joepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στους ειδικούς.Μια φίλη μου έκανε ένα τραγικό λάθος και διέγραψε τις φωτογραφίες από την συσκευή της.Έχει το Samsung S3.Έριξα στο διαδίκτυο μια ματιά και της πρότεινα κάποιο πρόγραμμα μήπως και μπορέσει να τις επαναφέρει αλλά δεν έκανε τίποτα,βασικά κόλλησε στο τελευταίο βήμα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,είτε ελεύθερο,είτε επί πληρωμή για να μπορέσει να τις επαναφέρει.Είναι πολύ σημαντικές φωτογραφίες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το s3 ειναι rooted ή οχι;;. Αν οχι, απλα ξεχναει αυτην την περιοδο της ζωης της....
joepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το s3 ειναι rooted ή οχι;;. Αν οχι, απλα ξεχναει αυτην την περιοδο της ζωης της.... Τι ακριβώς είναι το rooted γιατί δεν γνωρίζω και για να την ρωτήσω
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Rooted ειναι η συσκευη που εχει υποστει root. Root(ριζα) σημαινει οτι εχεις αποκτησει προσβαση στην ριζα του λογισμικου. Εχεις αποκτησει δικαιωματα υπερδιαχειριστη πανω στην συσκευη. Δεν χρειαζεται να ξερεις πολλα. Αν ειναι rooted η συσκευη, σιγουρα θα καταλαβει μολις την ρωτησεις
joepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Rooted ειναι η συσκευη που εχει υποστει root. Root(ριζα) σημαινει οτι εχεις αποκτησει προσβαση στην ριζα του λογισμικου. Εχεις αποκτησει δικαιωματα υπερδιαχειριστη πανω στην συσκευη. Δεν χρειαζεται να ξερεις πολλα. Αν ειναι rooted η συσκευη, σιγουρα θα καταλαβει μολις την ρωτησεις Δεν με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να ξέρω πολλά και είμαι σίγουρος πως δεν θα καταλάβει.Να φανταστώ οτί χρειάζεται κάποια διαδικασία για να γίνει root η συσκευή,δηλαδή ο κάτοχος της συσκευής να κάνει κάτι.Σε ρωτάω για να ξέρω πως να της κάνω την ερώτηση γιατί είμαι σίγουρος πως δεν γνωρίζει.Δεν γνωρίζει βασικά πράγματα,θα γνωρίζει αν είναι root η συσκευή της?
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Η συσκευη επρεπε να ειναι ρουταρισμενη απο πριν..... Προσπαθω να σου πω ο.τι αν ειναι ρουτ η συσκευη ,ακομα και οχι απο αυτην, στο ακουσμα της λεξης θα καταλαβει.
joepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Η συσκευη επρεπε να ειναι ρουταρισμενη απο πριν..... Προσπαθω να σου πω ο.τι αν ειναι ρουτ η συσκευη ,ακομα και οχι απο αυτην, στο ακουσμα της λεξης θα καταλαβει. Οκ θα την ρωτήσω,σε περίπτωση που δεν γνωρίζει μπορούμε να το δούμε κάπου αυτό,δηλαδή αν είναι?Για να μην σε ζαλίζω και εσένα με μηνύματα.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Playstore και κατεβαζεις rootchecker. Επισης,και ρουτ να εχει, επρεπε να μην χρησιμοποιει το κινητο. Οσο το δουλευει και κατεβαζει εφαρμογες,τραβα βιντεο και φωτο,επιδεινωνει την κατασταση. Επισης,δεν με ζαλιζεις
joepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Playstore και κατεβαζεις rootchecker. Επισης,και ρουτ να εχει, επρεπε να μην χρησιμοποιει το κινητο. Οσο το δουλευει και κατεβαζει εφαρμογες,τραβα βιντεο και φωτο,επιδεινωνει την κατασταση. Επισης,δεν με ζαλιζεις Μια χαρά,της έχω στείλει και περιμένω απάντηση.Δηλαδή αν κατεβάσουμε την εφαρμογή αυτή θα δούμε εαν έχει root η αυτόματα θα μας κάνει root την συσκευη?Αν όμως όπως μου είπες πιο πάνω δεν έιναι root δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μια χαρά,της έχω στείλει και περιμένω απάντηση.Δηλαδή αν κατεβάσουμε την εφαρμογή αυτή θα δούμε εαν έχει root η αυτόματα θα μας κάνει root την συσκευη?Αν όμως όπως μου είπες πιο πάνω δεν έιναι root δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Με αυτή την εφαρμογή ελέγχει αν είσαι Root ή όχι. Αν ναι, τότε θα σου πούμε τί μπορείς να κάνεις για να ανακτήσεις τις φωτογραφίες (δεν είναι και σίγουρο ότι θα πετύχει). Αν δεν είναι τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα