Προς το περιεχόμενο

The Guardians Trailer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα να ερθουν τα συντροφια (η το ξανθο γενος αν βλεπετε Λιακοπουλο :) ) να παρουν σωβρακα σε Marvel και DC!!

Μια ομαδα σουπερ ηρωων, δημιουργημενη την ψυχροπολεμικη περιοδο, επιφορτισμενη να πολεμα υπερφυσικους αντιπαλους.

Φαινεται αξιολογη προσθηκη στα Nightwatch, Daywatch.

Δημοσ.

να παρουν σωβρακα σε Marvel και DC!!

με τι ακριβως θα παρουν τα σωβρακα?Με μια αντιγραφη avengers/fantastic four και με αγνωστους ηρωες που δεν τους ξερουν ουτε οι ιδιοι οι Ρωσοι που διαβαζω απο κατω στα σχολια?

Δημοσ.

Οι ηρωες αυτοι ανηκουν στην  marvel.... και μαλιστα ειναι και πολυ παλιες δημιουργιες,αν θυμαμαι καλα η 1 εμφανιση τους ηταν σε  ιστορια του iron man

Δημοσ.

Γουστα, ειπε ο ποιητης.. Εμενα μου φανηκε ενδιαφερον και εχωντας δει αρκετες ωραιες ταινιες απο Ρωσια μερια (Nightwatch, Daywatch, Battle for Sevastopol, Hard Core Henry) πιστευω οτι μπορει να ειναι καλη. Η τουλαχιστον με διαφορετικη οπτικη απο τα Χολιγουντιανα μπλοκμπαστερς.

Επισης εχει δημιουργησει αρκετο ντορο και σε αλλα sites, πραγμα που μπορει να δει καποιος εαν κανει ενα απλο google search.

Εδω και αρκετα χρονια οι καλυτερες ταινιες που εχω δει δεν ειναι απο Αμερικη μερια. Να αναφερω μονο μερικες: Oldboy, Raid 2, Battle Royale, Last Cab to Darwin, Spy Time, The girl with the dragon tattoo και αλλες πολλες. 

Ειδικα σε σχεση με τις τελευταιες πατατες της DC παντως εμενα μου φαινεται καλυτερο.

Βεβαια οπως εγραψα και στη αρχη γουστα..

Δημοσ.

Ερώτηση λίγο άσχετη.

Nightwatch, Daywatch είναι συνέχεια αν θυμάμαι καλά..

Έχω την αίσθηση ότι είχε αναφερθεί ότι είναι τριλογία αλλά ποτέ δεν έχω δει κάποιο, ή έχει βγεί κ δεν το έχω πάρει χαμπαρι;

Δημοσ.

Ερώτηση λίγο άσχετη.

Nightwatch, Daywatch είναι συνέχεια αν θυμάμαι καλά..

Έχω την αίσθηση ότι είχε αναφερθεί ότι είναι τριλογία αλλά ποτέ δεν έχω δει κάποιο, ή έχει βγεί κ δεν το έχω πάρει χαμπαρι;

Διλογια είναι.. Απλά ή 2η ταινία έχει και το 3ο μέρος από το βιβλιο, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Διλογια είναι.. Απλά ή 2η ταινία έχει και το 3ο μέρος από το βιβλιο, αν θυμάμαι καλά.

Το οποίο δεν έχει βγει ακόμα..

Οκ ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οι ηρωες αυτοι ανηκουν στην marvel.... και μαλιστα ειναι και πολυ παλιες δημιουργιες,αν θυμαμαι καλα η 1 εμφανιση τους ηταν σε ιστορια του iron man

Έχεις κάποια πηγή για αυτό; Γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Πάντως για το budget τους μια χαρά φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...