anna2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Παιδιά SOSSSS, τα φώτα σας!!!! Πρόσφατα αγόρασα ένα νέο λάπτοπ Fujitsu Siemens E556 χωρίς Ο/s και χωρίς optical drive. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 7 Pro SP1 μέσω bootable USB, κι ενώ προχωράει στην αρχή κανονικά, ξαφνικά μου βγάζει το μήνυμα " Ένα απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης CD/DVD δεν υπάρχει. Εάν έχετε CD, DVD ή flash USB για το πρόγραμμα οδήγησης τοποθετήστε το τώρα". Έχω κάνει τα πάντα: 1. Αλλαγή θύρας USB και ξανά εγκατάσταση. Τίποτα! 2. Έχω περάσει τους drivers στο USB, δεν τους βλέπει καθόλου. 3. Μέσω της αναζήτησης πάλι δεν τους βλέπει. Τι κάνω λάθος ; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Σας ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλύτερα,γραψε ένα DVD και κάνε εγκατάσταση αλλιώς θα πρέπει στο USB stick να βάλεις να ενσωματώσει οδηγούς για να δειusb αλλιώς αν είναι σχετικά καινούργιο μπορεί να έχει στο bios ρύθμιση για το λειτουργικό που θέλεις να εγκαταστήσει που δε νομιζω..
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Με ποιό πρόγραμμα έφτιαξες το bootable USB (Rufus)? Δοκίμασε και με άλλο Usb.Παρόμοιο θέμα είχα και εγω. Δοκίμασε να κάψεις το ISO σε CD ή κάνε το bootable USB με το πρόγραμμα :Windows 7 USB/DVD Download Tool. http://wudt.codeplex.com/
anna2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το ΙSO το έκαψα στο USB και με Rufus και με το πρόγραμμα Windows 7 USB/DVD Download Tool. Το πρόβλημα παραμένει..... Πως θα ενσωματώσω οδηγούς για να δει Usb; Παιδιά λέτε, αν προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα Windows 10, να μην έχω πρόβλημα ;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ποιον driver έχεις κατεβάσει; πρέπει να τρέξεις και να αποσυμπιέσεις κάπου τον chipset driver και να φορτώσεις το .inf αρχείο εκει που στο ζητάει αλλίως δεν θα καταφέρεις κάτι. Διαφορετικά δες αν στο bios έχει επιλογη να γυρίσεις το sata mode σε legacy/ide αναλόγως τι έχει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το ΙSO το έκαψα στο USB και με Rufus και με το πρόγραμμα Windows 7 USB/DVD Download Tool. Το πρόβλημα παραμένει..... Πως θα ενσωματώσω οδηγούς για να δει Usb; Παιδιά λέτε, αν προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα Windows 10, να μην έχω πρόβλημα ; Για ενσωματωση drivers για windows 7 το κανεις με αυτο κυκλοφορει ακομα WinToolkit_1.5.4.4, αλλα δες bios μηπως γλιτωσεις τη διαδικασια.. ή με dvd εξωτερικο συνηθως το διαβαζουνε επειδη ειναι usb 2
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Η΄ αλλαξε απο το bios το uefi σε legacy η΄ κοιτα να βαλεις στο usb τον οδηγο του chipset αλλα το .inf αρχειο για να το δει.Τελος αλλαξε iso. Στην ουσια λεω ολα μαζι αυτα που λενε οι αλλοι παρα πανω αλλα να ξερεις πως ολα ειναι σωστα και σε διαφορετικες περιπτωσεις ολα μου εχουν τυχει οπως και σε πολλους αλλους...
Necrogeddon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το φλασακι ειναι usb3? Ειναι συχνο το φαινομενο να μην γινεται καλη αντιγραφη του λοισμικου σε usb3 στικακια η οπως αναφερθηκε πιο πανω, αλλαξε iso πηγη. Το σφαλμα που σου βγαζει, ειναι κλασικο κακης προετοιμασιας του λογισμικου προς εγκατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα