Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πάω εξωτερικό και θα έχω μαζί μου την χρεωστική για να πληρώσω ένα μέρος των διδάκτρων της σχολής, ξέρει κανένας ποιο είναι το όριο πληρωμής με κάρτες αυτήν τη στιγμή?

Δημοσ.

Επειδή πάω εξωτερικό και θα έχω μαζί μου την χρεωστική για να πληρώσω ένα μέρος των διδάκτρων της σχολής, ξέρει κανένας ποιο είναι το όριο πληρωμής με κάρτες αυτήν τη στιγμή?

Έχω την εντύπωση όσο είναι το όριο της κάρτας σου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το όριο για να βγουν λεφτά εκτός Ελλάδος είναι 1000 ευρώ το μήνα ανά άτομο αν δεν κάνω λάθος. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην περάσει η χρεωστική σου αν έχει γίνει capped το όριο της τράπεζας (κάθε τράπεζα μπορεί να στείλει συγκεκριμένο ποσό στο εξωτερικό ανά μήνα).

Είναι προτιμότερο να πας εδώ σε μία τράπεζα και να στείλεις έμβασμα στη σχολή σου, αφού προσκομίσεις τα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν. Τα δίδακτρα τα εγκρίνουν αμέσως.

Δημοσ.

Στην ερωτηση του TS, νομιζω πως οι καρτες εχουν ημερησιο οριο αγορων (800€) το οποιο ομως αλλαζει αν το ζητησεις απο την τραπεζα. Καλυτερα να παρει τηλεφωνο την τραπεζα του να ρωτησει σιγουρα. 

Τι όριο έχει η revolut; Παραπάνω από τις ελληνικές κάρτες;

Οσο της βαλεις. Λεφτα στελνεις με εμβασμα απευθειας απο την τραπεζα σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δει που λέτε για την revolut, δεν ξέρω τελικά κατά πόσο αξίζει. Ναι μεν δεν σκας με τα cc αλλά οι χρεώσεις δεν αξίζουν. Τι θέλω να πω. Είχα βάλει 50€ στην revolut γιατί χρειαζόταν να αγοράσω κάτι και από τότε μου έμειναν 9€ και κοίταζα να αγοράσω κάτι για να τα χαλάσω. Τελικά έκανα μια μικρή αγορά και έβαλα και 5€ στο steam. Και στις 2 περιπτώσεις μου τράβηξε παραπάνω. Πχ στο steam για 5€ που μπήκαν στο account μου στην revolut τράβηξε 5,22€.

Αν είναι κάθε φορά σε τόσο μικρά ποσά να "καιει" και λεφτά, ε δεν αξίζει για εμένα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για αγορές των 1000€ που θα πετάς και 50+€. Πρακτικά θα έχει να κάνει με την μετατροπή από λίρες που χρεώνει στο άλλο νόμισμα από όσο καταλαβαίνω, εκτός και αν κάνω κάτι εγώ λάθος

Δημοσ.

Επειδή έχω δει που λέτε για την revolut, δεν ξέρω τελικά κατά πόσο αξίζει. Ναι μεν δεν σκας με τα cc αλλά οι χρεώσεις δεν αξίζουν. Τι θέλω να πω. Είχα βάλει 50€ στην revolut γιατί χρειαζόταν να αγοράσω κάτι και από τότε μου έμειναν 9€ και κοίταζα να αγοράσω κάτι για να τα χαλάσω. Τελικά έκανα μια μικρή αγορά και έβαλα και 5€ στο steam. Και στις 2 περιπτώσεις μου τράβηξε παραπάνω. Πχ στο steam για 5€ που μπήκαν στο account μου στην revolut τράβηξε 5,22€.

Αν είναι κάθε φορά σε τόσο μικρά ποσά να "καιει" και λεφτά, ε δεν αξίζει για εμένα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για αγορές των 1000€ που θα πετάς και 50+€. Πρακτικά θα έχει να κάνει με την μετατροπή από λίρες που χρεώνει στο άλλο νόμισμα από όσο καταλαβαίνω, εκτός και αν κάνω κάτι εγώ λάθος

ερρρμμμ τα λεφτά εσυ τα εκαψες! Οχι η ρεβολουτ!!! 

Δλδ και στην εδώ τραπεζά σου τα τρως ολα για να μη μεινει μεσα τιποτα? Αν ναι, δεν τα καις?

Αν οχι... γιατι οχι? Γιατι δεν τα τρως αυτα στον ελληνικο λογαριασμο?

Δημοσ.

ερρρμμμ τα λεφτά εσυ τα εκαψες! Οχι η ρεβολουτ!!! 

Δλδ και στην εδώ τραπεζά σου τα τρως ολα για να μη μεινει μεσα τιποτα? Αν ναι, δεν τα καις?

Αν οχι... γιατι οχι? Γιατι δεν τα τρως αυτα στον ελληνικο λογαριασμο?

Μα δεν είπα για τα λεφτά της αγοράς. Είπα για τα λεφτά που χάνονται στην μετατροπή. Για τα 5€ που έβαλα στο steam με χρέωσε 5,22€, δηλαδή χάθηκαν 0,22€ λόγο της μετατροπής από λίρες σε ευρώ.

Δημοσ.

Μα δεν είπα για τα λεφτά της αγοράς. Είπα για τα λεφτά που χάνονται στην μετατροπή. Για τα 5€ που έβαλα στο steam με χρέωσε 5,22€, δηλαδή χάθηκαν 0,22€ λόγο της μετατροπής από λίρες σε ευρώ.

μου φαίνεται κάτι έκανες λαθος ή κατάλαβες λαθος... Η Revolut δεν χρεώνει κάτι για μετατροπες και σου δίνει το best rate available. Το λέω μετα λόγου γνώσεως, εκατοντάδων συναλλαγών και περίπου 10κ κινησης μέσω αυτής.

Δημοσ.

μου φαίνεται κάτι έκανες λαθος ή κατάλαβες λαθος... Η Revolut δεν χρεώνει κάτι για μετατροπες και σου δίνει το best rate available. Το λέω μετα λόγου γνώσεως, εκατοντάδων συναλλαγών και περίπου 10κ κινησης μέσω αυτής.

Διόλου απίθανο να έχω κάνει κάτι λάθος μιας και την έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα 3-4ς φορές. Πάντως για του λόγου το αληθές.

post-146070-0-04663000-1472234182_thumb.png

Δημοσ.

Διόλου απίθανο να έχω κάνει κάτι λάθος μιας και την έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα 3-4ς φορές. Πάντως για του λόγου το αληθές.

Μηπως εχεις τα λεφτα σε Ευρω και η χρεωση γινεται σε Λιρες; Γιατι εγω αυτο βλεπω. Αν θες να κανεις αγορα σε λιρες, μετετρεψε το υπολοιπο σου σε λιρες και τοτε κανε την 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...