Johnig Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γεια χαρά σε όλους Έχω τα έξεις προβλήματα στην Asus Hero VI. 1)Έκανα φορματ χθες και εκεί που έκανα εγκατάσταση του drivers της μητρικής δυο από αυτά δεν θελαν να γίνουν στο chipset μου λέει "Το πρόγραμμα εγκατάστασης απέτυχε ένα η περισσότερα προγράμματα οδήγησης της συσκευής,Η εγκατάσταση θα τερματίσει. το άλλο είναι από το Intel Graphics μου πετά ένα παράθυρο που γράφει "Το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του λογισμικού. 2)Το επόμενο πρόβλημα είναι όταν είναι όταν ανοίγω την Διαχείριση Συσκευών μου γράφει ότι δεν έχω drivers,συγκεκριμένα λέει "Ελεγκτής απλών επικοινωνιών PCI" Αυτό έχει κάποια σχέση με το παραπάνω πρόβλημα ή είναι από την κάρτα γραφικών αν και έχω κάνει εγκατάσταση τους drivers για την κάρτα. 3)Ποιο πάνω από το πρόβλημα 2 έχω μια συσκευή που δεν έχει drivers παρόλο αυτά δεν έχω στο pc μου κάτι παραπάνω συνδεμένο δηλαδή σκληρό δίσκο η κάτι άλλο από περιφερειακά.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θα δοκιμασα τους πιο νεους Drivers απο το site της asus. δεν ειναι η καρτα γραφικων αυτο.
Johnig Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Tο πρόβλημα ειναι δεν μπορώ να κάνω install τα drivers για το chipset
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μπορει το cd να εχει παλιους drivers Μεσα ή να μην εχει πχ καν για windows 10>οποτε για σιγουρια απο το site του κατασκευαστη.και προληπτικα θα εκανα και bios update.
Johnig Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Όπως γράφω και ποιο πάνω το έχω κάνει install από το site τους καινούργιους drivers εκτός του chipset και του intel graphics για τον έξεις λόγο όταν, πάω να κάνω install τα drivers για το chipset μου πετάει ένα παράθυρο και μου γράφει Το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του λογισμικού
Kazeta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τους chipset drivers για Intel τους κάνεις εγκατάσταση χειροκίνητα
Johnig Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα....
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 a.δοκιμασε απο device manager.β.δοκιμασε σαν Run as administrator να δεις επισης τι κανει. κατεβασε ολα τα Updates για τα windows πρωτα.τι windows εχεις?στην χειροτερη ας περασουν τα windows drivers και μετα περνας εσυ αυτα που θες.ενσωματωμενη καρτα γραφικων εχεις στο Mobo?
Johnig Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Α.το δοκίμασα άλλα τίποτα β.ούτε και αυτό δεν έπιασε. ναι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η Mobo το έκανα ξανά φορματ και έστρωσε άπλα θα ήθελα να μάθω γιατί πρέπει να κάνω καθε φορά φορματ γιατί με την πρώτη δεν στωνει ποτέ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από Johnig
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Α.το δοκίμασα άλλα τίποτα β.ούτε και αυτό δεν έπιασε. ναι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η Mobo το έκανα ξανά φορματ και έστρωσε άπλα θα ήθελα να μάθω γιατί πρέπει να κάνω καθε φορά φορματ γιατί με την πρώτη δεν στωνει ποτέ. μηπως καμια παραξενη κοπια windows???????κατι Custom δεν ειναι οτι καλυτερο.κατα τα αλλα δεν στεκει αυτο που γινεται εκτος αν κατι περνας μετα πριν τους Drivers και εχεις αυτα τα θεματα.οποτε καλο θα ηταν windows updates και μετα drivers.συνηθως προσπαθω να βρω Iso με ολα τα Updates ενσωματωμενα μεχρι τον τρεχοντα μηνα διοτι σε windows 7 παει να περασει 200 Updates και δυο φορες σε δυο μηχανηματα σκαλωσε. την μια βρηκα αλλο Iso την δευτερη απλα τα εκανα λιγα λιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα