pkouv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα έχω ενα Sony vaio model pcg 61611m δεν βρίσκω πως να το bootάρω ώστε να μπορέσω να παω απο Windows σε Linux ! Υπάρχει κάποιος π να γνωρίζει να βοηθήσει σε αυτο το θέμα ;
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα έχω ενα Sony vaio model pcg 61611m δεν βρίσκω πως να το bootάρω ώστε να μπορέσω να παω απο Windows σε Linux ! Υπάρχει κάποιος π να γνωρίζει να βοηθήσει σε αυτο το θέμα ; Πολλά Vaio μπαίνουν στο Boot με το Esc, για δοκίμασε το 1
pkouv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πολλά Vaio μπαίνουν στο Boot με το Esc, για δοκίμασε το έμενε μπαίνει με το assist key αλλά δρν μπορώ να αλλάξω λειτουργικό με στικάκι κ δυστυχώς δεν έχω cd
pkouv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το βρήκα παιδιά εντάξει ευχαριστώ ήθελε πατημένο το f2 για να μπω στο bios κ να φτιάξω τις ρυθμίσεις και f11 για να αλλάξω μετα το λειτουργικό με τ στικάκι ! Απλώς τα ήθελε συνεχόμενα πατημένα όχι σαν τον υπολογιστή π είχα κ απλά το πατάτες το κουμπί κ κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα