Προς το περιεχόμενο

oem desktop με win 7 english αλλαγη σε windows 7 greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω καιρο να ασχοληθω με windows 7 και θελω τη βοηθεια σας.

Εχει αγοραστει ο εν λογω υπολγοιστης

http://www.skroutz.gr/s/8232328/Lenovo-Thinkcentre-E73-MT-i3-4170-4GB-500GB-W7.html

Τα windows ειναι στα αγγλικα και θελω να τα γυρισω στα Ελληνικα. 

Προοριζεται για γραφειο και θελουν οπωσδηποτε 7αρια για λογους συμβατοτητας οποτε αναβαθμιση σε 10 δεν θα παιξει.

Με ποιο τροπο να κανω την αλλαγη γλωσσας? Θελω η αδεια να ειναι η αυθεντικη μιας και ειναι για επαγγελματικο χωρο, και ιδανικα να του κανω φορματ για να αφαιρεσω το πιθανο bloatware της lenovo που εχει μεσα.

Βρισκω το tool της MS για προσθηκη γλωσσας εκ των υστερων αλλα δε μπορω να βρω iso me win 7 gr που να τους περασω το key του εν λογω μηχανηματος

Δημοσ.

κανω copy paste το script στον chrome αλλα δε μ τρεχει, βγαζει error. Επισης διαβαζω οτι δεν ειναι και το πιο νομιμο.

Δημοσ.

κανω copy paste το script στον chrome αλλα δε μ τρεχει, βγαζει error. Επισης διαβαζω οτι δεν ειναι και το πιο νομιμο.

Μια χαρά νόμιμο είναι, αρκεί να κατεβάσεις την ίδια έκδοση (home, pro, enterprise κτλ) για την οποία έχεις την άδεια χρήσης.

Αν τα 7άρια είναι pro/ent/ult έκδοση μπορείς να περάσεις την Ελληνική γλώσσα μέσα από το windows update (στις προτεινόμενες ενημερωσεις είναι). Αν είναι home/home prem/core/basic τότε θα κάνεις αυτό που λέει ο lefteris.

Στο t-support  (το 1ο λινκ στο skroytz) πάντως αναφέρει ότι είναι η pro έκδοση. Δες στο windows update και πήγαινε στα recommended, πρέπει να έχει εκεί πολλές γλώσσες για εγκατάσταση. Κάνε απόκρυψη σε όλες εκτός την Ελληνική και τσεκάρισε την για να την κατεβάσει.

Όντως δοκιμασμένο. Απλά, αν τα 7άρια είναι όντως pro δε χρειάζεται να μπει ο zandim σε τέτοια διαδικασία.

Δημοσ.

Μια χαρά νόμιμο είναι, αρκεί να κατεβάσεις την ίδια έκδοση (home, pro, enterprise κτλ) για την οποία έχεις την άδεια χρήσης.

Αν τα 7άρια είναι pro/ent/ult έκδοση μπορείς να περάσεις την Ελληνική γλώσσα μέσα από το windows update (στις προτεινόμενες ενημερωσεις είναι). Αν είναι home/home prem/core/basic τότε θα κάνεις αυτό που λέει ο lefteris.

Στο t-support  (το 1ο λινκ στο skroytz) πάντως αναφέρει ότι είναι η pro έκδοση. Δες στο windows update και πήγαινε στα recommended, πρέπει να έχει εκεί πολλές γλώσσες για εγκατάσταση. Κάνε απόκρυψη σε όλες εκτός την Ελληνική και τσεκάρισε την για να την κατεβάσει.

Όντως δοκιμασμένο. Απλά, αν τα 7άρια είναι όντως pro δε χρειάζεται να μπει ο zandim σε τέτοια διαδικασία.

συνεχιζει να μη μου τρεχει το σκριπτακι,

Ποια ειναι η πιο ευκολη διαδικασια τελικα? Ειναι 7αρια pro.

Δημοσ.

για μενα το ιδανικο θα ηταν φορματ με την ΟΕΜ αδεια αλλα δεν ξερω που μπορω να βρω το iso win 7 pro ελληνικα. Δεν τον εχω ανοιξει ακομα τον υπολογιστη αλλα πιστευω οτι θα βρω σαβουρα bloatware απο τη lenovo.

Δημοσ.

Άνοιξε το βρε, τι το φοβάσαι.

Για το κολπάκι με το σκριπτ δε δουλεύει πια γιατ΄ιη ms άλλαξε τα λινκ της. Πήγαινε εδώ και κατέβα εκεί που λέει "

Download Any Windows or Office ISO Using a Free Third-Party Tool"
Δημοσ.

για μενα το ιδανικο θα ηταν φορματ με την ΟΕΜ αδεια αλλα δεν ξερω που μπορω να βρω το iso win 7 pro ελληνικα. Δεν τον εχω ανοιξει ακομα τον υπολογιστη αλλα πιστευω οτι θα βρω σαβουρα bloatware απο τη lenovo.

Υπάρχει δωρεάν εργαλείο (portable) που μπορείς να κατεβάσεις το iso στα Ελληνικά, δες ένα οδηγό πάλι από το PCsteps

https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

Δημοσ.

τελικως το εκανα με το vistalizator, με παιδεψαν μονο τα win 7 που δεν εκαναν τα updates και εψαχνα τι και πως για να τα περασω

Δημοσ.

τελικως το εκανα με το vistalizator, με παιδεψαν μονο τα win 7 που δεν εκαναν τα updates και εψαχνα τι και πως για να τα περασω

Ολα καλά λοιπόν!

Εγώ όταν αλλάζω γλώσσα με το vistalizator στα 7 αμέσως μετά το φορμάτ, εγκαθιστώ 2 ενημερώσεις που ζητάει το πρόγραμμα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία, κ μετά ασχολούμαι με τα υπόλοιπα updates που θα μου πάρουν αρκετές ώρες... ίσως κ μέρες.

Δημοσ.

μα κι εγω αυτες τις δυο ενημερωσεις παιδευτηκα να περασω.

παιδευτηκα πολυ ομως. Τα winodws 7 εχουν προβληματικο update που καποιες φορες κολαει και δεν κανει τιποτα. Και με την ιδια λογικη δε με αφηνε να εγκαταστησω καποια updates που τακατεβαζα απευθειας απο την MS σαν αρχεια. Κολαγε. Επρεπε να μπω στο resvices.msc και να απενεργοποιησω/σταματησω την υπηρεσια windows update, να τερματισω απο τον task manager τη διεργασια wusa.exe και μετα να προσπαθησω να τρεξω τα updates (αρχεια KBxxxxx.exe). Εκανα αρκετες επανεκινησεις, τελιακ τα καταφερα. Διαβαζω παντως οτι εχουν πολλοι προβλημα με τα updates στα 7αρια.

Δημοσ.

[...] Διαβαζω παντως οτι εχουν πολλοι προβλημα με τα updates στα 7αρια.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος να μα πει η ms "ξέρετε... τα 7 πρέπει να εξαφανιστούν"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...