Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΝΒΑ 2Κ17 στο PS4 Pro τρέχει σε native 4K και 60fps

το ΝΒΑ 2Κ17 στο PS4 Pro τρέχει σε native 4K και 60fps, ενώ υποστηρίζει και HDR. Μάλιστα, το παιχνίδι τρέχει σε ανάλυση 4K ακόμα και όταν προβάλλεται σε 1080p, με αποτέλεσμα πολύ καλύτερο antialiasing

http://game20.gr/nba-2k17-ps4-pro-support-8545/

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα στο mycareer με ps plus η χωρις;στους ποντους η κτ αλλο;ειχα ξεκινησει χωρις plus κ τωρα ενεργοποιησα plus κ μου ειχε να φτιαξω αλλη καριερα..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως και περυσι,ψαχνω τροπο ωστε να ανανεωσω τα ροστερ ολων των ομαδων σε  πσ3 με cfw. Υπαρχουν site που να προσφερουν το  επισημο  dlc με τη μορφη pkg αρχειου; Η γινεται και με αλλον τροπο; Απο περυσι που αναζητω στο γκουγκλ δεν εχω βρει τιποτα..Στο προ εν αντιθεσει υπαρχει το αντιστοιχο αρχειο..

Δημοσ.

Όπως και περυσι,ψαχνω τροπο ωστε να ανανεωσω τα ροστερ ολων των ομαδων σε  πσ3 με cfw. Υπαρχουν site που να προσφερουν το  επισημο  dlc με τη μορφη pkg αρχειου; Η γινεται και με αλλον τροπο; Απο περυσι που αναζητω στο γκουγκλ δεν εχω βρει τιποτα..Στο προ εν αντιθεσει υπαρχει το αντιστοιχο αρχειο..

δεν υπαρχει κατι προς το παρον.

περιμενεις για κανα update παιχνιδιου,αν βγαλουν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το 2k17 ps4

πως κανω update τις ομαδες το roster;

Υπαρχει το current roster ,official sport roster , injury free roster ?

Και μου βγαζει οταν παταω ιnjury free roster

unable to retrieve content info please try again
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

χρόνια πολλά...σήμερα αγόρασα το PS4 pro και το nba2017 και μου κολάει όλη την κονσόλα σε 2 λεπτά παιχνιδιού. έχω κάνει ολες τις αναβαθμίσεις. Καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Έχω τρελαθεί...όποτε παίζω διπλό με κάποιο φιλαράκι κολλάει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά πετάει μπλε οθόνη με το κλασσικό πρόβλημα με μια αναβάθμιση και ζητάει να στείλει αναφορά στην Sony. Στα καπάκια βάζω Battlefield ή Uncharted4 και παίζω μια ώρα και δεν κολλάει τίποτα. Άρα δε φταίει η κονσόλα...έχω κατεβάσει ό,τι αναβάθμιση υπάρχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο ολο update κανει.

Ή μου ζηταει να παω στο κεντρικο μενου για να γινει το update ή κατεβαζει 7 γιγα αρχειο.

Μου εχει σπασει τα νευρα και δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο...

Δημοσ.

Με βαση τα προηγουμενα σχολια που διαβασα νομιζα οτι εχει λειτουργικα θεματα το παιχνιδι, και ελεγα μηπως..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Εχω ενα θεμα και δεν ξερω πως να το λυσω...

Ειχα ενα PS4 κι επαιζα το NBA 2K17.Επαιζα mycareer κι ειχα φτασει μια πορεια.

Πουλαω το το PS4 για να παρω αλλο με 1ΤΒ σκληρο δισκο και κανω copy σε στικακι την προοδο μου στο mycareer απο το saved data.

Οποτε στην καινουρια κονσολα κανω paste τα 117ΜΒ data που ειχα στο στικακι,εγκαθιστω το παιχνιδι και κατεβαζει τα 7 gb update.

Ομως το saved data το θεωρει corrupted.

Αν και εχω τον ιδιο λογαριασμο PSN και το παιχνιδι ιδιο ειναι.

Και μαλιστα μου πεταει και το δισκακι εξω.

Υπαρχει καποιος να μου πει τι να κανω ή εστω που να απευθυνθω για να μπορεσω να συνεχισω απο εκει που σταματησα;

Εχω παιξει αρκετα κι ειναι κριμα να ξεκινησω απο την αρχη παλι,θα ξενερωσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...