Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, στο σπιτι μου δεν ειχα ποτέ θεμα με απροσκλητους επισκεπτες εδω και 4 χρόνια αλλα τον τελευταιο μηνα τα πραγματα εχουν αλλαξει στον χώρο της τουαλέτας όπου μας επισκέπτονται συνεχως ποντίκια (και αρουραιοι). Το βραδυ ξυπναω επειδη ριχνουν πραγματα στο μπάνιο (μπαινω μεσα και βλεπω πεσμενα μπουκάλια) και κοπανιουνται στην πορτα προσπαθωντας να χωρεσουνε απο κατω. Δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω. Στην αρχη ειδαμε εναν να μπαινει απο την τουαλετα, εχουμε από τότε μονιμως κατεβασμενο το καπακι (με βαρος επανω), δεν αλλαξε τιποτα. Μπαινουν, τα κανουν ολα χαλια, μετα φευγουν. Δεν εχουν προσβαση σε αλλους χωρους του σπιτιου, τουλαχιστον δεν εχουμε εντοπισει κατι.

Αφενως θελω να ακουσω πως εχουν αντιμετωπισει αλλοι αυτο το προβλημα, αφετερου θελω την γνωμη σας για αυτό: http://www.supershopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=18526 κανουν δουλεια τετοιες συσκευες? εχω δει και πιο.. killer συσκευες αλλα το θεμα για εμενα ειναι να τα διωχνω ολα μαζι. (κατα μεσο ορο εχουμε εναν επισκεπτη την ημερα, μπορει να ειναι και ο ιδιος, να μας προτιμαει)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι συσκευές ψαχνεις ρε φίλε εδώ το σπίτι σου είναι παντού τρύπιο και κινδυνεύει απο διάφορες αρρώστιες.

Ανακαίνιση μπάνιου θέλεις μην πω σπιτιού.

• Like 1
Δημοσ.

Τι συσκευές ψαχνεις ρε φίλε εδώ το σπίτι σου είναι παντού τρύπιο και κινδυνεύει απο διάφορες αρρώστιες.

Ανακαίνιση μπάνιου θέλεις μην πω σπιτιού.

τρομερη η λογικη σου, εβαλες το σημαντικο σου λιθαρακι στο θεμα.

το οτι το μπανιο μου εχει ποντικι δεν σημαινει οτι το σπιτι ειναι παντου τρυπιο, αν ηταν παντου θα ειχαμε παντου ποντικια, αντιθετως 4 χρονια ουτε κατσαριδα δεν εχει μπει. ουτε στο μπανιο εχουμε βρει τρυπα, πρεπει να ερχονται απο το πλυντηριο, μεσα απο τον σωληνα, δεν μπορω να σκεφτω τιποτα πιο λογικο. 

Πάρε μια κανονική γάτα και άστη στο μπάνιο μερικές νύχτες.

ναι το ξερω αλλα καποιες φορες λειπω για μερες απο το σπιτι και ειναι και ο λογος που δεν εχω κατοικιδιο για τωρα, οποτε λιγο δυσκολο να το αλλαξω για τα ποντικια.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά.

Κατ'αρχάς πρέπει να βρεις απο που μπαίνουν..Ένα μπάνιο είναι,δεν είναι κανένα γήπεδο.

Επίσης να κλείσεις όλες τις τρύπες με σιλικόνη.Ακόμη και τις πολύ μικρές.Αυτά στριμώχνονται και μπαίνουν και απο τις πιο μικρές τρύπες.

Το άλλο βήμα είναι να πάρεις μια φάκα και να πιάσεις ότι ποντίκια έχει εκει μέσα. 

Τέτοιου τύπου.Όχι τις άλλες που σκοτώνουν γιατί εκτός απο το οτι είναι κρίμα θα γεμίσεις και αίματα.

faka2.png\

Τέλος κάνε το εξής για να δεις μήπως έχει ποντίκια και στο υπόλοιπο σπίτι.

Κόψε μερικά κομμάτια τυρί και βάλε τα σε διάφορα σημεία στο σπίτι.

Αν υπάρχουν ποντίκια θα δεις να λείπουν τα τυριά.

• Like 1
Δημοσ.

εχουμε βαλει τυρι και την παγιδα που δειχνεις σε διαφορα σημεια του σπιτιου χωρις αποτελεσμα, δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι κυκλοφορουν σε αλλους χωρους (πριν αντιληφθουμε το συμβαν ειχαμε αφησει την πορτα του μπανιου ανοικτη και ειχε παει ενα στην κουζινα. μολις βγηκα απο το δωματιο μου με αντιληφθηκε και εφυγε με 1000 στο μπανιο κατω απο το πλυντηριο και εξαφανιστηκε). απο τοτε κλεινουμε παντα την πορτα.

και με τις τρυπες το ιδιο, το μπανιο δεν ειναι μονο οτι δεν ειναι κανενα γηπεδο οπως λες, αλλα εχει ενα επιπλο και ενα πλυντηριο ολο και ολο, τα εχουμε τραβηξει ολα και δεν υπαρχουν τρυπες πουθενα. δεν παιζει αυτο που λεω με τον σωληνα;

Δημοσ.

Εγώ μια φορά είχα πιάσει ποντίκι αρουραίο που είχε μπει στο σπίτι φίλης μου, με μια ειδική κόλλα από το φαρμακείο. Πέφτει πάνω, δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα, το παίρνεις και το πετάς στον σκουπιδοτενεκέ.

Είχε πιαστεί στην κόλλα στο μισάωρο πάνω από τότε που την έβαλα.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασμενο. το θεμα ειναι οτι πιασαμε ενα και μετα απο λιγες μερες ηρθε και αλλο, για αυτο λεω μηπως υπαρχει κατι που να τα απωθει ωστε να μην καθονται (οπως πχ η συσκευη που εβαλα στο link επανω αλλα βλεπω απο διαφορα σχολια οτι ειναι λιγο 'μαϊμου')

Δημοσ.

δοκιμασμενο. το θεμα ειναι οτι πιασαμε ενα και μετα απο λιγες μερες ηρθε και αλλο, για αυτο λεω μηπως υπαρχει κατι που να τα απωθει ωστε να μην καθονται (οπως πχ η συσκευη που εβαλα στο link επανω αλλα βλεπω απο διαφορα σχολια οτι ειναι λιγο 'μαϊμου')

Με συσκευές δε γίνεται δουλειά.

Αν δε βρεις απο που έρχονται δε θα καθαρίσεις. 

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις από που εισέρχονται.

Συσκευές μην πληρώνεις γιατί είχαμε πάρει και εμείς και δεν κάνουν απολύτως τίποτα ούτε για κατσαρίδες ούτε για ποντίκια.

Βρες ποντικοφάρμακο και βάλε, και το δικό μας σπίτι είναι παμπάλαιο και γεμάτο τρύπες και υγρασία. Ποντίκια βγαίνουν στο ισόγειο της σκάλας από ένα σημείο της αποχέτευσης που έγινε καθήζιση και άνοιξε τρύπα. Στα 10 χρόνια 4 φορές έχουμε βρει.

Δημοσ.

Εγώ μια φορά είχα πιάσει ποντίκι αρουραίο που είχε μπει στο σπίτι φίλης μου, με μια ειδική κόλλα από το φαρμακείο. Πέφτει πάνω, δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα, το παίρνεις και το πετάς στον σκουπιδοτενεκέ.

Είχε πιαστεί στην κόλλα στο μισάωρο πάνω από τότε που την έβαλα.

^αυτό ^

Έτσι έπιασε και ο πατέρας μου ένα ποντίκι που τριγυρνούσε στο γκαράζ.

Δημοσ.

Τα ποντικια ειναι εξαιρετικα κατοικιδια ζωα. Μπορεις να τα αφησεις στο σπιτι σου οπως την γατα σου π.χ. θα ανεβαινουν στο κρεβατι σου και θα τους κανεις χαδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...