coveb74 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λοιπόν, έχω έναν αποκοδικοποιητη του otetv από τους παλιους, όχι τους καινούργιος τους hybrid. Όπως γνωρίζουμε ήδη, έχει μέσα έναν σκληρό δίσκο τον οποίο τον άνοιξα και τον πήρα. Ο δισκος δονείται και παιρνει ρευμα απο το πισι μου, αλλά δεν εμφανιζεται στους δισκους στον υπολογιστη μου ακομη και μετα απο επανεκκινηση. Προφανως μεσα εχει το λειτουργικο του otetv. Πως μπορω να τον καταστήσω λειτουργικό για το πισι. Τον θέλω για να αποθηκευω καμια ταινιουλα η για το λειτουργικο. thnx in advance.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τι είπε τώρα ο ποιητής!!! Δηλαδή, για να καταλάβω, νομίζεις ότι μπορείς παίρνοντας τον δίσκο από τον αποκωδικοποιητή, να βλέπεις otetv στο pc σου;;; :lol: Μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς κάνει αυτός ο δίσκος. Είναι μόνο για τις εγγραφές που κάνεις από τον αποκωδικποιητή και δεν περιέχει κανένα είδους λειτουργικό. Είναι μάλιστα διαμορφωμένος σε μορφή που δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει ένα άλλο σύστηνα, και αυτό γίνεται για να μην μπορεί κάποιος να γράψει ταινίες και να τις αντιγράψει μετά σε άλλο δίσκο. Ακόμα όμως και να καταφέρεις να "πάρεις" από κάπου το λειτουργικό του αποκωδικοποιητή. Την κεραία που στο καλό θα τη χώσεις;
coveb74 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λοιπόν, έβαλα το δισκακι των Windows και μου τον αναγνώρισε τελικά, το έκανα format και εγκατέστησα τα Windows. Δυστυχώς για έναν περίοεργο λόγο δεν είναι 500GB όσο λέει ο ote αλλά 300GB. Ωστόσο πάει παρα πολύ καλά για τις ανάγκες μου. Με Windows 10 σε socket AM1 μου έλυσε τα χέρια. Όσο για το παραπάνω μήνυμα, αγνοώ αυτούς που δεν διαβάζουν πριν δημοσιευσουν.
papars Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ο δίσκος τι μοντέλο είναι; Μήπως είναι χωρισμένος σε partition; Θυμάμαι κάτι PVR που είχαν ένα για εγγραφές χρήστη και ένα για το timeshift.
drafex Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξερει καποιος τρόπο να επαναφερει το σκληρό δίσκο μετα από συνδεση με οτε tv? Δεν αναγνωριζεται μετα. Δοκιμασα και διαχειριση δισκων αλλα δε βγάζει επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξερει καποιος τρόπο να επαναφερει το σκληρό δίσκο μετα από συνδεση με οτε tv? Δεν αναγνωριζεται μετα. Δοκιμασα και διαχειριση δισκων αλλα δε βγάζει επιλογές Δεν υπάρχει περίπτωση. Θέλει διαμόρφωση αλλά θα χάσεις ότι έχει γραμμένο.
Dimitris0506 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Format και παίζει κανονικά. Το έχω κάνει αρκετές φορές.
drafex Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 παιδια δεν εμφανιζεται καν ο δισκος, πως να κανω φορματ? παραθετω απο αλλο σαιτ: ''Εκεί άκουσα από τον τεχνικό του σέρβις ότι ο οτε όταν κάνει διαμόρφωση του δίσκου τον κάνει σε κάτι άλλο εκτός απο FAT και NTFS(δεν θυμάμαι πως ακριβώς μου το είπε) και είναι encrypted με αποτέλεσμα ουσιαστικά ο δίσκος να καταστρέφεται αφου λειτουργεί μόνο στον αποκωδικοποιητή του οτε.Ο επόμενος πελάτης έφερε ένα στικάκι απο τη νοβα με το ιδιο προβλημα ακριβώς.Οπότε μην βάζετε τίποτα σε οτε και νοβα γιατί καταστρέφονται.Σας ευχαριστώ πολύ για ολα.''
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πριν καιρό ψαχνόμουν. Είχα δίσκο με partition που δεν μπορούσα να σβήσω με τίποτα. Το έκανα θέμα στο εδώ forum, χωρίς κάποια από τις απαντήσεις να με βοηθήσει. Ψάχνοντας βρήκα το πρόγραμμα HDD Low Level Format Tool ver.4.40 Από εδώ: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/ νομίζω είναι για 30 μέρες. Μου έσβησε τα πάντα από τον δίσκο. Πρέπει η Διαχείριση δίσκων των windows να βλέπει τον δίσκο, σε όποια κατάσταση ή φορμάτ είναι.... Κατέβασα την portable έκδοση. Τρέχοντας το HDDLLF.4.40.exe ανοίγει παράθυρο, επιλέγουμε Continue for free, στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε τον δίσκο που θέλουμε να σβήσουμε και Continue>>> Στο νέο παράθυρο επιλέγουμε την καρτέλα LOW-LEVEL-FORMAT και τσεκάρουμε το: Perform quick wipe (αν δεν τσεκάρουμε κάνει βαθύ σβήσιμο θέλει πολύ ώρα) και πατάμε FORMAT THIS DEVICE. Αυτό ήταν έχουν σβηστεί τα πάντα!! Πηγαίνοντας στην διαχείριση δίσκων μας λέει πως λείπει το MBR από τον συγκεκριμένο δίσκο. Δίνουμε εντολή να το ξανά περάσει και να μας τον φορμάρει σε NTFS.
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Κατέβασε την freeware έκδοση του aoimei partition assistand και διέγραψε τον δίσκο. Μετά μπορείς να δημιουργήσεις νέο ntfs partition. Το Low Lovel Format μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Κατέβασε την freeware έκδοση του aoimei partition assistand και διέγραψε τον δίσκο. Μετά μπορείς να δημιουργήσεις νέο ntfs partition. Το Low Lovel Format μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Το Low Lovel Format είναι για εκεί που τα άλλα αποτυγχάνουν. Έδωσα όλα τα βήματα για αποφυγή λάθους.
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Συμφωνώ και όντως είναι η τελευταία λύση. Πιστεύω όμως ότι με το aoimei θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.
efotinis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω να χρειάζονται όλα αυτά. Ό,τι άγνωστη μορφοποίηση/κωδικοποίηση και να έχει, η Διαχείρηση Δίσκων θα τον δείξει "Raw" και θα δίνει ως μοναδική επιλογή την Αρχικοποίηση (ή όπως μεταφράζεται το Initialization). Μετά φτιάχνεις ένα partition και του κάνεις format. EDIT: Όσο για το low-level format, μερικά προγράμματα εννοούν απλώς γέμισμα του δίσκου με μηδενικά, το οποίο είναι γενικά ακίνδυνο (απλά χρονοβόρο). Άλλωστε το πραγματικό, εργοστασιακό LLF νομίζω δεν είναι πλέον εφικτό ακόμη και με εξειδικευμένα προγράμματα.
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω να χρειάζονται όλα αυτά. Ό,τι άγνωστη μορφοποίηση/κωδικοποίηση και να έχει, η Διαχείρηση Δίσκων θα τον δείξει "Raw" και θα δίνει ως μοναδική επιλογή την Αρχικοποίηση (ή όπως μεταφράζεται το Initialization). Μετά φτιάχνεις ένα partition και του κάνεις format. Είναι δίσκοι που αντιστέκονται, μέσα από τα windows δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
stromi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Άλλαξα τον υβριδικό αποδικοποιητη OTE TV με νεο σχεδόν τον ίδιο (NS 1110)αλλά δεν βλεπει τα αρχεια του σκληρου δισκου που είχα γράψει, υπάρχει τρόπος να τα διαβάσει ο νέος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα