Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.εχω ένα πισι αλλά επειδή θα μετακομησω και στο νέο δωμάτιό δε θαχω πολύ χΏρο σκεφτόμουν μηπως επερνα apple που είναι μία οθόνη μόνο.

Τι μειων θα έχω αν κάνω τετοια κίνηση;

Ή χρήση που κάνω είναι καθαρά ίντερνετ,π προβολή bluray ταινιών και δίκτυο απτό οποίο κάνω. Streaming bluray

Δημοσ.

Κανένα μείον, πέραν του πλήγματος στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες εταιρείες που βγάζουν AIO (υπολογιστής μέσα σε μια οθόνη) πέρα από την Apple, αν δεν θέλεις να φύγεις από το γνώριμο περιβάλλον των Windows. Π.χ. Dell, HP. Αλλά ούτε αυτά είναι φτηνότερα, τα AIO είναι ακριβά μηχανήματα.

Δημοσ.

Στα ΑΙΟ μπορείς να αναβαθμίσεις κάτι;

Ανάλογα τη συσκευή. Γενικώς αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα από έναν "πύργο". Το δυνατό τους σημείο είναι η εξοικονόμηση χώρου και η εξυπηρέτηση του να είναι όλα μαζεμένα, όχι το versatility τους. Ίσως να είναι συγκρίσιμα με ένα laptop σ' αυτό το θέμα.

Στα περισσότερα AIO θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις RAM + HDD. Εξαίρεση αποτελούν κάποια νεότερα μοντέλα της Apple, όπου δεν αναβαθμίζεται ο (Flash) δίσκος. Από την άλλη CPU ή VGA αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα, ή και καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση, ψάξε να δεις για το συγκεκριμένο μηχανημα που θέλεις τι ισχύει, δεν είναι όλα τα ίδια.

Δημοσ.

Γενικά τα ΑΙΟ έχουν δείξει ότι είναι αξιόπιστα;

Δε θέλω κάτι για 3-4 χρόνια αλλά για παααρα πολλά.

quotee name="Haldol" post="55080082" timestamp="1472289815"]

Ανάλογα τη συσκευή. Γενικώς αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα από έναν "πύργο". Το δυνατό τους σημείο είναι η εξοικονόμηση χώρου και η εξυπηρέτηση του να είναι όλα μαζεμένα, όχι το versatility τους. Ίσως να είναι συγκρίσιμα με ένα laptop σ' αυτό το θέμα.

Στα περισσότερα AIO θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις RAM + HDD. Εξαίρεση αποτελούν κάποια νεότερα μοντέλα της Apple, όπου δεν αναβαθμίζεται ο (Flash) δίσκος. Από την άλλη CPU ή VGA αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα, ή και καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση, ψάξε να δεις για το συγκεκριμένο μηχανημα που θέλεις τι ισχύει, δεν είναι όλα τα ίδια.

Δημοσ.

Εχεις να δώσεις ~2400€(τα φθηνοτερα configuration μην τα κοιτας, ειναι αργα και καθυστερουν ακομα και σε πολυ απλες καθημερινες εργασιες) για εναν iMac 27" με ssd και εγγυηση ?

Αν ναι, τοτε παρτο, αλλα εχε υποψη σου οτι εχει μικροτερη αντοχη στο χρονο απο ενα windows desktop μηχανημα.

Γενικά τα ΑΙΟ έχουν δείξει ότι είναι αξιόπιστα;
Δε θέλω κάτι για 3-4 χρόνια αλλά για παααρα πολλά.

Τοτε ξεχασε τα AIO.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιαξε ενα μικρων διαστασεων PC που να μην πιανει πολυ χωρο, και να αναβαθμιζεται χωρις περιορισμους.
Τα περισσοτερα προβληματα χωρου αντιμετωπιζονται πολυ ευκολα με εξυπνες ιδεες τοποθετησης.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...