Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά.εχω ένα πισι αλλά επειδή θα μετακομησω και στο νέο δωμάτιό δε θαχω πολύ χΏρο σκεφτόμουν μηπως επερνα apple που είναι μία οθόνη μόνο. Τι μειων θα έχω αν κάνω τετοια κίνηση; Ή χρήση που κάνω είναι καθαρά ίντερνετ,π προβολή bluray ταινιών και δίκτυο απτό οποίο κάνω. Streaming bluray
Haldol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Κανένα μείον, πέραν του πλήγματος στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Φυσικά υπάρχουν και άλλες εταιρείες που βγάζουν AIO (υπολογιστής μέσα σε μια οθόνη) πέρα από την Apple, αν δεν θέλεις να φύγεις από το γνώριμο περιβάλλον των Windows. Π.χ. Dell, HP. Αλλά ούτε αυτά είναι φτηνότερα, τα AIO είναι ακριβά μηχανήματα.
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Στα ΑΙΟ μπορείς να αναβαθμίσεις κάτι;
Alphaleader Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 παρε laptop... ps: αυτο με το streaming bluray με εκανε να δακρυσω... Αγόρασες ολοκληρη καμπίνα DSLAM για παρτι σου?
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λάπτοπ έχω δεν θέλω. Ρωταω συγκεκριμένα για ΑΙΟ. Streaming bluray μέσω δικτύου του σπιτιού μου κάνω!!
Haldol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Στα ΑΙΟ μπορείς να αναβαθμίσεις κάτι; Ανάλογα τη συσκευή. Γενικώς αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα από έναν "πύργο". Το δυνατό τους σημείο είναι η εξοικονόμηση χώρου και η εξυπηρέτηση του να είναι όλα μαζεμένα, όχι το versatility τους. Ίσως να είναι συγκρίσιμα με ένα laptop σ' αυτό το θέμα. Στα περισσότερα AIO θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις RAM + HDD. Εξαίρεση αποτελούν κάποια νεότερα μοντέλα της Apple, όπου δεν αναβαθμίζεται ο (Flash) δίσκος. Από την άλλη CPU ή VGA αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα, ή και καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, ψάξε να δεις για το συγκεκριμένο μηχανημα που θέλεις τι ισχύει, δεν είναι όλα τα ίδια.
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Γενικά τα ΑΙΟ έχουν δείξει ότι είναι αξιόπιστα; Δε θέλω κάτι για 3-4 χρόνια αλλά για παααρα πολλά. quotee name="Haldol" post="55080082" timestamp="1472289815"] Ανάλογα τη συσκευή. Γενικώς αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα από έναν "πύργο". Το δυνατό τους σημείο είναι η εξοικονόμηση χώρου και η εξυπηρέτηση του να είναι όλα μαζεμένα, όχι το versatility τους. Ίσως να είναι συγκρίσιμα με ένα laptop σ' αυτό το θέμα. Στα περισσότερα AIO θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις RAM + HDD. Εξαίρεση αποτελούν κάποια νεότερα μοντέλα της Apple, όπου δεν αναβαθμίζεται ο (Flash) δίσκος. Από την άλλη CPU ή VGA αναβαθμίζονται πολύ πιο δύσκολα, ή και καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, ψάξε να δεις για το συγκεκριμένο μηχανημα που θέλεις τι ισχύει, δεν είναι όλα τα ίδια.
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εχεις να δώσεις ~2400€(τα φθηνοτερα configuration μην τα κοιτας, ειναι αργα και καθυστερουν ακομα και σε πολυ απλες καθημερινες εργασιες) για εναν iMac 27" με ssd και εγγυηση ? Αν ναι, τοτε παρτο, αλλα εχε υποψη σου οτι εχει μικροτερη αντοχη στο χρονο απο ενα windows desktop μηχανημα. Γενικά τα ΑΙΟ έχουν δείξει ότι είναι αξιόπιστα;Δε θέλω κάτι για 3-4 χρόνια αλλά για παααρα πολλά. Τοτε ξεχασε τα AIO. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Φτιαξε ενα μικρων διαστασεων PC που να μην πιανει πολυ χωρο, και να αναβαθμιζεται χωρις περιορισμους.Τα περισσοτερα προβληματα χωρου αντιμετωπιζονται πολυ ευκολα με εξυπνες ιδεες τοποθετησης. 4
pita_kontosouvli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πάρε ένα tiny branded desktop (Dell, lenovo), τσιμπα και μια 27αρα οθονη - το κουμπώνεις απο πίσω και έχεις ΑΙΟ , πολυ πιο οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα