mork Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Χαιρετώ, Εχω ενα Asus Zanbook UX21e. Έκανα πρόσφατα το ετήσιο format του χρησιμοποιόντας όπως πάντα το recovery partition που έχει προεγκατεστημένο η Asus. Το λαπτοπ το έχω 4 χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ θέμα με τα προηγούμενα formats. Αυτη την φορά προέκυψε το εξής περίεργο. Η φωτεινή ένδειξη του φορτιστή άρχισε να αναβοσβήνει μεταξύ πρασίνου και πορτοκαλί που είναι οι αντίστοιχες ενδείξεις οταν η μπαταρία είναι φορτισμένη και οταν φορτίζει. Το λαπτοπ δεν μπορεί να δουλέψει μόνο με την μπαταρία. Η κατάσταση της μπαταρίας ήταν στο 96% πριν το φορματ και η διάρκειά της ήταν κανονική. Εχει κανένας ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έχω δοκιμάσει να κανω reinstall τους drivers της μπαταρίας, έκανα update το bios. Και γενικα εχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Λέτε λοιπον να θελω άλλη μπαταρία;
mork Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Γεια! Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύεις θα βοηθήσει ή το προτείνεις σαν μία ακόμα δοκιμή; Εχω κανει 4 φορματ μέσω recovery partition και δεν είχα ποτέ θέμα. Γι αυτό εχω προβληματιστεί. Θα δοκιμάσω με ISO και βλέπουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το πιθανότερο είναι να μην φταίει το format, αλλά η μπαταρία, που έχει φθαρεί μετά από 4 χρόνια.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 κατέβασε το Hwmonitor,δείχνει ποσοστό φθοράς μπαταρίας. Το πιθανότερο είναι απλά να έτυχαν όλα μάζι. 4 χρόνια για μπαταρία δεν είναι και λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα