lef79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εχει καποιος εικόνα να με διαφωτίσει σχετικά με την επιλογή πακέτων των 2 παροχών;ήμουν παλιά συνδρομητής της νόβα και με τα χάλια της σημερινής τηλεόρασης σκέφτομαι να ξανάβαλε συνδρομητική.Εαν εχει υπόψιν του καποιος τι γίνεται με προσφορές κλπ φέτος και μπορει ας με ενημερώσει.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τι σε ενδιαφέρει? Το αθλητικό κομμάτι ή ταινίες?
lef79 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για μενα πλέον το value for money παίζει ρόλο!!
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Στη nova δεν αξίζουν τα αθλητικά. Τι να δεις ελληνικό πρωτάθλημα? Είχα nova πριν 2,5 χρόνια και το σούταρα. Πλέον έχω OTE εδώ και 3 μήνες. Ταινίες πιο πολύ παλιές βάζει ο ΟΤΕ αλλά από αθλητικά βλέπεις όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα (από αυτά που έχουν ξεκινήσει δηλ. ) + ευρωπαικούς αγώνες. Διαλέγεις και παίρνεις.
fysikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εγω εχω με 37€ το μηνα 3play με full ote tv. Το μονο που του λειπει ειναι ελληνικο πρωτάθλημα το οποιο ομως συνηθως το βλεπω με φιλους στην καφετερια και απο ταινιες εχει καποιες αλλα δεν νοκιζω πως πλεον καποιος βαζει συνδρομητική τηλεοραση για να δει ταινίες. Το πιο φτηνο που θα βρεις σε nova ειναι 60ε αρα το παραπανω 20αρικο νομιζω πως ειναι υπερβολικο για να πας σε νοβα λογω α εθνικης
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εγω εχω με 37€ το μηνα 3play με full ote tv. Το μονο που του λειπει ειναι ελληνικο πρωτάθλημα το οποιο ομως συνηθως το βλεπω με φιλους στην καφετερια και απο ταινιες εχει καποιες αλλα δεν νοκιζω πως πλεον καποιος βαζει συνδρομητική τηλεοραση για να δει ταινίες. Το πιο φτηνο που θα βρεις σε nova ειναι 60ε αρα το παραπανω 20αρικο νομιζω πως ειναι υπερβολικο για να πας σε νοβα λογω α εθνικης 37 για ΟΤΕ μάλλον θα υπήρχε κάποια προσφορά. Πλέον δεν υπάρχει τέτοια τιμή. 1
lef79 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια! Τι τιμές παίζουν τωρα;οχι μέσω site μέσω τηλεφωνικών προσφορών;;
technology_guy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια! Τι τιμές παίζουν τωρα;οχι μέσω site μέσω τηλεφωνικών προσφορών;; Αναλόγως το πακέτο. Εμείς πληρώνουμε κάπου στα 45 ευρώ το δίμηνο μόνο για τηλεόραση. Μαζί με ίντερνετ και σταθερό πάει στα 90.
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αναλόγως το πακέτο. Εμείς πληρώνουμε κάπου στα 45 ευρώ το δίμηνο μόνο για τηλεόραση. Μαζί με ίντερνετ και σταθερό πάει στα 90. Ο Χριστός. Δεν ξέρω μπορεί να σε καλύπτει και η Vodafone TV αν θες σειρές ταινίες και λίγα κανάλια.
fysikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αναλόγως το πακέτο. Εμείς πληρώνουμε κάπου στα 45 ευρώ το δίμηνο μόνο για τηλεόραση. Μαζί με ίντερνετ και σταθερό πάει στα 90. Καντο βρε αδερφε το μηνα..τρομαζει ο κοσμος αρα 22,5 ο μηνας το οτε τβ και 45 το 3play
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 45 τον μήνα έχω και συμπεριλαμβάνονται TV+Τηλεφωνία-Ιντερνετ. Μόλις τώρα είδα και τον 1ο 2μηνιαίο λογαριασμό 94.50 δηλ. 47.25 το μήνα. Μου είχαν πει 45 όλα μαζί. Θέλει λίγο ψάξιμο μήπως είναι και οι αυξήσεις που έβαλαν σε τηλεφωνία-συνδρομητική αν και έχω την εντύπωση ότι οι αυξήσεις ξεκινάνε από Σεπτέμβρη. Θα ρωτήσω και ένα φίλο μου που έχει 3-4 μήνες περισσότερους από εμένα και θα επανέλθω.
ksessalonikios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 45 ήταν και με το φορο συνδρομιτικής πηγε στα 47 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα