barlong Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπερα στo Forum. Πριν περιπου 2 εβδομαδες αγορασα απο μια αγγελια ενα iphone 6. Χρησιμοποιώ αρκετα χρονια το insomnia σαν αγοραστης και πωλητης χωρις κανενα προβλημα μεχρι αυτη την αγορα. Το κινητο ηταν μεσα στην εγγυηση και βρεθηκα με τον πωλητη για ελεγχο στην Αθηνα. Ολα φανηκαν ενταξει μεχρι που πηγα σπιτι και εκανα μια κληση με το καινουργιο μου κινητο ( στην δοκιμη δεν ειχα κανει κληση). Το κινητο δεν μπορουσε να κανει και να λαβει κλησεις. Τηλεφωνησα στον πωλητη ( το κινητο εδειχνε για μερες κατειλημμένο) του εστειλα sms μηνυμα απο το site καμια απαντηση. Θεωρω οτι το ηξερε οτι το κινητο ειχε προβλημα. Το καλο ομως ειναι οτι αφου το πηγα info quest με την αγωνια μηπως ηταν ανοιγμενο η ειχε πεσει σε νερο μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση. Οντως πηρα ενα κινητο με αλλο σειριακο. Η ερωτηση μου ειναι αυτο το κινητο ειναι καινουργιο η refurbished?
dimips Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 τυχερός είσαι πήρες μεταχειρισμένο κινητό και σου βγήκε καινούργιο και το σημαντικότερο με καινούργια μπαταρία 3
barlong Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδια με μπερδεψατε καινουργιο η refurbished η ειναι το ιδιο? τυχερός είσαι πήρες μεταχειρισμένο κινητό και σου βγήκε καινούργιο και το σημαντικότερο με καινούργια μπαταρία Το θεμα ειναι η κοροιδια. Λογικα θεωρησε οτι δεν θα το φτιαξουν οποτε ηθελε να το ξεφορτωθει!!!!!!!
zourman1981 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Κάνε του μια αρνητική αξιολόγηση να ξέρουν οι επόμενοι Αφού ξεμπερδέψεις εσυ ολα καλα
barlong Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Κάνε του μια αρνητική αξιολόγηση να ξέρουν οι επόμενοι Αφού ξεμπερδέψεις εσυ ολα καλα Εκανα φυσικα. Ειχε και 8 θετικες ο τυπος!!! 1
paris_chav Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα να έλεγε ότι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να μην το είχε προσέξει. Αλλά πρόβλημα στις κλήσεις ; Προφανώς το ήξερε και στο έκρυψε. Ελπίζω τουλάχιστον φίλε να μην στο πούλησε στην τιμή ενός μεταχειρισμένου και χωρίς προβλήματα iphone 6 αλλά πιο κάτω * να έλεγα
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπερα στo Forum. Πριν περιπου 2 εβδομαδες αγορασα απο μια αγγελια ενα iphone 6. Χρησιμοποιώ αρκετα χρονια το insomnia σαν αγοραστης και πωλητης χωρις κανενα προβλημα μεχρι αυτη την αγορα. Το κινητο ηταν μεσα στην εγγυηση και βρεθηκα με τον πωλητη για ελεγχο στην Αθηνα. Ολα φανηκαν ενταξει μεχρι που πηγα σπιτι και εκανα μια κληση με το καινουργιο μου κινητο ( στην δοκιμη δεν ειχα κανει κληση). Το κινητο δεν μπορουσε να κανει και να λαβει κλησεις. Τηλεφωνησα στον πωλητη ( το κινητο εδειχνε για μερες κατειλημμένο) του εστειλα sms μηνυμα απο το site καμια απαντηση. Θεωρω οτι το ηξερε οτι το κινητο ειχε προβλημα. Το καλο ομως ειναι οτι αφου το πηγα info quest με την αγωνια μηπως ηταν ανοιγμενο η ειχε πεσει σε νερο μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση. Οντως πηρα ενα κινητο με αλλο σειριακο. Η ερωτηση μου ειναι αυτο το κινητο ειναι καινουργιο η refurbished? ξέρεις κάτι φιλε? μου έτυχε κάτι αντίστοιχο και μου την είπε ο πωλητής για ένα iMac...ενώ το ήξερε ότι είχε πρόβλημα και δεν το είπε μου λέει ότι εγώ το αντιμετώπισα λάθος χάχα αλήτες ρε μεγάλη για 200-300 euro να κλέψουν κόσμο.
barlong Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Να είχε κάποιο άλλο πρόβλημα να έλεγε ότι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να μην το είχε προσέξει. Αλλά πρόβλημα στις κλήσεις ; Προφανώς το ήξερε και στο έκρυψε. Ελπίζω τουλάχιστον φίλε να μην στο πούλησε στην τιμή ενός μεταχειρισμένου και χωρίς προβλήματα iphone 6 αλλά πιο κάτω * να έλεγα Κανονικα μου το πουλησε στα 350 και το ηξερε αφου μετα απο μια μερα δεν απαντησε σε κανενα τηλεφωνο μηνυμα κτλ!! ξέρεις κάτι φιλε? μου έτυχε κάτι αντίστοιχο και μου την είπε ο πωλητής για ένα iMac...ενώ το ήξερε ότι είχε πρόβλημα και δεν το είπε μου λέει ότι εγώ το αντιμετώπισα λάθος χάχα αλήτες ρε μεγάλη για 200-300 euro να κλέψουν κόσμο. Υπαρχουν και αυτοι αλλα ειναι λιγοι. Εχω κανει πολλες συναλλαγες και πετυχα και τον μαλακα!! 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 λες και δεν θα τον βρούμε εάν θέλουμε. ντροπή του απλά 1
Kapriman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στο infoquest για να σου αντικαταστησουν το κινητο ποσο πληρωσες?
ZauZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Το refurbished κινητό σημαίνει ότι έχει πάει στην εταιρία / αντιπροσωπία / εταιρία που ειδικεύετε με refurbished , έχει ελεγχθεί, έχουν αλλαχτεί ότι ανταλλακτικά χρειάζονταν όπως οθόνη, μπαταρία κ.τ.λ. και το πουλάνε ξανά σε εσένα ως μεταχειρισμένο αλλά με την «εγγύηση» ότι η «επαναφορά του κινητού στην αρχική του κατάσταση» έγινε με τις ευλογίες του κατασκευαστή. Είναι συνηθισμένη πρακτική σε προϊόντα τα οποία είναι κάποιας ηλικίας και δεν δικαιολογούν την αντικατάσταση με σφραγισμένο καινούριο προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα