Προς το περιεχόμενο

samsung 50ku6000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας αρχες του μηνα θα παρω απο πλαισιο την τηλεοραση του τιλτου στα 649.

η αποσταση θεασης ειναι 2,4 υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη?

οι 50 ιντσες ειναι ιδανικες σε τετοια αποσταση?οι 55 ιντσες θα ειναι κουραστικες?

η διαφορα βεβαια απο 50 σε 55 ειναι 220 ευρω.

την θελω για να βλεπω digea ταινιες και θα την συνδεσω με τον σταθερο ο οποιος εχει μια R9 270 μεσω hdmi,φανταζομαι θα παιζει μια χαρα 4κ αναλυση με αυτη την καρτα.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι για αυτη την αποσταση. Τι εννοεις να παιζει απ το υπολογιστη; να παιζεις ταινιες; παιχνιδια; Αν εννοεις απλα στην επιφανεια εργασιας να βαζεις αναλυση 3860*2160 ναι μια χαρα θα παιζει. Παιχνιδια με την καμια με αυτη την καρτα.

Δημοσ.

Δε νομιζω. Τσεκαρε τωρα αν στα παιζει ομαλα, εμενα πχ οτι 4κ βαλω μου το παιζει με σπασιματα ανα 2 δευτερολεπτα που σημαινει οτι δεν το σηκωνει το harwdware η ο player(και εχω i5). Θα τα γραφεις σε στικακι και θα τα παιζεις με τον player της τηλεορασης.

Δημοσ.

θα το τσεκαρω μολις την παρω νομιζω η δικια μου καρτα ειναι λιγο πιο καινουργια και ελπιζω να μην εχω προβλημα.μηπως χρειαζεσαι hdmi 2 το πιο καινουργιο για να σου παιζει οκ?

Δημοσ.

Για ταινιες δε χρειαζεσαι hdmi 2.0 ασε που δε νομιζω η καρτα σου να υποστηριζει. Το 2.0 το χρειαζεσαι για 4k αναλυση στα 60ΗΖ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι θεμα καρτας γραφικων, ο cpu κανει ολη την δουλεια οταν βλεπεις ταινιες (αν δε κανω λαθος) και το player με τα codecs, ποτε δεν ασχοληθηκα γιατι οτι θελω απλα το βαζω στο στικακι και το βλεπω στον player της tv.

Τσεκαρε το και πες μου ετσι απο περιεργια και εμενα αν στα παιζει και με τι player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...