ababapanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Μετά από πολύ χρόνο και κόπο και αφού Ολοκλήρωσα το project Hyperspin , έχω την δυνατότητα να έχω ένα σύστημα frontend με όλες τις κονσόλες και τις πλατφόρμες που έχουν Κυκλοφορίσει από τα Atari μέχρι και το Sony ps2 Nintendo GameCube κλπ... Με όλα τα παιχνίδια μέσα κλπ κλπ φτιαχνω λοιπόν μια arcade καμπίνα εξολοκληρου για αυτήν την δουλειά και το μόνο που με προβληματίζει είναι τι σύστημα να βάλω μέσα για να παίζει όλους τους emulators άνετα και χωρίς κολλήματα. Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι θέλω επεξεργαστή με ενσοματομενα γραφικά γιατί μέσα στην καμπίνα δεν υπάρχει άνετος χώρος για έξτρα κάρτα γραφικών...
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλή επιτυχία και να βάλεις φωτογραφίες όταν τελειώσει το project! 2
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 το πιο απαιτητικό είναι το ps2 emu,το οποίο και χρησιμοποιεί έως δύο πυρήνες. Επειδή χρησιμοποιεί πλήρως και τα fpu του πυρήνα,μάλλον σε κάποιον pentium θα κοιτούσα,αν και η igpu του είναι για κλάματα. Δε χωράει ούτε low profile;
wannaplay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλη επιτυχια και κανεναν οδηγο αμα μεινει χρονος,ενας καλος διπηρυνος ιντελ κατα προτιμηση ι3 6100 θα κανει δουλεια (στο Pc στο σπιτι με επεξεργαστη τετραπηρυνο a8 6600k και ενσωματωμενη καρτα γραφικων amd radeon hd8570d χρονισμενος στα 4,2ghz,8gb ραμ μου εκανε κατι σπασιματα στα βαρια παιχνιδια,στο pc της δουλειας με 8gb ram και επεξεργαστη διπηρυνο pentium g3258 default,ενσωματωμενη καρτα γραφικων, ρολαρε καλυτερα πιο smooth κινηση)τωρα εξαρταται και απο τα emoulator που θα χρησιμοποιησεις εαν υποστηριζουνε ξεχωριστη καρτα γραφικων και τα settings που θα κανεις για να χρησιμοποιουνε οσο πιο πολυ γινεται το hardware που θα εχεις.(πχ killer instict μεσα απο το μαμε32 ισα ισα που τσουλαγε ενω μεσα απο το δικο του εμουλατορ που δεν θυμαμαι να σου πω μπορουσα να το παιξω σχετικα καλα οχι αριστα ομως)
duffyduck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 τον i3-6100 θα παρεις, ειδικα αν θες να παιζεις MAME (ειδικα τα βαρια παιχνιδια του MAME) και η 530 ειναι αρκετα ικανη να σηκωσει τα 3D γραφικα του PCSX2
ababapanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλημερα και εγω για ι3 6100 σκεφτομουν αλλα δεν ημουν σιγουρος αν επρεπε να χαλασω τοσα πολλα λεφτα , απο την αποψη οτι εχω δει και αλλα projects να τα λειτουργουν ακομα και με Raspberry Pi 2 των 40 ευρω.... Βεβαια εγω παω να φτιαξω κατι πολυ ανωτερο που θα παιζει ολες τις πλατφορμες νερακι που εχουν κυκλοφορησει εως σημερα... οποτε ισως δεν κανω λαθος με την επιλογη του i3... Οποτε βρω χρονο θα ανεβασω φωτογραφιες και θα βοηθησω οποιον θελει πληροφοριες να φτιαξει κατι παρομοιο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ωραιο χομπι αν αρεσει σε καποιον... Φανταστειτε αυτη ειναι η 3η καμπινα που φτιαχνω , τις πρωτες δυο τις εφτιαξα και τις πουλησα και τωρα φτιαχνω μια bartop για να ειναι πιο βολικη... για να παρετε μια ιδεα πως μοιαζει δειτε αυτο πχ... 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλημερα και εγω για ι3 6100 σκεφτομουν αλλα δεν ημουν σιγουρος αν επρεπε να χαλασω τοσα πολλα λεφτα , απο την αποψη οτι εχω δει και αλλα projects να τα λειτουργουν ακομα και με Raspberry Pi 2 των 40 ευρω.... Βεβαια εγω παω να φτιαξω κατι πολυ ανωτερο που θα παιζει ολες τις πλατφορμες νερακι που εχουν κυκλοφορησει εως σημερα... οποτε ισως δεν κανω λαθος με την επιλογη του i3... Οποτε βρω χρονο θα ανεβασω φωτογραφιες και θα βοηθησω οποιον θελει πληροφοριες να φτιαξει κατι παρομοιο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ωραιο χομπι αν αρεσει σε καποιον... Φανταστειτε αυτη ειναι η 3η καμπινα που φτιαχνω , τις πρωτες δυο τις εφτιαξα και τις πουλησα και τωρα φτιαχνω μια bartop για να ειναι πιο βολικη... για να παρετε μια ιδεα πως μοιαζει δειτε αυτο πχ... Σούπερ! Από οθόνη τι θα βάλεις;
ababapanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Αυτη http://www.skroutz.gr/s/4681119/Philips-223V5LHSB.html δοκιμασμενη και στις προιγουμενες καμπινες μου και δουλευει αριστα 1
vste Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φιλε μου δες λιγο το φθηνο intel nuc τι δουλεια κανει. Το ειχα λιγο καιρο δυστυχως, αλλα μου ειχε φανει αρκετα γρηγορο και επαιξα πολυ Trine σε αυτο. Ειναι λιλιπουτειο και δε καιει τιποτα.
ababapanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φιλε μου δες λιγο το φθηνο intel nuc τι δουλεια κανει. Το ειχα λιγο καιρο δυστυχως, αλλα μου ειχε φανει αρκετα γρηγορο και επαιξα πολυ Trine σε αυτο. Ειναι λιλιπουτειο και δε καιει τιποτα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το NUC μπορει να τρεξει τα βαρια emulators χωρις προβλημα. αλλα και ετσι νανε στα ιδια χρηματα φτιαχνω συστηματακι με 6100
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 http://www.lakka.tv/doc/FAQ/ το έχεις δοκιμάσει αυτό; Αν αφήσεις το psx2 ,τοτε κάνεις δουλεια και με pi,ή και κάποια άλλη καλύτερη παρόμοια επιλογή. Νομίζω το psx2 απαιτεί sse instructions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα