bill27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μου είπαν απο ΟΤΕ για το family pack στα 10,89€.εχει κανεις γνώμη; Αν ειναι να πας σε family pack στον οτε,πηγαινε καλυτερα στην tv της vodafone,κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη και απο το family pack και απο το start pack του οτε και πιο φθηνη.ριξε πρωτα μια ματια στο σαιτ της. Αν σε ενδιαφερει παρε τηλ την βονταφον και ρωτα τι προσφορα μπορουν να σε κανουνε
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για να εχεις ολοκληρωμένο πακέτο στην vodafone θες +3 € για να προστεθούν τα discovery world, idx, animal planet & science.
bill27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Για να εχεις ολοκληρωμένο πακέτο στην vodafone θες +3 € για να προστεθούν τα discovery world, idx, animal planet & science. και χωρις αυτα μια χαρα ειναι το πακετο(για μενα τουλαχιστον) και τον 1ο μηνα σου τα δινουνε δωρεαν
lef79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 θελω μονο μεσω δορυφορου δυστυχως παιδια....
chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τα δικαιώματα για ελληνική superleague λήγουν την εφετινή χρονια αν δεν κανω λάθος. AΝ περάσουν στον ΟΤΕ θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση θεωρώ. Μια συνδρομητική ειναι αρκετή για την Ελλαδα. Το είδαμε και με τον alpha digital. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τα δικαιώματα για ελληνική superleague λήγουν την εφετινή χρονια αν δεν κανω λάθος. AΝ περάσουν στον ΟΤΕ θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση θεωρώ. Μια συνδρομητική ειναι αρκετή για την Ελλαδα. Το είδαμε και με τον alpha digital. Μα δεν υπάρχει nova. Με δανεικά πληρώνει τις ομάδες. Είχα διαβάσει πριν 1-2 χρόνια για δάνειο 300 εκατομμυρίων.
Dafy1926 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε εγω εχω ΟΤΕ και πληρώνω 45€ ΟΤΕ τβ σταθερό και Ίντερνετ 50αρα ταχύτητα .. Εχει συνδυαστικά πακέτα
Masma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε εγω εχω ΟΤΕ και πληρώνω 45€ ΟΤΕ τβ σταθερό και Ίντερνετ 50αρα ταχύτητα .. Εχει συνδυαστικά πακέτα. Εχεις το full pack ? Πως και βγαίνει σε τετοια τιμη ; Επισης στο σταθερό τηλεφωνο δωρεάν τι δίνει στο πακέτο σου ;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Γνωρίζει κανείς αν με αποκωδικοποιητή μέσω ίντερνετ θα μπορώ να βλέπω κάποιο/ κάποια Ιταλικά κανάλια; Δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής σε καμία εταιρεία, θα με ενδιέφερε η πλατφόρμα του ΟΤΕ λόγω του καναλιού του με τα ιστορικά θέματα, ΑΛΛΑ όποτε ρώτησα τις εταιρείες αν έχουν και Ιταλικά κανάλια η απάντηση είναι αρνητική. Πριν λίγες μέρες όμως μου έλεγε κάποιος ότι καταφέρνει να βλέπει και κανάλια εκτός των όσων αναφέρονται μέσω το αποκωδικοποιητή του οπότε είπα να ρωτήσω εδώ που είστε γάτες.
ksessalonikios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να δεις κάποια ελεύθερα ιταλικά αν έχεις το δορυφορικό δεκτη κι όχι αυτόν μέσω νετ, φυσικά με προσθήκη 2ου lnb που θα κοιτάει στις 13 μοίρες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα