Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά από καιρό σκέψης, ψαξίματος, ερωτήσεις εδώ πέρα, κλπ αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του IPhone 6s.

Η βασική μου ερώτηση εχει να κάνει με το αν έχει νόημα να κανω την αγορά αυτή την περίοδο ή να περιμένω μερικές εβδομάδες ακόμα που θα βγει το 7. Αυτό μόνο με τη λογική του οτι θεωρητικά θα πέσει η τιμή του. Δεν σκοπεύω να παω για το 7!

Αν ισχύει αυτό πόσο πιο κάτω πιστεύετε θα πέσει η τιμή; Θα αξίζει την αναμονή; Προς το παρον βολεύομαι με το κινητό που ήδη έχω.

Δημοσ.

Άντε να γλυτώσεις 100Ε κι αυτό από Xmas και μετά. Μην περιμένεις με την ανακοίνωση του 7 να πέσει η τιμή του. Άντε να το βρεις μεταχειρισμένο αλλά και πάλι θα χρειαστεί αναμονή. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να περιμένεις κανά 4μηνο και με τα λεφτά που θα δώσεις τώρα για το 6s να πάρεις το 7. Αξίζει? Αν έχεις κινητό τώρα, ναι. Αν δεν έχεις, τότε όχι δεν αξίζει καθώς την τεχνολογία όσο και να την κυνηγήσεις πάντα χαμένος θα βγαίνεις. Οπότε...

Στην θέση σου πάντως θα περίμενα για να την ανακοίνωση του 7 καθώς ποτέ δεν ξέρεις τί θ'ανακοινωθεί ακριβώς. Ίσως και ν'αξίζει. 

Τα παραπάνω αν μιλάς για Ελλάδα. :)

Δημοσ.

Ή επίσης μπορείς να περιμένεις το 2020 να πάρεις το iphone 9. :)

Αν δεν σκοπεύεις να τα σκάσεις για αγορα iphone 7 τότε παίρνεις τώρα το 6s. Μην περιμένεις να πέσουν ιδιαίτερα οι τιμές. Μετά τα Χριστούγεννα το πολύ πολύ το 6s να έχει πέσει βαριά κανένα 30αρι.

Στο skroutz έχει ιστορικό τιμής για κάθε συσκευή. Δες αντίστοιχα πότε και πόσο έπεσε η τιμή του 6 από την στιγμή που ανακοινώθηκε το 6s

Ελπίζω να βοήθησα 

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση.

Κινητό οπως είπα εχω. Απλά ειναι Nokia και ο συνδυασμός με το iOS περιβάλλον που εχω χτίσει ήδη λόγο iPad καπως με περιορίζει. iCloud, music app, κλπ κλπ θέλω να μπορώ να τα έχω οποτε τα χρειάζομαι.

Η αληθεια ειναι οτι γι αυτα που θέλω το 6s με υπερκαλύπτει.

Οπότε μαλλον δεν εχει νόημα η αναμονή. Ο χειμώνας είναι μακρυά νομίζω για να περιμένω τόσο για μια τέτοια πτώση στην τιμή, οποτε μαλλον θα κινηθώ πιο σύντομα.

Δημοσ.

Το 6ρι θυμάμαι είχε πέσει πέρσι κάνα 50ρικο μέσα Οκτώβρη στο σκτουτζ και ξαναεκτοξευθηκε αρχές Δεκέμβρη μέχρι πριν 3 μήνες

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απ ότι είδα όντως με τα νεα μοντέλα, το προηγούμενο πέφτει γύρω στα 50 ευρώ. Ούτως η άλλως η αγορά θα γίνει κατα τον Σεπτέμβρη οπότε μια τέτοια πτώση τιμής δεν θα είναι άσχημη.

Για το SE δυστυχώς μου πέφτει μικρό. Το σκέφτηκα να πω την αλήθεια, αλλά δεν με βολεύει καθόλου τελικά. Είχα το καλοκαίρι ενα 5s για ένα μικρό χρονικό διάστημα και το μέγεθος δεν με βόλεψε ποτέ παρ' όλο που νόμιζα ότι θα ήταν οκ.

Δημοσ.

Μη παρεις SE το ios 10 θα εξυπηρετεί πολλές λειτουργίες με το 3d touch οπότε το 6s είναι για καλύτερη επιλογή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...