Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πηρα την αποφαση να μεταβω απο τα 7αρια στα 10αρια. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Π.χ. εχω δυο SSD, στον εναν ειναι το λειτουργικο και θα μπει το καινουριο. Πως ενεργοποιω το Ahci κατα την εγκατασταση η ενεργοποιειται μονο του?

Επιπλεον εγκαθιστω drivers gpu,bios,και οτι εχω σε cd. Kατι αλλο που μου διαφευγει?

Επισης χρειαζεται καποια ενεργεια για core unparking?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

To ACHI θα το ενεργοποιήσεις μέσα απο το BIOS. Ποια μητρική έχεις?

Την εγκατάσταση θα τήν κάνεις απο USB ή CD?

Δές και εάν υπάρχουν οδηγοί για τον υπολογιστή σε W10, εγώ σε φορητό είχα θέμα με τις θερμοκρασίες λόγω οτι δέν υπήρχαν οδηγοί για W10,έτσι γύρισα ξανά σε W7.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις 7αρια λόγικά το έχεις ήδη ενεργοποιημένο το ahci. Συγκεκριμένα στη σελίδα 46 του manual  αλλάζεις το native IDE σε ahci.

Drivers θα τους περάσουν τα win 10. Υπάρχουν και στο σαιτ της μητρικής σου αλλά μόνο audio-LAN-AHCI.

Μόνο ένα λειτουρικό θα έχεις από ότι κατάλαβα? Αν ναι πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση βγάλε τον 2ο ssd μην γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Να υποθέσω win 10 από θείο?

Δημοσ.

To ACHI θα το ενεργοποιήσεις μέσα απο το BIOS. Ποια μητρική έχεις?

Την εγκατάσταση θα τήν κάνεις απο USB ή CD?

Δές και εάν υπάρχουν οδηγοί για τον υπολογιστή σε W10, εγώ σε φορητό είχα θέμα με τις θερμοκρασίες λόγω οτι δέν υπήρχαν οδηγοί για W10,έτσι γύρισα ξανά σε W7.

Η μητρικη ειναι η Gigabyte 990FXA-UD3 rev.3

Λογικα υπαρχουν Drivers. Εχει ενα χρονο που βγηκε το λειτουργικο, θα το κοιταξω ομως.

Από την στιγμή που έχεις 7αρια λόγικά το έχεις ήδη ενεργοποιημένο το ahci. Συγκεκριμένα στη σελίδα 46 του manual  αλλάζεις το native IDE σε ahci.

Drivers θα τους περάσουν τα win 10. Υπάρχουν και στο σαιτ της μητρικής σου αλλά μόνο audio-LAN-AHCI.

Μόνο ένα λειτουρικό θα έχεις από ότι κατάλαβα? Αν ναι πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση βγάλε τον 2ο ssd μην γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Να υποθέσω win 10 από θείο?

Ναι στο τωρινο λειτουργικο το Ahci ειναι ηδη ενεργοποιημενο. Μονο ενα λειτουργικο, ναι. Γιατι να βγαλω τον 2ο SSD? Δε νομιζω να μπερδευτω, εχουν διαφορετικες χωρητικοτητες. Ο δευτερος βεβαια δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο και λαθος να γινει δεν χαλασε ο κοσμος. Εχω ξανακανει format πολλες φορες απλα τωρα επειδη θα περασω τα 10αρια πρωτη φορα γι'αυτο ενημερωνομαι λιγο, μηπως εχει αλλαξει κατι η πρεπει να λαβω κατι υποψιν μου το οποιο ισως δεν γνωριζω. Μιλαμε παντα για clean install απο dvd.

Οχι, εχω αγορασει αδεια, τα λειτουργικα και τα παιχνιδια απο τον θειο τα εχω αφησει εδω και χρονια πισω μου.

Δημοσ.

Εχω πολλα προγραμματα στον Hdd τα οποια και θα παραμεινουν αλλα εχουν γινει install με τα windows 7, να υποθεσω οτι θελουν ολα σβησιμο και ξαναπερασμα σε windows 10 ασχετα που ειναι σε αλλο σκληρο?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ BlueBlood7 και μια τελευταια ερωτηση, εχω 2 overclock προφιλ στο bios τα οποια ειναι τσεκαρισμενα και σταθερα, αυτα θα σβηστουν και θα πρεπει να τα ξαναπερασω?

Δημοσ.

Όχι. Ότι υπάρχει στο BIOS δεν αλλάζει παρά μόνο αν κάνεις clear cmos.

ΟΚ! Χιλια ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...