AndreasBole Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να πάρω καινουριο smartphone και είπα να δώσω μέχρι 100 ευρώ αλλά μετά από κάποιες συμβουλές και κάποιες κριτικές που διάβασα που μου είπαν να βάλω 20-30 ευρώ και να πάρω το μότο γ 3.Λετε να το πάρω ή να κοιταξω και για κάτι άλλο;; μάξιμουμ μπατζετ μέχρι 120-130 *
konstantinosgat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 δες και αυτο: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_399893.html?gclid=CJL2lPfm384CFYQy0wodQ-AHlQ
GianniSM Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Να μην κοιτάξεις το pepsi και να το πάρεις. Η Moto είναι εγγύηση.
konstantinosgat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_349207.html το καλυτερο value for maney κινητο απο καθε αποψη στα 135 ευρω
AndreasBole Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για το μοτο το ακούω συνεχεια απλά θέλω να δω και άλλες εναλλακτικές αν και προς τα εκεί τεμνω!
panos- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Θα πρότεινα να δώσεις άλλα 20 και να πας στο Moto G3 16GB.
AggelosTz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Nα το πάρεις !!! Από αυτό σου γράφω τώρα ένα χρόνο μετά τοινητο είναι σκυλί !! Το λατρεύω περισσότερο από την οικογένειά μου (πλάκα κάνω τους λατρεύω περισσότερο αν μου πάρουν το Νεξους 5Χ χαχαχαχα) . Μην πάρεις κινέζια αν δεν θες να μπλέξει με customers rom .Θες updates και καθαρό αντροιντ ?! Ε τότε με κλειστά μάτια το Moto G3. Aν διαθετεις και 29€ παραπάνω όπως λέει και ο άνωθεν πάρε την έκδοση με 2γκιγκα ραμ. Εναλλακτικές δεν έχεις σε αντροιντ από Ελλαδα για κάτι με εγγύηση που θα σου κρατήσει και δεν θα το πεταξεις από το παράθυρο στους έξι μήνες .Μην κάνεις όμως καμία χαζομαρα το τιγκαρεις σε ότι παιχνίδι έχει το στορ και μετά λες κολλάει το κινητό. Και πάρε μία γρήγορη κάρτα....πολύ γρήγορη για να επιλέξεις να την χρησιμοποιεί σαν εψτεθκο χώρο .Με αργή κάρτα ότι εφαρμογή μπει θα την ανοίξει σε δέκα χρόνια ... 1
xrhstosiak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 στα χρηματα αυτα ειναι εξαιρετικο κινητο παρτο με κλειστα ματια
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 customers rom Προφανώς αυτό σε μισεί και σου καταστρέφει τα κείμενα, χαχα :-D
AggelosTz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Προφανώς αυτό σε μισεί και σου καταστρέφει τα κείμενα, χαχα :-D Δεν μπορώ με το πληκτρολόγιο της google με έχει καταστρέψει με τις διορθώσεις του αεί σιχτιρ
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν μπορώ με το πληκτρολόγιο της google με έχει καταστρέψει με τις διορθώσεις του αεί σιχτιρ Πάντως εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ, ένιγουει βγήκαμε OffTopic, Θα περιμένουμε να απαντήσει ο TS να δούμε τι αποφάσισε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα