Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανε ένας φίλος μια σύνδεση OTEGO μέσω της κοπέλας του . Η κοπέλα του δηλαδή έχει ΟΤΕ TV ,

Αυτός έχει σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Έμαθε ότι για να συνδεθεί θα πρέπει να μπει με το ΟΤΕGO από το ιδιο δίκτυο που είναι και το OTETV

Δεν είναι λίγο κουλό αυτό ? την στιγμή που στο novago μπορείς να συνδεθείς από οπουδήποτε?

Δημοσ.

κουλό ξεκουλό αυτο ειναι, συνδεεσαι ειτε στην τηλεφωνική γραμμή του οτε που ειναι δηλωμενο, είτε σε κινητό cosmote που επισης πρεπει να δηλωσεις.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μονο σε wifi της γραμμης του οτε που ειναι το οτε tv  η με κινητο κοσμοτε οπως ειπε ο φιλος ειχα νοβα  και εμπαινες απο παντου ρε γμτ!!! φοβερη δυνατοτητα!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ένας φίλος μπαινει και βλέπει απο ταμπλέτ ..otetv ...μέσω wifi της forthnet ρε παιδια ...

Μήπως εχει στο ταμπλέτ κάρτα σιμ της κόσμοτε ;

Θα τον ρωτήσω ... Το δίκτυο ειναι της forthnet πάντως που βλέπει ...

Δημοσ.

Πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογή με 3G ... Να συνδεθεις αρχικά ... Και μετα μπαίνεις και κλείνεις τα δεδομένα και συνδέεται μεςω του διαθέσιμου wifi ...αυτο μου απάντησε ο φίλος για το πως το κανει ...

Δημοσ.

Άλλος φίλος που παλι μπαινει απο wifi της forthnet και βλέπει ΟΤΕ μου ειπε οτι μπαινει στην εφαρμογή μετα στέλνει ενα μυνημα και συνδέεται ...

Διάβασε εδώ στο 5. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μου για να δω κάποιο πρόγραμμα εκτός σπιτιού;

Ωραίος .. Διαβάζοντας το 5 λύνονται οι απορίες ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...