ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Kαλημέρες Υπάρχει ένα domain name ενός κολλητού ο οποίος το έχει σε .com Θέλει να φτιάξει την σελίδα του από την αρχή και για να τον εξυπηρετήσω για να μην βγάλει off την τωρινή και να φτιάξει σιγά σιγά την καινούργια είπα Να του δώσω ένα hosting στον χώρο που έχω εγώ (έχω περίπου 1,5gb ελεύθερο) φτιάχνοντας του ένα subdomain σε ένα ήδη υπάρχον άλλο site , πχ subdomainame.domain.gr Μόλις τελειώσει το νέο site θα αντιστοιχήσουμε το .com που έχει τώρα στο subdomain που θα έχουμε φτιάξει. Ξέρω ότι γίνεται αυτό αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι , λογικά θα δώσω τα dns του ήδη υπάρχον domain στο subdomain Που θα έχω φτιάξει και θα αλλάξω πχ τις διαδρομές των url μέσα στο subdomain. Καλά τα λέω?
lionheart82 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Στο dns απλα θα φτιάξεις ένα Α record για το subdomain εφόσον το domain ειναι το ίδιο (πάει το DNS). Στο hostng θα φτιαξεις ένα νεο site & ftp & database για το subdomain.domain.com (παει και το hosting). Στην ιστοσελίδα που θα βάλετε πανω πριν απο οποιαδήποτε λειτουργεία βγάζετε το google analytics και βάζετε στα robot no index no follow για να μην υπάρχουν θέματα SEO αργότερα...
dominotrix Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γιατι δε φτιαχνει τη σελιδα στο subdomain σου, και οταν με το καλο τελειωσει, να την μεταφερει κανονικα και στο δικο του hosting με το .com domain;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Γιατί στο hosting που εχει ήδη είναι άλλου και εχει και άλλες σελίδες μεσα. Και φυσικά δε μου δίνει κωδικούς για C panel. Λογικό ουτε εγω θα έδινα. Μια βλακεία να γίνει... Του εχω στήσει ήδη open cart και θα τον βοηθήσω να το φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα