gmathakis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 καλησπερα εχω ενα σοβαρο προβλημα με το κινητο μου οποιαδηποτε λειτουργια του κινητου παω να ανοιξω μου πεταει σφαλματα απο εχτες το βραδυ οπως το com.google.process.gaps εεχει σταματησει το ιδιο στο ggole store το ιιδο σε καθε εφαμρογη ακομα και στην φωτογραφια οταν ανοιξω σαν εφοαρμογη η να παω να δω αλλες που εχω τραβηξει δεν μπαινει πουθενα σε ιντερνετ. κολαει με το παο ανοιγβω την συσκευη και μου κανει και επανεκινηση οταν μπω σε wifi επειδη πηρα στην vodaphone και ρωτησα θελουν 15 μερες το κινητο για service ρωτα ωεδω μηπως εγω μπορω να κανω κατι και αποφυγω το δεκαπενθημερο επισης δεν το πειραξα εννοειται ουτε εκανα κατι σττο κινητο ξαφνικα αρχησε να μου πεταει αυτα τα σφαλαμτα ευχαριστω για την βοηθεια σας εκ των προτερων.
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καταρχάς γράφεται Vodafone. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ανοίγοντας την εφαρμογή ρυθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σημαντικό: Θα χαθούν ότι αρχεία και εφαρμογές υπάρχουν στο κινητό με την επαναφορά. Η Κάρτα Μνήμης και η κάρτα SIM δεν επηρεάζονται.
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καταρχάς γράφεται Vodafone. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ανοίγοντας την εφαρμογή ρυθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σημαντικό: Θα χαθούν ότι αρχεία και εφαρμογές υπάρχουν στο κινητό με την επαναφορά. Η Κάρτα Μνήμης και η κάρτα SIM δεν επηρεάζονται. Εσυ μονο το vodafone προσεξες;;;. Το παληκαρι ισως ειναι δυσλεκτικο,εξ'ου και τα τοσα ορθογραφικα. Επι του θεματος,κανε ο.τι σου εγραψε ο φιλος απο πανω
gmathakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και που το έκανα τα ίδια σφάλματα πέταγε...
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 http://www.blogarama.com/frame?siteId=331317&postid=3714482
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα