Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που εβλεπα κυριλε μια ταινια, ξαφνικα, σβηνει η οθονη, σταματαει η ταινια, σβηνει το ποντικι, σβηνει το πληκτρολογιο και απλα γυρνουσαν τα ανεμιστηρια. Παταω κρατημενο το power, δεν εσβηνε το pc. Βγαζω τις μνημες και τις 2 και βαζω την μια. Ουτε beep ουτε bios. Την ξαναβαζω στην ιδια θυρα και ανοιξε. Να αρχισω τα memtest?

gigabyte ma780g-ud3h

4gb (2gb x2) corsair xms2 ddr2

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα, πιθανότατα μητρική, παρά μνήμες. Κάνε memtest αλλά δεν νομίζω να βρεις και τίποτα...

Τροφοδοτικό τι μάρκα έχεις?? Είναι κανά ποιοτικό ή του κιλού??

Δημοσ.

Θα χασεις τον χρονο σου με τα γνωστα memtest86 κλπ, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που δεν βρισκουν κανενα προβλημα ενω υπαρχει, κατ'εμε το καλυτερο προγραμμα μακραν ειναι το memtest της HCIdesign για Windows. Δες τα logs των Windows απο τον Event Viewer μηπως κατεγραψαν κατι.

Δημοσ.

Μαλιστα. Δεν μου πεταξε bsod, αλλα θα κοιταξω.

Εχει πολλα logs, για εφαρμογες συστημα κτλ κτλ. Βρηκα καποια σφαλματα σε καποιες κατηγοριες.

Δημοσ.

αν ζεσταθηκε στα εριξε ολα, στρεσαρε το και θα στα ριξει αν δεν ειναι τα υπολοιπα οδηγοι upadte/settings bios και καρτα εχεις?

Δημοσ.

ωραια ποια καρτα εχεις? ή δεν εχεις?

Δημοσ.

ωραια εχεις πειραξει ρυθμισεις στο bios?εχει τη τελευταια ενημερωση στο bios?( εχει πολλες ναβαθμισεις και ενα beta } τις μνημες τις βλεπει εκει που πρεπει?πολλες συμβαινει να μην..

οι οδηγοι ειναι ενημερωμενη ειναι φρεσκοστηεμνο το μηχανημα μηπως κατεβασε ενημερωση που δεν ταιριαξε εννοω

Δημοσ.

Τίποτα δεν πείραξα. Όλα είναι default. Το πισι λειτουργούσε χρόνια ρολόι. Τώρα το επαθα αυτό ξαφνικα. Επίσης ναι τελευταια εκδοση bios και τις μνήμες τις έχω dual channel

Οι drivers δεν έχουν καμια σχέση. Αυτό μου το έκανε πριν καν κανει boot τον σκληρο

Δημοσ.

Την onboard της μητρικής εχω

Άλλαξε videoplayer σε VLC που τρέχει software rendering και όχι hardware accelerated, εάν είσαι σε 10αρια υπάρχουν θέματα με παλιό hardware.

Δημοσ.

Όπως ανεφερα στην αρχή, δεν έχει να κανει με το λειτουργικό και τα windows. Το επαθα και σύο άνοιγμα. Δεν έδειχνε ουτε το bios logo. Δεν έκανε beep καθόλου. Εβγαλα την μνήμη την ξαναεβαλα και άνοιξε. Έβαλα το hci με την μια μνήμη και θα το αφήσω όλο το βράδυ.

Δημοσ.

Καλημέρα. Φτου! Βρήκα εναν φουσκωμένο πυκνωτή στο τροφοδοτικό. Παρα πολύ λίγο όμως. Λέτε να παιζει ρολο ε;

Δημοσ.

Καλημέρα. Φτου! Βρήκα εναν φουσκωμένο πυκνωτή στο τροφοδοτικό. Παρα πολύ λίγο όμως. Λέτε να παιζει ρολο ε;

Ναι φυσικά.

πολύ πιθανό να ειναι αυτός ο ένοχος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...