια. Στέλνω 1000 πακέτα στο modem router (ZXHN H208N) και δε χάνω ούτε ένα. Επίσης να πούμε εδώ ότι τα powerline πρέπει να μπαίνουν μόνα τους κατευθείαν στον τοίχο και όχι σε κάποιο πολύπριζο. Εγώ για παράδειγμα που δεν το ήξερα αυτό έχανα πακέτα παλιά που χρησιμοποιούσα πολύπριζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα