Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Πριν λιγες μερες πηρα τον εν λογω SSD τον εβαλα στο PC και εκανα καθαρη εγκατασταση Windows 10 και μετα το update στην τελευταια εκδοση. Εχω τα εξης θεματα 1) Κολλάει σε διαφορες στιγμες κυριως οταν εχει να γραψει κατι πχ να δημιουργησω νεο φακελο. Η οταν παω να ανοιξω κατι μερικες φορες παλι κολλαει ολο το λειτουργικο για καποια δευτερολεπτα. Στην περίπτωση του νεου φακελου βγαζει not responding και θελει 10-20 δευτερολεπτα μεχρι να ξεκολλήσει. 2)Απο χτες μου το εκανε καμποσες φορες οταν το ανοιγω ενω στο BIOS ειναι ρυθμισμενο σωστα (ειναι ο μονος δισκος που εχω πανω) μου βγαζει disk read error και αν καταφερω να περασω αυτο το σταδιο μου βγαζει Windows error 0x00000e9. Μετα απο μερικες προσπαθειες φορτωνει κανονικα χωρις να αλλαξω κατι. Motherboard Asus M4A87TD Evo 8gb ram +cpu amd 3.4GHz (δεν θυμαμαι πιο μοντελο ) 4πυρηνος Bios το τελευταιο και ρυθμισεις AHCI κομπλε απο πριν το φορματ
EddieObscurant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δωσε μια φώτο απο hd sentinel, και δοκιμασε άλλο καλωδιο sata και θύρα. Εχεις βάλει κανα password στο bios ή εχεις καποιου είδους encryption, γιατι μερικες φορες δημιουργουνε διαφορα προβλήματα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 δοκίμασε να αλλάξεις και sata καλώδιο και δες τι έχει γράψει το hard disk sentinel
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Στο HDS δειχνουν ολα καλα. ΓΙα καλωδιο δυσκολο να το αλλαξω τωρα γιατι κανω δουλεια στο PC αλλα με τον προηγουμενο δισκο και ιδιο καλωδιο ηταν κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα