Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις των windows 10 ΜΟΝΟ για την κάρτα γραφικών μου, γιατί όποτε βάζω τον τελευταίο driver, μετά από 1-2 ημέρες σε κάποια αυτόματη ενημέρωση των windows, μου επαναφέρει μια προηγούμενη έκδοση και αναγκάζομαι να κάνω ξανά εκκαθάριση των drivers με το DDU (display driver uninstaller) και να εγκαθιστώ ξανά τον καινούργιο...

Άν κάποιος γνωρίζει κάποια ρύθμιση που το διορθώνει αυτό, θα με βοηθούσε...

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις των windows 10 ΜΟΝΟ για την κάρτα γραφικών μου, γιατί όποτε βάζω τον τελευταίο driver, μετά από 1-2 ημέρες σε κάποια αυτόματη ενημέρωση των windows, μου επαναφέρει μια προηγούμενη έκδοση και αναγκάζομαι να κάνω ξανά εκκαθάριση των drivers με το DDU (display driver uninstaller) και να εγκαθιστώ ξανά τον καινούργιο...

δεν νομιζω οτι πεζει κατι τετοιο κουλο μου φενεται...

αν εχεις κατεβασει τους οδηγους της καρτας.... κλεισε το ιντερνετ..κανε προσθαφαιρεση τους οδηγους ολους της καρτας...

περνα τους καινουργιους και μετα ανοιξε παλι το νετ...

και δεν ειναι αναγκη να περασεις τα παντα...π.χ μονο οδηγους και physics αν μιλαμε για nvidia ...

μηπως περνας και το nvidia updater τπτ τετοιο και κατεβαζει τπτ μονο του μετα κλπ...

τι να σου πω...

Δημοσ.

μια χαρά γίνεται το πρόβλημα που αναφέρει το παιδί είχε γίνει και θέμα συζήτησης στο αντίστοιχο τόπικ με τα 10αρια.

αν διαβάσεις το θέμα,έχει απαντηθεί "νομίζω" αρκετές σελίδες πιο πίσω

http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/page-314

Δημοσ.

μια χαρά γίνεται το πρόβλημα που αναφέρει το παιδί είχε γίνει και θέμα συζήτησης στο αντίστοιχο τόπικ με τα 10αρια.

αν διαβάσεις το θέμα,έχει απαντηθεί "νομίζω" αρκετές σελίδες πιο πίσω

http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/page-314

ναι ε ? οκ μπορει δεν μου εχει τυχη ουτε το εχω ξανακουσει...

αν υπαρχει καποια λυση καλως...παντως συνεχιζει να μου φενεται λιγο κουλο το θεμα...

Δημοσ.

Τα Windows 10 πολλές φορές φορτώνουν παλιές εκδόσεις drivers (ακόμα και από Vista) προφανώς αυτοί που τα κατασκεύασαν θεωρούν ότι έτσι δουλεύουν πιο καλά.

Αν ο Η/Υ δουλεύει καλά με αυτούς που φορτώνουν τα 10καρια, άσε αυτούς.

Τα Update αν τα κλείσεις, θα κλείσουν για όλα!! 

Δημοσ.

Τα Windows 10 πολλές φορές φορτώνουν παλιές εκδόσεις drivers (ακόμα και από Vista) προφανώς αυτοί που τα κατασκεύασαν θεωρούν ότι έτσι δουλεύουν πιο καλά.

Αν ο Η/Υ δουλεύει καλά με αυτούς που φορτώνουν τα 10καρια, άσε αυτούς.

Τα Update αν τα κλείσεις, θα κλείσουν για όλα!! 

Φίλε σε ευχαριστώ που βοήθησες. Σήμερα μετά από τόσες προσπάθειες, και ενώ το μόνο που έχει απομείνει και δεν έκανα είναι η παύση ενημέρωσης για όλους τους drivers, σκέφτηκα μιας και η κάρτα λειτουργεί σωστά με αυτούς των windows 10, απλά να κρατήσω αυτούς,και όποτε τους κάνει update η microsoft, καλώς. Άλλωστε, δεν νομίζω να σου δίνει drivers η ίδια η microsoft οι οποίοι θα είναι ακατάλληλοι και μη συμβατοί με την κάρτα στα w10..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...