Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τους είναι δύσκολο να δώσουν κωδικούς,απ την αλλη ειναι τόσο εύκολο να σε κρατάνε με τον δικό τους εξοπλισμό. Καλό ερώτημα, είναι πράγματι σπάσιμο που δεν τους δίνει ο ΟΤΕ. Άλλοι εναλλακτικοί τους δίνουν κανονικά αν δεν κάνω λάθος...
jkoukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ο κανόνας είναι ότι σε όλους σχεδόν τους παραδοσιακούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στον πλανήτη η τηλεφωνία παρέχεται από τον δικό τους εξοπλισμό. Σε κάποιες περιπτώσεις παρέχουν μόνο κλειδωμένο ΑΤΑ κι ελάχιστοι επιτρέπουν την χρηση άλλου εξοπλισμού. Τώρα με τον ΟΤΕ θα μάθουμε οι πολλοί τη νέα τεχνολογία, όπως έγινε και σε χιλιάδες συνδρομητές τα προηγούμενα χρόνια σε HOL, ON, Netone, Vivonti και Cyta, αλλά και μεγάλο αριθμό των επαγγελματικών συνδέσεων στις οποίες ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα sip trunk.
alexisnik19911 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ο οτε ακομα ειναι σε πιλοτικο σταδιο οσο αφορα το voip εγω πχ εκανα αντικατασταση εξοπλισμου πηρα το speedport αλλα δεν μου εγινε η μεταβαση σε voip. προφανως το αστικο κεντρο που ηταν ο φιλος υποστηριζει το voip και γιαυτο εγινε η μεταβαση θελω να πιστευω πως οταν γινει καθολικη υπηρεσια θα ξεκαθαρισουν πολλα πραγματα.
grovolis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν έχετε όλοι δικά σας ακριβά ρούτερ και είναι το πρόβλημα η τηλεφωνία, τα περισσότερα σύγχρονα ρούτερ υποστηρίζουν pppoe passthrough οπότε κάνεις δουλειά και έτσι χωρίς προβλήματα.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο,και από χτες τεράστια αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ... Καλά αν με κάποιο μαγικό τρόπο σου φέρουν οπτική στο σπίτι να γκρινιάξεις γιατί έχεις το adsl router που θα πάει στράφι γιατί δεν θα κάνει για FTTH... το δικό μου modem που έχω φίλε μου είναι adsl/vdsl.. Οπότε ευχαριστώ που μιλάς χωρίς να ξέρεις. Καλό ερώτημα, είναι πράγματι σπάσιμο που δεν τους δίνει ο ΟΤΕ. Άλλοι εναλλακτικοί τους δίνουν κανονικά αν δεν κάνω λάθος... Τί λέτε ωρε παίδες;Θα με κουφάνετε.. και ΟΤΕ δίνει τους κωδικούς για την σύνδεση. η παραπληροφόρηση η ίδια είσαι ThReSh ξαφνικά,τουλάχιστον όπως καταλαβαίνω από αυτά ^
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο,και από χτες τεράστια αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ... το δικό μου modem που έχω φίλε μου είναι adsl/vdsl.. Οπότε ευχαριστώ που μιλάς χωρίς να ξέρεις. Τί λέτε ωρε παίδες;Θα με κουφάνετε.. και ΟΤΕ δίνει τους κωδικούς για την σύνδεση. η παραπληροφόρηση η ίδια είσαι ThReSh ΣΚ είναι, "αναμενόμενο". Έχεις συνδέσει το VoIP router του ΟΤΕ και πάνω του τηλέφωνο και δεν παίζει ούτε αυτό ή είστε ακόμα με τον κλασικό τρόπο? Το modem/router σου δουλεύει και σαν σκέτο router αν το κουμπώσεις πίσω από το modem που σου έδωσε ο ΟΤΕ και κάνεις passthrough που ανέφερε πιο πάνω ο grovolis, δεν θα πάει στράφι. Αυτό θα έκανες ακόμα κι αν σου έφερναν FTTH ή Cable... Δίνει τους κωδικούς για την σύνδεση, όχι τα "στοιχεία" που χρειάζονται για να δουλέψει το VoIP σε οποιοδήποτε "aftermarket" modem/router υποστηρίζει VoIP. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ΣΚ είναι, "αναμενόμενο". Έχεις συνδέσει το VoIP router του ΟΤΕ και πάνω του τηλέφωνο και δεν παίζει ούτε αυτό ή είστε ακόμα με τον κλασικό τρόπο? Το modem/router σου δουλεύει και σαν σκέτο router αν το κουμπώσεις πίσω από το modem που σου έδωσε ο ΟΤΕ και κάνεις passthrough που ανέφερε πιο πάνω ο grovolis, δεν θα πάει στράφι. Αυτό θα έκανες ακόμα κι αν σου έφερναν FTTH ή Cable... Δίνει τους κωδικούς για την σύνδεση, όχι τα "στοιχεία" που χρειάζονται για να δουλέψει το VoIP σε οποιοδήποτε "aftermarket" modem/router υποστηρίζει VoIP. Σε συγχωρώ τότε! έχω πολύ τρέξιμο με εξεταστική και ένα πρότζεκτ παράλληλο και δεν έχω χρόνο να τα ψάξω τώρα να κάνω bridging,ούτε καν το μυαλό.Και είναι πράγμα που δεν έχω ξανακάνει για να πω να ασχοληθώ. Έχουμε δώσει αλλαγή για την "παλιά" τεχνολογία στον ΟΤΕ,από παρασκευή και περιμένουμε..... :@
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Έχουμε δώσει αλλαγή για την "παλιά" τεχνολογία στον ΟΤΕ,από παρασκευή και περιμένουμε..... :@ Το κατάλαβα αυτό, αλλά έχετε checkάρει αν δουλεύει ακόμα ο "καινούριος" τρόπος με την τηλεφωνική συσκευή στην VoIP θύρα του καινούριου modem router?
mitsus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν εχεις γυρισει σε voip θα πρεπει να αναβει το λαμπακι στην ενδειξη telephony
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το κατάλαβα αυτό, αλλά έχετε checkάρει αν δουλεύει ακόμα ο "καινούριος" τρόπος με την τηλεφωνική συσκευή στην VoIP θύρα του καινούριου modem router? όχι δεν μπήκα καν στον κόπο.. Επιτέλους,εδώ και λίγα λεπτά έχουμε ξανά τηλέφωνο,μετά από 6 μέρες χωρίς, με τον "παλιό" κλασικό τρόπο. Αφού πρώτα πήγαμε στον προϊστάμενο του ΟΤΕ Μυτιλήνης και έγινε ένας χαμός το πρωί με φωνές,και μετά από μια σειρά τηλεφωνημάτων που έκαναν εκεί μπροστά μα,εκείνος και ένας τεχνικός. Σας είπα,για όλα υπάρχει λύση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 όχι δεν μπήκα καν στον κόπο.. Λογικά είχατε τηλέφωνο μέσω VoIP...
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Λογικά είχατε τηλέφωνο μέσω VoIP... ναι δε το αρνήθηκε κανείς αυτό.Και οι ίδιοι μου το είπαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ναι δε το αρνήθηκε κανείς αυτό. 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο Άρα δεν σε άφησαν 3 μέρες χωρίς τηλέφωνο, το επέλεξες...
panos- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τσάμπα κόπος. Ζούμε στο 2016. Σωστά; Σωστά. Όλες οι εταιρίες στο εξωτερικό έχουν πλέον VoIP. Σωστά; Σχεδόν ναι. Το κομμάτι των παρόχων μας μέχρι το αστικό κέντρο είναι IP. Σωστά; Σωστά. Δεν είναι λογικό λοιπόν να κάνουν όλες τις συνδέσεις VoIP για καλύτερη ποιότητα ήχου, και για οικονομία στα κέντρα; Τώρα τι θα γίνει με την καλωδίωση του κάθε σπιτιού δεν έχει ευθύνη ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ, αλλά ο κάτοικος του σπιτιού. Ο ΟΤΕ κάνει ότι μπορεί δίνοντας απλά ένα MiniUPS για την τροφοδοσία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σε περίπτωση συναγερμού κλπ. Και επισης με την αντικατάσταση εξοπλισμού στο χαρτί που υπογράφει λέει ότι εφόσον ο εξοπλισμός είναι συμβατός για VoIP, μπορούν να σου κάνουν αναβάθμιση χωρίς να σε ρωτήσουν.
Chrysostomos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστά τα λες,αλλά μιας και τα περισσότερα σπίτια εντός(ίσως)Αθηνών και (σίγουρα)επαρχίας δεν σηκώνουν voip με την υπάρχουσα εγκατάσταση,σε βάζει σε έξοδα χωρίς να σε ρωτήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα