Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το βασικο θεμα ειναι οτι θα κοστιζει παλι 4 μισθους :P

Αντε πάλι, για τις αγορες που ενδιαφέρουν την apple το iphone κοστίζει ίσως το 1/4 του μισθού. Δεν την απασχολεί η Ελλάδα την apple

• Like 5
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε πάλι, για τις αγορες που ενδιαφέρουν την apple το iphone κοστίζει ίσως το 1/4 του μισθού. Δεν την απασχολεί η Ελλάδα την apple

και ομως θα βγαζει πολλα απο ελλαδα και αλλες χωρες σαν και εμας,υπαρχουν πολλα λαμογια και τα παιδια τους εξω+ νορμαλ μικρομεσαίοι ακομα  που εχουν λεφτα για τέτοιες σχετικά ακριβές αγορές,μην ξεχνάμε οτι παλιά αγοράζανε και ακομα αγοραζουνε ^^  κοσμήματα που ειναι πρακτικά άχρηστα.

• Like 1
Δημοσ.

Το κόσμημα πρακτικά άχρηστο; Άρα για σένα είναι και πρακτικά άχρηστο ένα ωραίο παντελόνι σε σχέση με ένα άσχημο παντελόνι κτλ κτλ. Και btw τα πολύτιμα κοσμήματα (χρυσός- brilliant κτλ) είναι τα λιγότερα πεταμένα λεφτά από τα περισσότερα αντικείμενα που μπορείς να σκεφτείς. Βασικά είναι μία άλλη μορφή χρημάτων.

• Like 1
Δημοσ.

Το κόσμημα πρακτικά άχρηστο; Άρα για σένα είναι και πρακτικά άχρηστο ένα ωραίο παντελόνι σε σχέση με ένα άσχημο παντελόνι κτλ κτλ. Και btw τα πολύτιμα κοσμήματα (χρυσός- brilliant κτλ) είναι τα λιγότερα πεταμένα λεφτά από τα περισσότερα αντικείμενα που μπορείς να σκεφτείς. Βασικά είναι μία άλλη μορφή χρημάτων.

sorry ,αυτο που εννοούσα ειναι οτι δεν εχει κάποια πρακτική χρήση περα του glamour/επένδυση χρημάτων.

Δημοσ.

Ο μισθός είναι καινούργιο νόμισμα ?

Ο φίλος μου στο Denver το παίρνει για κάτι λίγα δολάρια (50-100) το χάλασε υπ´ ευθύνη του,έκλεισε ραντεβού στο φυσικό κατάστημα και του το αλλάξανε με τη μια

Δημοσ.

Συμβόλαιο λέγεται αυτό, το έχουμε και εδώ.

ελαα!! σωπααα

που ρε μεγαλε 50 100 το iphone με τι συμβολαιο σε ποια? 

92^4 εκατομμυρια λεπτα ομιλιας και 72 εκατομμυρια ετη φωτος ταχυτητα 4g 

κατι τετοιο εννοεις ε

• Like 2
Δημοσ.

Κυκλοφορούν συνέχεια φήμες και αλλάζουν από τον ένα μήνα στον άλλον. Οπότε καλύτερα κανείς να κρατάει μικρό καλάθι όταν διαβάζει κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Ποτέ δεν με βόλεψαν τα κουμπιά στα κινητά. Ευτυχώς τα Lumia δεν έχουν. Επειδή ομως θέλω iPhone (για το GarageBand), δεν θα περιμένω το επόμενο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ως κάτοχος 6/64 γίγα είμαι ικανοποιημένος στο έπακρο και είμαι πολύ αυστηρός στα κριτήρια που θα με κάνουν στο να μεταβώ στο μεθεπόμενο μοντέλο, περιμένω κάτι super wow ειδάλλως δεν βλέπω να αλλάζω το κινητό μου άλλωστε δεν το έχω κάνει ούτε για το 6s το οποίο πέρα από το 3D Touch δεν μου προφέρει κάτι παραπάνω !

Δημοσ.
Αυτό με την κυρτή οθόνη μακάρι να μην αληθεύει, πιο άβολο κινητό από αυτά με τις κυρτές οθόνες δεν υπάρχουν. Χίλιες φορές Edge to Edge με τετραγωνισμένο περιθώριο

Εκτος απο πανεμορφο feature δεν ειναι καθολου αβολα ισα ισα.Εχεις δουλεψει ποτε κανενα edge και το λες αυτο?παντως θα ηταν κατι ωραιο να υοθετησει η apple

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκτος απο πανεμορφο feature δεν ειναι καθολου αβολα ισα ισα.Εχεις δουλεψει ποτε κανενα edge και το λες αυτο?παντως θα ηταν κατι ωραιο να υοθετησει η apple

Στο S7 edge το edge είναι εντελώς άχρηστο πέρα από το αισθητικό του κομμάτι. Από την apple θα περίμενα αν υιοθετούσε κάτι παρόμοιο, να το αξιοποιήσει περισσότερο και πιο πρακτικά...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και γω εχω κλειστες τις λειτουργειες του edge αλλα αβολο γιατι?αυτα π λενε οτι καταλαθος πατιεται η οθονη κρατοντας την απλα δεν μ εχει συμβει

Δημοσ.

το βασικο θεμα ειναι οτι θα κοστιζει παλι 4 μισθους :P

Αν σου κοστίζει 4 μισθούς, μήπως θα πρέπει να σκεφτείς την αλλαγή καριέρας; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...