Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

Εχω ενα Asus Zanbook UX21e. Έκανα πρόσφατα το ετήσιο format του χρησιμοποιόντας όπως πάντα το recovery partition που έχει προεγκατεστημένο η Asus. Το λαπτοπ το έχω 4 χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ θέμα με τα προηγούμενα formats.

Αυτη την φορά προέκυψε το εξής περίεργο. Η φωτεινή ένδειξη του φορτιστή άρχισε να αναβοσβήνει μεταξύ πρασίνου και πορτοκαλί που είναι οι αντίστοιχες ενδείξεις οταν η μπαταρία είναι φορτισμένη και οταν φορτίζει.

Το λαπτοπ δεν μπορεί να δουλέψει μόνο με την μπαταρία. Η κατάσταση της μπαταρίας ήταν στο 96% πριν το φορματ και η διάρκειά της ήταν κανονική.

Εχει κανένας ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έχω δοκιμάσει να κανω reinstall τους drivers της μπαταρίας, έκανα update το bios. Και γενικα εχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Λέτε λοιπον να θελω άλλη μπαταρία;

Δημοσ.

Γεια!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύεις θα βοηθήσει ή το προτείνεις σαν μία ακόμα δοκιμή;

Εχω κανει 4 φορματ μέσω recovery partition και δεν είχα ποτέ θέμα. Γι αυτό εχω προβληματιστεί.

Θα δοκιμάσω με ISO και βλέπουμε.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην φταίει το format, αλλά η μπαταρία, που έχει φθαρεί μετά από 4 χρόνια.

Δημοσ.

κατέβασε το Hwmonitor,δείχνει ποσοστό φθοράς μπαταρίας.

Το πιθανότερο είναι απλά να έτυχαν όλα μάζι.

4 χρόνια για μπαταρία δεν είναι και λίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...