Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Παρατήρησα μια μεγάλη βλακεία στο λειτουργικό της samsung για το Galaxy s6 Edge μου. Λογικά ισχύει και σε ολα τα τηλέφωνα με το ίδιο λειτουργικό.

Συγκεκριμένα αφορά την περίπτωση που κάποιος σου κλέψει το τηλέφωνο. Εννοείται οτι το έχεις κλειδωμένο με κωδικό ή με δακτυλικό αποτύπωμα οπότε η πρώτη κίνηση σου σαν ιδιοκτήτης είναι να το ψάξεις μέσω https://findmymobile.samsung.com/.

Τι χρειάζεται για να δουλέψει αυτή η λειτουργία; Ιντερνετ.

Έλα όμως που ο κλέφτης μπορεί να απενεργοποιήσει τα δεδομένα από το παράθυρο ειδοποιήσεων χωρίς να χρειαστεί να το ξεκλειδώσει την στιγμή που για να κάνεις το ίδιο για το wifi ζητάει κωδικό. 

Αν δεν είναι χαζομάρα αυτό τότε τι είναι;

Έψαξα στις ρυθμίσεις μήπως υπάρχει κάτι να κάνω και δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις τα δεδομένα από το παράθυρο ειδοποιήσεων, δεν βρίσκω κάποια άλλη λύση.

Δημοσ.

Τσεκαρισμενο αυτό που θα πω με το cerberus αλλά φαντάζομαι θα ισχύει και για το μαμά λογισμικό της Samsung. Αν βάλεις σε whitelist μόνο την σιμ σου, σε περίπτωση που μπει άλλη σιμ δεν κλείνουν με τίποτα τα δεδομένα ούτε το WiFi. Επίσης μπορείς να στείλεις SMS με εντολή να ανοίξουν τα δεδομένα. Πίστεψέ με δεν είναι τόσο χαζοί για να μην το σκέφτηκαν αυτό.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι να αλλαξουν την sim. το θεμα ειναι να μπορώ να το βρώ εγώ μεσω internet αμα γινει η στραβή.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι να αλλαξουν την sim. το θεμα ειναι να μπορώ να το βρώ εγώ μεσω internet αμα γινει η στραβή.

απαξ και στο σουφρωσουν το ξεχνας... Οι πιθανοτητες να το ξαναβρεις ειναι απειροελαχιστες.Το θεμα ειναι να μπορεις να το κανεις reset. 

Παντως τηλεφωνο και παλι δεν θα μπορεσουν να κανουν χρηση. Θα πρεπει να μπει ο κωδικος του τελευταιου google account που υπηρχε. Ολα τους τα reset θα ειναι ματαια.

Δημοσ.

Μπορούν να το κάνουν χρήση. Το κλείνουν το βάζουν σε download Mode του βάζουν μέσω odin twrp recovery μπαίνουν κάνουν wipe τα πάντα και μετά πάλι με odin βάζουν την κανονική firmware από το sammobile απλά θα εχει γραφτεί ο knox και θα χάσουν εγγύηση. :D

(Όχι δεν έχω κλέψει κινητό απλά το παρατήρησα πως μπορείς να το κανεις όταν έκανα root το s6 μου)

Δημοσ.

Δεν με κατάλαβες. Αν βάλεις σε whitelist την σιμ σου και δεν ανιχνευθει από το πρόγραμμα τότε τα δεδομένα δεν κλείνουν με τίποτα. Γίνεται η διαδικασία που σου είπα. Δοκίμασε το

• Moderators
Δημοσ.

Μπορούν να το κάνουν χρήση. Το κλείνουν το βάζουν σε download Mode του βάζουν μέσω odin twrp recovery μπαίνουν κάνουν wipe τα πάντα και μετά πάλι με odin βάζουν την κανονική firmware από το sammobile απλά θα εχει γραφτεί ο knox και θα χάσουν εγγύηση. :D

(Όχι δεν έχω κλέψει κινητό απλά το παρατήρησα πως μπορείς να το κανεις όταν έκανα root το s6 μου)

σε εκδόσεις Android μετά την 5.x.x αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων χωρίς να αφαιρέσεις λογαριασμό Google δε σου επιτρέπει να σεταρεις το κινητό αν δεν βάλεις το κωδικό από τον λογαριασμό που είχες σαν κύριο πριν την επαναφορά (το ίδιο ισχύει και Rom να αλλάξεις έκανα αρκετές δοκιμές σε ένα oneplus one η μόνη περίπτωση που άνοιξε το κινητό ήταν αν δεν έβαζα gapps
Δημοσ.

σε εκδόσεις Android μετά την 5.x.x αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων χωρίς να αφαιρέσεις λογαριασμό Google δε σου επιτρέπει να σεταρεις το κινητό αν δεν βάλεις το κωδικό από τον λογαριασμό που είχες σαν κύριο πριν την επαναφορά (το ίδιο ισχύει και Rom να αλλάξεις έκανα αρκετές δοκιμές σε ένα oneplus one η μόνη περίπτωση που άνοιξε το κινητό ήταν αν δεν έβαζα gapps

Περίεργο, γιατί στο τηλέφωνό μου κάνω αλλαγές rom κάθε 2-3 βδομάδες, ποτέ δεν έχω βγάλει το λογαριασμό πριν κάνω το wipe & flash. Με το που τελειώνει το boot και ξεκινά ο setup wizard ποτέ δε βάζω Google account, πάντα κάνω skip και το τηλέφωνο ανοίγει και λειτουργεί μια χαρά.

Δημοσ.

Περίεργο, γιατί στο τηλέφωνό μου κάνω αλλαγές rom κάθε 2-3 βδομάδες, ποτέ δεν έχω βγάλει το λογαριασμό πριν κάνω το wipe & flash. Με το που τελειώνει το boot και ξεκινά ο setup wizard ποτέ δε βάζω Google account, πάντα κάνω skip και το τηλέφωνο ανοίγει και λειτουργεί μια χαρά.

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Αν βάλεις twrp recovery και τα σβήνεις όλα και περάσεις και είτε περάσεις official είτε custom rom που στο build.prop αλλάζουν όλα ούτε καν ξέρει τι γίνεται το κινητό

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα στο opo που δοκίμασα ακόμα και Άλκη Rom να βάλω (από cm πχ σε Mia άσχετη τυχαία) αν αφήσω λογαριασμό μέσα κατά το σεταρισμα αφού επιλέξω γλώσσα μου βγάζει να διαλέξω ασύρματο δίκτυο και μόλις συνδεθεί μου βγάζει να βάλω κωδικό και δεν μπορώ να αλλάξω email η μόνη περίπτωση που άνοιξε το κινητό ήταν χωρίς gapps

Δοκίμασα αρκετές Rom και cm based αλλά και aosp οι περισσότερες 6.χ.χ αλλά βρήκα και παλιότερες εκδόσεις αλλά πάλι ήθελε κωδικό

Εννοείται ότι πάντα περνάω με full wipe τα πάντα

Δημοσ.

Πώς ακριβώς γίνεται trigger αυτό το πράγμα;

Κάνετε πρώτα επαναφορά ρυθμίσεων πριν αρχίσετε να κάνετε flash την rom;

Το λέω επειδή δεν μου έχει τύχει ποτέ στο Nexus 4 μου, περνάω custom rom Android 6 έκδοση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι "πως να σου το κλεψουν", θα καθεσαι και θα ερθουν να σου/μου το παρουν? Εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το χασεις γενικα, που ουτε αυτο μου εχει συμβει ποτε. Για αυτο παντα λεω οτι τα ακριβα τηλεφωνα δεν αξιζουν γενικα.

Δημοσ.

Το Google account δεν αποτελεί αξιοπιστη ασφαλεια κλοπης εχω το s6 και αφηνω επιτηδες το κινητο συνδεδεμενο στο account παρολο που οντως ζηταει κωδικο για να κανεις επαναφορα εχω ξεκλειδωσει 3 φορες (reset) την συσκευή με επιτυχια... (δεν αναφερω τονν τροπο για ευνοητους λογους) κοινως FAIL!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...