Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 3/3s/3pro και Μi4s/Mi4c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά λίγο πολύ τα έχω δει εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8150&idPhone2=8007&idPhone3=6518

Παράδοξο το ότι το redmi 3pro εμφανίζει sar διπλάσιο του απλού μοντέλου 3.

Επειδή προορίζεται για άτομο που θέλει αξιοπιστία+κάμερα, ποιό θα προτείνατε από αυτά;

(Τα χρήματα δεν είναι μέσα στους παράγοντες επιλογής, τα note επίσης βγαίνουν εκτός)

Επίσης αν δεν έχω χάσει επεισόδια γιατί έχω να παραγγείλω κάνα χρόνο, τα geekbuying/banggood/vickmall εξακολουθούν να είναι αξιόπιστα έτσι;

Δημοσ.

Redmi 3S και απο εμένα. Είχα πάρει πριν 4 μήνες το απλό 3 στα χρήματα που είναι τώρα το 3S για φίλο του Πατέρα μου (63 χρονών). Ήθελε καλή κάμερα (για να βγάζει φωτογραφίες τα εγγόνια) και αυτονομία. Το πήρα απο vickmall. Το έστειλαν με τα κλασικά δωράκια (ζελατίνα, θήκη). Του πέρασα την Ελληνική ROM αφού πρώτα είχα ζητήσει Bootloader Unlock απο την Xiaomi. Εξοικειώθηκε γρήγορα με το MIUI και του βγάζει 10 μέρες αυτονομίας, μιας και δεν κάνει βαριά χρήση. Από τότε, τους έφερα άλλα 4 κινητά για όλη την οικογένεια του...

Δημοσ.

Για μένα πήγαινε σε Μi4s/Mi4c...

Δες τα reviews... H camera του MI4 ειναι αρκετα καλη. Ομορφες συσκευες και μαζεμένες. Το Mi4s εχει μια πιο premium χροιά, απλα θα χρειαστει σίγουρα καποια θηκη/case/silicone. Η πισω επιφανεια είναι κάτι σαν σκληρο γυαλί με αποτέλεσμα να γλυστράει ευκολα... 

Δημοσ.

Κυρίως επειδή προορίζεται για άτομο χωρίς ιδιαίτερη ενασχόληση με την τεχνολογία να προτιμήσω international έκδοση,

π.χ. αυτή ώστε να παίρνει απροβλημάτιστα ενημερώσεις χωρίς μόντες και πολλά-πολλά?

πάντως υπόψιν οτι εχει βγει και έκδοση με 800 μπαντα

Κοίτα 1800/2600 για αρχή είναι καλά νομίζω, αν έμενε επαρχία θα το κοίταζα περισσότερο.

Από περιέργεια σε ποιές συσκευές αναφέρεσαι ότι έχουν βάλει υποστήριξη για 800άρα?

Δημοσ.

καλημερα παιδια! παραγγειλα ενα redmi 3 pro απο abnggood. λεει οτι εχει play store και γλωσσες. θα χρειαστει να κανω κατι με το λειτουργικο? ακουω πολλους οτι το ξεκλειδωνουν και βαζουν αλλο.

Δημοσ.

καλημερα παιδια! παραγγειλα ενα redmi 3 pro απο abnggood. λεει οτι εχει play store και γλωσσες. θα χρειαστει να κανω κατι με το λειτουργικο? ακουω πολλους οτι το ξεκλειδωνουν και βαζουν αλλο.

Δεν είναι απαραίτητο.

Θα ήταν όμως καλύτερα, εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με το κινητό, να του περάσεις με συγκεκριμένες διαδικασίες την ελληνική ρομ ώστε να πάρεις τα μέγιστα από τη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...