Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας μέρα παιδιά

Έχω δημιουργήσει ένα απλό site σε localhost στον υπολογιστή μου. Είναι ένα απλό και ωραίο πορτοφόλια για να συμμαζέψω τις δουλειές μου.

Το θέμα μου είναι ότι το έχω χτίσει πάνω σε wordpress με θέμα το onetone το οποίο δεν χρησιμοποιεί άρθρα και σελίδες και δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο να το έχω σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). 

Γνωρίζω απειροελάχιστα από κώδικα και δεν ξέρω τι να κάνω. 

Γενικά το site αυτό έχει δυο παραγράφους κείμενο όλο και όλο και το μενού οπότε και να το ξαναγράψω από την αρχή δεν θα ήταν θέμα απλά δεν ξέρω τον τρόπο να το κάνω να επιλέγει ο περιηγητής την γλώσσα που θέλει.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Υπάρχουν χιλίαδες θέματα για wordpress. Διάλεξε ένα που σου αρέσει, σήκωσέτο σε ένα server να μπορούμε να το δούμε και εμείς να σου δώσουμε feedback.

Θεωρητικά και υποθετικά δεν μπορείς να βρεις λύση αν δεν δουλέψει και δεν το δουν αρκετοί για να μαζέψεις γνώμες.

Οπότε περιμένουμε νέα σου.

Δημοσ.

άργησα να απαντήσω γιατί προσπαθούσα να ανεβάσω το site σε έναν server τελικά τα κατάφερα εδώ μπορείτε να μπείτε να το δείτε 

http://jimgeorgosopoulos.biz.ht/

δεν κατάφερα να βρω κάποιο τρόπο να το μεταφράσω τώρα που μπορείτε να δείτε το site μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;

Εγώ θα ήθελα να έβαζα ένα plugin στο οποίο να υπήρχαν δυο εκδοχές του site μου απλά στην δεύτερη να άλλαζα όλα τα κείμενα και να τα έκανα στα αγγλικά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος 

Δημοσ.

Έκανα το wordpress μου multisite και έφτιαξα έναν νέο ιστότοπο αλλά αυτός είναι εντελώς καινούριος δεν υπάρχει τρόπος να τον κάνω ίδιο με το βασικό μου site και μετά απλά να του αλλάξω τα κείμενα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...