Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 
γνωρίζω τις άπειρες πληροφορίες που μπορώ να μαζέψω από ήδη ανοικτά άρθρα στο σαιτ, αλλά λόγω  περιορισμένο χρόνου λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνω. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, και θέλει, ας με βοηθήσει..
Έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ του τίτλου, και θέλω να το αναβαθμίσω με ένα ssd.
Kαταρχάς μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον 120gb ή 240gb...
Έπειτα, θα μπορώ απλά να βάλω τον ssd στην θέση του dvd με μια θήκη, και να bootαρει το λάπτοπ από εκεί? Ρωτάω γιατι είδα σε ένα site ότι θα πρέπει να βάλω τον ssd στη θέση του hdd, γιατι αλλιώς δεν θα μπουτάρει...
ουσιαστικά μπορώ να κρατήσω τον παλιό δίσκο για backup, και να έχω τον ssd σαν τον "κανονικό"...?

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα σου πρότεινα κατευθείαν 240Gb, πρόσφατα πήρα τον Intel 535 στα 90 ευρώ.

Τόν SSD θα το βάλεις εκεί που έχεις τον τωρινό δίσκο, και τον μηχανικό με τον αντάπτορα στην μονάδα DVD.

Έχεις διαβάζει κάπου για το πρόβλημα που αναφέρεις οτι δέν θα κάνει Boot?

Δημοσ.

Το διαβασα στο site της hp. Για το συγκεκριμενο μοντελο...

Ουσιαστικα ελεγε να κανω αυτο που μου εγραψες.. Απλα δεν καταλαβα αν θα μπορω να εχω και τον hdd.

Εχω ηδη ενα 750 wd black scorpion, οποτε νομιζω με 120gb ssd.. Θα ειμαι καλυμμενος.. Με 20gb windows και αλλα 20 τα προγραμματα που χρειαζομαι..

Αλλα αν βρω καποιον 240 θα τον παρω. Σε ευχαριστω.

Οποτε το μονο που εχω να κανω ειναι να βαλω τον ssd και την θηκη με τον hdd ετσι?# δεν χρειαζεται κατι αλλο?!

Καλησπέρα, θα σου πρότεινα κατευθείαν 240Gb, πρόσφατα πήρα τον Intel 535 στα 90 ευρώ.

Τόν SSD θα το βάλεις εκεί που έχεις τον τωρινό δίσκο, και τον μηχανικό με τον αντάπτορα στην μονάδα DVD.

Έχεις διαβάζει κάπου για το πρόβλημα που αναφέρεις οτι δέν θα κάνει Boot?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...