Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ένα laptop που το δουλεύω ως desktop(μόνιμη σύνδεση με monitor) και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά από sleep mode μερικές φορές ''ξεχνάει'' να ανοίξει το ανεμιστηράκι με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται.Δεν μπορώ να το καταλάβω κατευθείαν γιατί είναι αρκετά αθόρυβο όταν δουλεύει.Καμία λύση;

Δημοσ.

Καρτελάκι δεν έχω αλλά είναι ένα Lenovo G500(i3 σειρά).Στο bios δεν έχω πειράξει τίποτα.
Το μόνο που έχω αλλάξει είναι τον HDD με έναν SSD,αλλά έχει περίπου ένα χρόνο.
Το πρόβλημα το εντόπισα πριν περίπου 1 εβδομάδα.

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου δεν είναι οι θερμοκρασίες.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ανοίγει το ανεμιστηράκι μετά από sleep mode,το οποίο οδηγεί και σε μεγάλες θερμοκρασίες(τις οποίες δεν μπορώ να σας δώσω τώρα γιατί το κάνει περιστασιακά).
Windows 10 έχω.
Δεν μου βγάζει κάτι στο start-run.Στο cmd μου δίνει κάτι αριθμούς,αυτά θέλεις;
Οι θερμοκρασίες σε νορμάλ χρήση:

post-293354-0-78868900-1472229785_thumb.png

Δημοσ.

Τι λειτουργικό είχε όταν το πήρες ; Από πότε έχεις win 10 στο φορητό ; Όταν δουλεύει συνεχόμενα το φορητό το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά ; :eek:

Δημοσ.

Όταν το πήρα είχε win8.1.Έχω τα δεκάρια σχεδόν ένα χρόνο και δουλεύει κανονικά όταν είναι συνεχόμενα ανοιχτό το λάπτοπ.

Δημοσ.

Όταν το πήρα είχε win8.1.Έχω τα δεκάρια σχεδόν ένα χρόνο και δουλεύει κανονικά όταν είναι συνεχόμενα ανοιχτό το λάπτοπ.

Έκανες upgrade ή καθαρή εγκατάσταση ; Πήγαινε στο bios και κάνε load defaults B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...