petran91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γιατί φίλε μου αφοί βλέπω να γίνεται δουλειά πολεμούσα τόσες μέρες να το κάνω μόνος μου πριν ανοίξω το θέμα είχα διαβάσει 100αρθα με το συγκεκριμένο speedport και δεν είχα καταφέρει να κάνω τίποτα και τώρα είδη ο jkoukos μου είπε τι πρέπει να κάνω και από ότι φαίνεται κάτι έχω κάνει λάθος και είναι η αίτια και δεν συνδέεται το σταθερό τηλεφωνώ παντός θα ήθελα να μου πεις τν γνώμη σου ή τι μου προτείνεις να κάνω Εννοώ ότι άδικα σπαταλάς το χρόνο σου να το κάνεις να δουλέψει γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα παίζει το ίδιο με το speedport.. 1
manthos626 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εννοώ ότι άδικα σπαταλάς το χρόνο σου να το κάνεις να δουλέψει γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα παίζει το ίδιο με το speedport.. Μμμ δεν ξερό έχω σκοπό να πάρω ένα κάλο εργαλείο και όχι καμιά κινεζια ας πούμε ότι περνώ ένα από αυτά τα 2 δεν θα δω διάφορα? https://www.skroutz.gr/s/7170706/Asus-DSL-N17U.html http://www.skroutz.gr/s/6403244/TP-LINK-TD-W9980B.html
petran91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τι να σου πω, εγώ με το 2i είχα ethernet στο σταθερό και συνδεδεμένα στο WiFi 2 κινητά και 2 τάμπλετ και τώρα έχω και το σταθερό ασύρματα και πάει μια χαρά.Θεωρώ ότι όχι, δεν αξίζει να κάνεις τέτοια επένδυση.
jkoukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Οχι το port δεν το πειραξα γιατι δεν καταλαβα τι μπορω να κανω δες στο περιπου πως ειναι Το port forward θα το κάνεις στο modem/router που είναι συνδεδεμένο στην γραμμή, ανοίγοντας τις πόρτες προς την ΙΡ του Speedport. Γι' αυτό γράφω ότι πρέπει να έχει σταθερή διεύθυνση. Πρώτα από όλα θα σιγουρέψεις ότι δουλεύει η τηλεφωνία με συνδεδεμένο μόνο το Speedport στην γραμμή και μετά θα κάνεις τις αλλαγές και χρήση του άλλου modem/router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα