pinelakias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Μόλις αγόρασα καινούριο router (το w8970 v1, όπως είπα και στον τίτλο). Δεν μπορώ να το κάνω setup με τίποτα (είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να κάνω setup router). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι το μοντέλο είναι γερμανικής παραγωγής και οι ISP είναι διαφορετικοί? Γιατί είδα στο site IP ότι ζητάει να βάλεις ISP και είναι όλοι άγνωστοι από εδώ. Έχω σύνδεση ote conn-x dsl. Άμα υπάρχει οποιοσδήποτε που μπορεί να με βοηθήσει, ας με στείλει ένα μήνυμα και θα του πω ότι πληροφορίες χρειάζεται.
jkoukos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αν το πήρες από Γερμανία τότε έχεις το W8970Β που είναι για ISDN γραμμή. Έχεις τέτοια; Διαφορετικά σε PSTN θέλεις το W8970.
pinelakias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αν το πήρες από Γερμανία τότε έχεις το W8970Β που είναι για ISDN γραμμή. Έχεις τέτοια; Διαφορετικά σε PSTN θέλεις το W8970. Όντως είναι το w8970B. Άρα άμα πάρω το w8970 απλό, θα μπορώ να το συνδέσω "σχεδόν" κανένα πρόβλημα, έτσι?
jkoukos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αν έχεις PSTN γραμμή, ναι θα δουλεύει κανονικά.
pinelakias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ok, αδερφέ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν να το αγόραζα. Μια τελευταία ερώτηση. Έχω PSTN γραμμή. Το Archer D2 είναι καλό? Θα λειτουργεί με την γραμμή μου ?
jkoukos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Με την γραμμή θα λειτουργεί. Για το πόσο καλό είναι, δεν έχω άποψη.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ta tp link γενικοτερα ειναι Value for money.για νορμαλ χρηση ειναι μια χαρα.δες αν μπορεις να αλλαξεις αυτο που εχεις .επισης ισως θα ηταν καλυτερα να αγοραζες καποιο να ειναι και vdsl ταυτοχρονα ωστε μελλοντικα αν πας σε vdsl να μην ξανα αλλαζεις παλι εξοπλισμο και δινεις και αλλα λεφτα αν και θα σου δωσει και ο παροχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα