WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εδω ένας πολύ καλος οδηγός εγκατάστασης https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδια το ρουτερ το εχω βαλει στην κεντρικη πριζα του σπιτιου, χωρις καμια συσκευη να παρεμβαλεται, και εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Πως γίνεται να έχεις voip και το τηλέφωνο να είναι σε άλλο χώρο απο το router? Ο τεχνικος που εκανε την συνδεση την πρωτη φορα εκανε το εξης: Καλωδιο απο την πριζα του δωματιου παει σε σπλιτερ που βγαζει 2 καλωδια, το ενα κουμπωνει στην DSL υποδοχη του ρουτερ, και το αλλο στην Phone γραμμη του ρουτερ. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα ετσι, ολες οι πριζες του σπιτιου λειτουργουν κανονικα αν βαλεις τηλεφωνο.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ξηλωσε τα όλα δεν δουλεύει έτσι το voip
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Λοιπον αν και εχει ξαναγινει χωρις αποτελεσμα, ξηλωνω τα παντα και συνδεω το ρουτερ στην μαστερ πριζα του σαλονιου, με πανω του μονο ενα τηελεφωνο απευθειας συνδεδεμενο σε αυτο. Επιστρεφω με αποτελεσματα.
WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδια το ρουτερ το εχω βαλει στην κεντρικη πριζα του σπιτιου, χωρις καμια συσκευη να παρεμβαλεται, και εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Ο τεχνικος που εκανε την συνδεση την πρωτη φορα εκανε το εξης: Καλωδιο απο την πριζα του δωματιου παει σε σπλιτερ που βγαζει 2 καλωδια, το ενα κουμπωνει στην DSL υποδοχη του ρουτερ, και το αλλο στην Phone γραμμη του ρουτερ. Δεν ξερω πως και γιατι αλλα ετσι, ολες οι πριζες του σπιτιου λειτουργουν κανονικα αν βαλεις τηλεφωνο. Ναι έχει κανει επιστροφή του voip σήματος πίσω στο τηλεφωνικό δίκτυο του σπιτιού αλλα αυτό δημιουργεί παρεμβολες στην vdsl... Λοιπον αν και εχει ξαναγινει χωρις αποτελεσμα, ξηλωνω τα παντα και συνδεω το ρουτερ στην μαστερ πριζα του σαλονιου, με πανω του μονο ενα τηελεφωνο απευθειας συνδεδεμενο σε αυτο. Επιστρεφω με αποτελεσματα. Εισαι 1000% σιγουρος οτι αυτή είναι η master πριζα?
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ναι έχει κανει επιστροφή του voip σήματος πίσω στο τηλεφωνικό δίκτυο του σπιτιού αλλα αυτό δημιουργεί παρεμβολες στην vdsl... Εισαι 1000% σιγουρος οτι αυτή είναι η master πριζα? Το σπιτι ειναι σαλονι και 3 δωματια. Αυτη του σαλονιου ειναι και αυτη που εχει απο πισω τα περισσοτερα καλωδια οταν ανοιχτει. Το συνδεσα και στελνω σε λιγο φωτογραφιες με την πριζα εσωτερικα (μην υπαρχει καμια βλακεια εκει) και με αποτελεσματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Με το router συνδέεσαι ενσύρματα ή ασύρματα? Η συνδεσμολογία που αναφέρεται πιο πάνω επηρεάζει το συγχρονισμό συνήθως, όχι το throughput. Εσύ λες ότι συγχρονίζεις στα 29999 κι ότι παραμένει τόσος ο συγχρονισμός ακόμα κι όταν έχει πέσει η ταχύτητα κατεβάσματος (throughput) σωστά?
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Eνσυρματα. Λοιπον παιδια το εβαλα στο σαλονι με ενα τηλ απανω μονο. Επαιζε την μια 20-25 και την αλλη παλι 7-8. Το τελευταιο 10λεπτο εχει σταθερα 25mbps ομως. Φωτο του εσωτερικου της πριζας σαλονιου: https://postimg.org/image/mpr815tjf/
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θα το συνδέσεις μόνο σε ένα ζευγάρι κόκκινο μπλε το άλλο θα το αφήσεις στον αέρα, επείσης δεν θα βάλεις καθόλου τηλέφωνα, σπλιντερ, φίλτρα κλπ ΜΟΝΟ το ρουτερ
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ετσι ειναι συνδεμενο. Ενα ζευγαρι στην πριζα και το αλλο στον αερα. Φαινεται να εχει διορθωσει αρκετα το προβλημα. Ωστοσο, τωρα πως θα εχω ιντερνετ στο pc room? Μονο ασυρματα?
WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ετσι ειναι συνδεμενο. Ενα ζευγαρι στην πριζα και το αλλο στον αερα. Φαινεται να εχει διορθωσει αρκετα το προβλημα. Ωστοσο, τωρα πως θα εχω ιντερνετ στο pc room? Μονο ασυρματα? Η τραβας ethernet καλώδιο η ναι ασυρματα..... Δυστυχώς αυτο είναι το μεγάλο πρόβλημα του vdsl πρεπει να είναι παντα στην κεντρική πριζα....
Supernova21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τωρα μαλιστα... Εthernet ειναι αδυνατον να περαστει. Για αποσταση 5-10 μετρα που εχει το δωματιο θα εχω μεγαλες απωλιες με ασυρματο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς αυτο είναι το μεγάλο πρόβλημα του vdsl πρεπει να είναι παντα στην κεντρική πριζα.... Δεν θα το έλεγα, προσωπικά το έχω στην τελευταία και με παράλληλη καλωδίωση στο σπίτι και με 4 τηλεφωνικές συσκευές σκόρπιες και με συναγερμό... Στα 50mbps ο συγχρονισμός με attainable 120mbps πάνω κάτω... Τωρα μαλιστα... Εthernet ειναι αδυνατον να περαστει. Για αποσταση 5-10 μετρα που εχει το δωματιο θα εχω μεγαλες απωλιες με ασυρματο; Μέχρι να το testάρεις ο ίδιος δεν μπορούμε να ξέρουμε...
WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν θα το έλεγα, προσωπικά το έχω στην τελευταία και με παράλληλη καλωδίωση στο σπίτι και με 4 τηλεφωνικές συσκευές σκόρπιες και με συναγερμό... Μέχρι να το testάρεις ο ίδιος δεν μπορούμε να ξέρουμε... Εσυ είσαι (μετα συγχωρήσεως) κωλόφαρδος αμα σου λειτουργεί λετσι χωρις απώλειες το vdsl .... Εγω όπου εχω πετύχει vdsl μονο στη κεντρική δούλεψε σωστά...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ετσι ειναι συνδεμενο. Ενα ζευγαρι στην πριζα και το αλλο στον αερα. Φαινεται να εχει διορθωσει αρκετα το προβλημα. Ωστοσο, τωρα πως θα εχω ιντερνετ στο pc room? Μονο ασυρματα?Όχι δεν είναι έτσι στην φωτο φαίνονται δύο ζευγάρια συνεστραμμένα μεταξύ τους και πηγαίνουν στην πρίζα όπου υποθέτω έχεις συνδέσει τον ρουτερ, ξηλωσε τα λοιπόν και άσε το ένα μόνο ζευγάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα