logokrimenos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τσέκαρε μην έχουν καμια φωλιά μέσα στο πλυντήριο ρούχων
xristos97 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εγω μια φορα κυνηγουσα ενα στο υπογειο με μια τριαινα Δεν το επιασα αλλα πηγε πισω απο κατι ντουλαπια και μπορεσα να τα σπρωξω προς το μερος του και πεθανε απο ασφυξια μουαχαχα. Επιπεδο ειχε γινει το ποντικι.
maarinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεθάβω το παρών νήμα Μέχρι στιγμής έχω πιάσει δύο, με παγίδα με πόρτα που κλίνει και με κόλλα. Τα 2 που έπιασα το ένα ήταν σκούρο χρώμα και το άλλο άσπρο προς γκρίζο χρώμα. Πρέπει να υπάρχει και 3ο η και περισσότερα Το 3ο έχει καταλάβει ότι τα 2 έχουν πιαστεί με την φάκα και την κόλλα και δεν της πλησιάζει, κούνησε λίγο ελάχιστά την κολλά από το πλαστικό μέρος. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από maarinos
DTInfinity Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, maarinos είπε Ξεθάβω το παρών νήμα Μέχρι στιγμής έχω πιάσει δύο, με παγίδα με πόρτα που κλίνει και με κόλλα. Τα 2 που έπιασα το ένα ήταν σκούρο χρώμα και το άλλο άσπρο προς γκρίζο χρώμα. Πρέπει να υπάρχει και 3ο η και περισσότερα Το 3ο έχει καταλάβει ότι τα 2 έχουν πιαστεί με την φάκα και την κόλλα και δεν της πλησιάζει, κούνησε λίγο ελάχιστά την κολλά από το πλαστικό μέρος. Το 3ο θα είναι μεταλλαγμένο... Ίσως ο Δάσκαλος Σπλίντερ. 😂
Dynamics Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, maarinos είπε Ξεθάβω το παρών νήμα Μέχρι στιγμής έχω πιάσει δύο, με παγίδα με πόρτα που κλίνει και με κόλλα. Τα 2 που έπιασα το ένα ήταν σκούρο χρώμα και το άλλο άσπρο προς γκρίζο χρώμα. Πρέπει να υπάρχει και 3ο η και περισσότερα Το 3ο έχει καταλάβει ότι τα 2 έχουν πιαστεί με την φάκα και την κόλλα και δεν της πλησιάζει, κούνησε λίγο ελάχιστά την κολλά από το πλαστικό μέρος. Δοκίμασε λουκούμια της μπαγερ...εγώ με κόλλα τα έπιασα τουλάχιστον 3 πολύ μικρά δεν ξανά βρήκα τπτ μετά από αυτό...στα λουκούμια έχουν τρομερή αγάπη προσπάθησε να μην έχεις τροφές στο χώρο . Το αστείο της υπόθεσης;ζει γάτα μέσα στο σπίτι 😬 2 ώρες πριν, maarinos είπε Ξεθάβω το παρών νήμα Μέχρι στιγμής έχω πιάσει δύο, με παγίδα με πόρτα που κλίνει και με κόλλα. Τα 2 που έπιασα το ένα ήταν σκούρο χρώμα και το άλλο άσπρο προς γκρίζο χρώμα. Πρέπει να υπάρχει και 3ο η και περισσότερα Το 3ο έχει καταλάβει ότι τα 2 έχουν πιαστεί με την φάκα και την κόλλα και δεν της πλησιάζει, κούνησε λίγο ελάχιστά την κολλά από το πλαστικό μέρος. Δοκίμασε λουκούμια της μπαγερ...εγώ με κόλλα τα έπιασα τουλάχιστον 3 πολύ μικρά δεν ξανά βρήκα τπτ μετά από αυτό...στα λουκούμια έχουν τρομερή αγάπη προσπάθησε να μην έχεις τροφές στο χώρο . Το αστείο της υπόθεσης;ζει γάτα μέσα στο σπίτι 😬
maarinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Όχι, το σπίτι έιναι ισόγειο με κύπο, άλλα 30 χρόνια που μένω δεν έιδα ποντικia
StamTheMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη ειχα θεματακι με αρουραιους που ζουσαν μεσα σε ενα κουφωμα,με παγιδες κολλας απο ειδικο δεν καταφεραμε τιποτα,τις εβλεπα να εχουν μετακινηθει σε ακυρα σημεια,και τελικα ειχαν ξεφυγει.Απο βλακεια μου ενα βραδυ δεν κατεβηκα να σκοτωσω εναν που τσιριζε σε μια παγιδα,γιατι μενω σε μαιζονετα και δεν ηθελα να ξεβολευτω απο τα σκεπασματα στη μεση της νυχτας για να τα βαλω με τον αρουραιο. Ειχαμε ριξει σε αρκετα σημεια δηλητηριο,το οποιο υποτιθεται οτι ταριχευει/μουμιοποιει το τρωκτικο. Εν τελει ο τυπος ψοφησε μεσα στο κουφωμα,και ενω ο terminator μου ειχε πει οτι θα μουμιοποιηθει,τελικα βρωμαει ολη η κουζινα και απο το κουφωμα βγηκαν και εκεινα τα νεκροβορα σκουληκια. Ο terminator ηρθε ξανα και απολυμανε,και καπως γλυτωσαμε απο τη μυρωδια,αλλα δεν ξερω ποτε θα απαλλαγουμε απο αυτη. Θα ρισκαρω να ανοιξω τρυπα στο κουφωμα ( μια μαλακισμενη κατασκευη για να καλυπτει το σωληνα εξαερισμου του μπανιου ) για να ψεκασουμε καλυτερα εαν δεν πεσουμε πολυ κοντα.Δεν ξερω τι θα γινεται εκει μεσα απο περιτωματα και σκουληκια.. Οποτε προσοχη με τα δολωματα/σιταρια/δηλητηρια,η καλυτερη λυση ειναι ανενεργη φακα για λιγες μερες,ωστε τα τρωκτικα να συνηθισουν την παρουσια της,και μετα απο ενα διαστημα την ενεργοποιειτε. Τα ποντικια/αρουραιοι ειναι πανεξυπνα,εαν αντιληφθουν οποιαδηποτε αλλαγη στο περιβαλλον ( φαγητο/παγιδα ) στελνουν καποιον να δοκιμασει την τυχη του,και αν δεν συμβει τιποτε κακο στο πειραματοζωο,τοτε παιρνουν θαρρος και τρωνε. Για αυτο τα δηλητηρια δεν ειναι μπαμ και κατω,αλλα παιρνουν μερες μεχρι να δρασουν,ωστε να μην γινει καταλαβουν τα υπολοιπα της φωλιας ( ναι πολυ συχνα εχουν φωλιες ) οτι ο θανατος προηλθε απο την τροφη. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από StamTheMan 1
randomcat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από randomcat
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Επειδη ειχα θεματακι με αρουραιους που ζουσαν μεσα σε ενα κουφωμα,με παγιδες κολλας απο ειδικο δεν καταφεραμε τιποτα,τις εβλεπα να εχουν μετακινηθει σε ακυρα σημεια,και τελικα ειχαν ξεφυγει.Απο βλακεια μου ενα βραδυ δεν κατεβηκα να σκοτωσω εναν που τσιριζε σε μια παγιδα,γιατι μενω σε μαιζονετα και δεν ηθελα να ξεβολευτω απο τα σκεπασματα στη μεση της νυχτας για να τα βαλω με τον αρουραιο. Εν τελει ο τυπος ψοφησε μεσα στο κουφωμα,και ενω ο terminator μου ειχε πει οτι θα μουμιοποιηθει,τελικα βρωμαει ολη η κουζινα και απο το κουφωμα βγηκαν και εκεινα τα νεκροβορα σκουληκια. Ο terminator ηρθε ξανα και απολυμανε,και καπως γλυτωσαμε απο τη μυρωδια,αλλα δεν ξερω ποτε θα απαλλαγουμε απο αυτη. Θα ρισκαρω να ανοιξω τρυπα στο κουφωμα ( μια μαλακισμενη κατασκευη για να καλυπτει το σωληνα εξαερισμου του μπανιου ) για να ψεκασουμε καλυτερα εαν δεν πεσουμε πολυ κοντα.Δεν ξερω τι θα γινεται εκει μεσα απο περιτωματα και σκουληκια.. Οποτε προσοχη με τα δολωματα/σιταρια/δηλητηρια,η καλυτερη λυση ειναι ανενεργη φακα για λιγες μερες,ωστε τα τρωκτικα να συνηθισουν την παρουσια της,και μετα απο ενα διαστημα την ενεργοποιειτε. Τα ποντικια/αρουραιοι ειναι πανεξυπνα,εαν αντιληφθουν οποιαδηποτε αλλαγη στο περιβαλλον ( φαγητο/παγιδα ) στελνουν καποιον να δοκιμασει την τυχη του,και αν δεν συμβει τιποτε κακο στο πειραματοζωο,τοτε παιρνουν θαρρος και τρωνε. Για αυτο τα δηλητηρια δεν ειναι μπαμ και κατω,αλλα παιρνουν μερες μεχρι να δρασουν,ωστε να μην γινει καταλαβουν τα υπολοιπα της φωλιας ( ναι πολυ συχνα εχουν φωλιες ) οτι ο θανατος προηλθε απο την τροφη. Αυτό που είπες στο τέλος θα έλεγα και εγώ. Τα ποντίκια έχουν δοκιμαστές που πηγαίνουν να δοκιμάσουν και αν δεν ψοφήσουν η πιαστούν σε φάκα έρχονται και τα άλλα διαφορετικά πιάνεις 2-3 η όσα βρεις σε παγίδες και τα άλλα την σκάνε και ξέρουν τι παίζει αν ξαναδούν παγίδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Επειδη ειχα θεματακι με αρουραιους που ζουσαν μεσα σε ενα κουφωμα,με παγιδες κολλας απο ειδικο δεν καταφεραμε τιποτα,τις εβλεπα να εχουν μετακινηθει σε ακυρα σημεια,και τελικα ειχαν ξεφυγει.Απο βλακεια μου ενα βραδυ δεν κατεβηκα να σκοτωσω εναν που τσιριζε σε μια παγιδα,γιατι μενω σε μαιζονετα και δεν ηθελα να ξεβολευτω απο τα σκεπασματα στη μεση της νυχτας για να τα βαλω με τον αρουραιο. Εν τελει ο τυπος ψοφησε μεσα στο κουφωμα,και ενω ο terminator μου ειχε πει οτι θα μουμιοποιηθει,τελικα βρωμαει ολη η κουζινα και απο το κουφωμα βγηκαν και εκεινα τα νεκροβορα σκουληκια. Ο terminator ηρθε ξανα και απολυμανε,και καπως γλυτωσαμε απο τη μυρωδια,αλλα δεν ξερω ποτε θα απαλλαγουμε απο αυτη. Θα ρισκαρω να ανοιξω τρυπα στο κουφωμα ( μια μαλακισμενη κατασκευη για να καλυπτει το σωληνα εξαερισμου του μπανιου ) για να ψεκασουμε καλυτερα εαν δεν πεσουμε πολυ κοντα.Δεν ξερω τι θα γινεται εκει μεσα απο περιτωματα και σκουληκια.. Οποτε προσοχη με τα δολωματα/σιταρια/δηλητηρια,η καλυτερη λυση ειναι ανενεργη φακα για λιγες μερες,ωστε τα τρωκτικα να συνηθισουν την παρουσια της,και μετα απο ενα διαστημα την ενεργοποιειτε. Τα ποντικια/αρουραιοι ειναι πανεξυπνα,εαν αντιληφθουν οποιαδηποτε αλλαγη στο περιβαλλον ( φαγητο/παγιδα ) στελνουν καποιον να δοκιμασει την τυχη του,και αν δεν συμβει τιποτε κακο στο πειραματοζωο,τοτε παιρνουν θαρρος και τρωνε. Για αυτο τα δηλητηρια δεν ειναι μπαμ και κατω,αλλα παιρνουν μερες μεχρι να δρασουν,ωστε να μην γινει καταλαβουν τα υπολοιπα της φωλιας ( ναι πολυ συχνα εχουν φωλιες ) οτι ο θανατος προηλθε απο την τροφη. Σκούπα για στάχτες που θα ρουφήξει το κουφάρι .
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σκούπα για στάχτες που θα ρουφήξει το κουφάρι . Δεν εχω κατι τετοιο δυστυχως. Αυτες ειναι με καδο,ωστε να μπορουν να καθαριστουν; Σκεψου ποσο χαλια θα γινει ολος ο σωληνας και ο καδος..
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δεν εχω κατι τετοιο δυστυχως. Αυτες ειναι με καδο,ωστε να μπορουν να καθαριστουν; Σκεψου ποσο χαλια θα γινει ολος ο σωληνας και ο καδος.. Με καδο είναι και καθαρίζονται εύκολα. 1
crom251 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Απο βλακεια μου ενα βραδυ δεν κατεβηκα να σκοτωσω εναν που τσιριζε σε μια παγιδα,γιατι μενω σε μαιζονετα και δεν ηθελα να ξεβολευτω απο τα σκεπασματα στη μεση της νυχτας για να τα βαλω με τον αρουραιο. Εν τελει ο τυπος ψοφησε μεσα στο κουφωμα,και ενω ο terminator μου ειχε πει οτι θα μουμιοποιηθει Πως ακριβως περιμενες να μουμιοποιηθει? Απο οτι λες τουλαχιστον ο συγκεκριμενος πιαστηκε σε παγιδα. Ή δεν τα λες καλα ή δεν καταλαβες τιποτα απο οτι σου ειπαν. Γιατι μουμιοποιηση απο ...πιασιμο σε παγιδα δεν υφισταται προφανως. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από crom251
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, crom251 είπε Πως ακριβως περιμενες να μουμιοποιηθει? Απο οτι λες τουλαχιστον ο συγκεκριμενος πιαστηκε σε παγιδα. Ή δεν τα λες καλα ή δεν καταλαβες τιποτα απο οτι σου ειπαν. Γιατι μουμιοποιηση απο ...πιασιμο σε παγιδα δεν υφισταται προφανως. Δεν τα εγραψα καλα,προφανως και δεν περιμενω να μουμιοποιηθει επειδη πεθανε στην παγιδα. Απλα αμελησα να γραψω οτι ριξαμε και δηλητηρια,τα οποια υποτιθεται οτι ταριχευουν το τρωκτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα