souz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ!!! Δλδ αυτο το e learning δεν το προτίνετε?
quent-o Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις.με αυτό ξεκίνησα και εγώ. Βασικά αυτό που σου δίνει είναι το να κατανοήσεις που πως και γιατί χρησιμοποιούμε html,js,css3,php,mysql. Αν δεν κάνω λάθος αυτά καλύπτει. το θέμα είναι όμως ότι για να μπορέσεις να εργαστείς στην βιομηχανία αυτή δεν σε φτάνουν αυτά. πρέπει αναγκαστικά να διαβάσεις και μονος σου πολλά άλλα.. καθώς και να σκεφτείς που θέλεις να πας front end ή Back end? full stack είναι δύσκολο για αρχή και γενικά είναι καλύτερα να έχεις εξειδίκευση. μια γρήγορη λίστα από πράγματα που πρέπει να μάθεις είναι.. /****** 1 ******* αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για να μπορέσεις να πας στο καλό πράγμα. ************/ html5 css3 javascript php mysql /****** 2 ******* αυτά θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά στα καπάκια ************/ bootstrap/foundation sass/less grunt/gulp browserify bower yeoman.io git angular2/react.js Elm/Clojurescript karma/jasmin (kαλό είναι να μάθεις και τα βασικά απο wordpress/drupal/magendo ) <!-- μέχρι εδώ είσαι σουπερ για front end και με λίγο php,mysql --> /****** 3 ******* BACK END (εδώ δεν ξέρω και πολλά διότι είμαι frontend αλλά θα έλεγα ************/ απο script languages να μάθεις php γατί στην ελλάδα παίζει πολύ και θα παίζει. μετά θα έλεγα Node.js είναι No1 έξω. απο functional languages παίζουν πολύ (elixir/scala/clojure/haskell) απο hight-performance/compiled languages(Go/rust/java/C#) και τέλος απο data (mysql,mongodb) μετά πας για DevOps οπότε ξεφευγεις λίγο.. /***********************************************************TELOS *******************************************/ εγώ θα σου έλεγα αν θες να γίνεις developer na to κάνεις το e-learning..είναι μια αρχή και μια συμβουλή ...να διαβάζεις 8+ ωρες την μέρα γιατι αλλιως δεν βγαίνει.. ps : όπου και να πας (back-front-full) μάθε basic terminal
souz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.educert.gr/seminaria_texnikos_diktyon_web_design_ecdl/web-design-and-development.html αυτο πως σας φαίνεται?
doctor_667 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή θες να πας να μάθεις Web Design κάπου που φτιάξανε αυτό το σάιτ; 4
paparovic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή θες να πας να μάθεις Web Design κάπου που φτιάξανε αυτό το σάιτ; Χαχαχαχαχα, τέλειο σχόλιο.
mick1977 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρά ...Εγώ πάντως πήρα 2 βιβλιαράκια στα ελληνικά Html.Css & Java script ..To άλλο είναι My sql & Php. Παράλληλα μπες στο codeacademy .Ο τρόπος που διαβάζω είναι ο εξής :Πρώτα διαβάζω ένα κεφάλαιο από το βιβλίο και μετά πάω για practise με το codeacademy αυτά που διαβασα.Βέβαια δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον προγραμματισμό .Γενικά κάποια βασικά αν ξέρεις θα μπορέσεις μόνος σου. ΥΓ .Το 8 ώρες που είπε ο φίλος είναι ανεκτή ώρα...αν σε περνει κάτσε παραπάνω. ΥΓ Επίσης ψάξε λίγο καλύτερα στο youtube και θα βρεις βίντεο training στα ελληνικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα