Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πρώτη φορά τράβηξα χειρόφρενο μετά από 2 χρόνια οδήγησης για να μην καταλήξω σε πεζοδρόμια και χαντάκια. Πλέον καλύτερα οδηγώ το αμάξι μου παρά να περπατάω. 

Κάτι ξημερώματα σε 2 στροφές 90 στην πρώτη δεν έπιασε καλά το χειρόφρενο (όχι ότι είχα και καλά τακάκια) αλλά στην δεύτερη τύφλα να έχουν τα rwd  :P

Φυσικά με το Kia Clarus το σκυλί το μαύρο....

Γενικά λίγο προσοχή με τα χειρόφρενα και αν δεν ξέρετε μην πάτε και τα κάνετε με κόσμο ή κάπου που δεν ξέρετε που θα καταλήξετε. Είναι κρίμα και ο άλλος που θα πάρετε σβάρνα και το αμάξι και εσείς. 

Στο βίντεο έχουν πάρει τα κουβαδάκια και δεν ξέρουν που θα καταλήξουν. Στα τελικά επίπεδα πρόσφυσης αν ερχόταν κάποιος κόντρα με μηχανή θα έφευγε από τις μπαριέρες. 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μ αρέσει κάτι ασχετουμπες που το παίζουν οδηγαρες σκάνε με +70 χλμ και άνω και σκανε χειροφενα λες και είναι με κανένα αγωνιστικό και τρώνε τα μούτρα τους και σπάνε και το αμάξι σε καμία μάντρα και μετά λένε έφταιγε ο δρόμος,τα τακάκια,τα παπούτσια μου κ.α

• Like 10
Δημοσ.

Νεος και εγώ, ούτε ένα χρόνο δεν οδηγώ αλλά που και που κάνω τις "καγκουριές μου" ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ(ορατότητα, γνωστός/άδειος δρόμος). Θα μυρίσει λίγο λάστιχο, θα πετάξω κανένα κώλο αλλά μέχρι εκεί. Το χειρόφρενο άλλωστε είναι μεγάλη καταπόνηση για το αμάξι και αν δεν ξέρεις μπορείς από το να διαλύσεις το αμάξι μέχρι πας κανέναν άκλαφτο. Δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.

Το αμάξι βέβαια είναι ένα toyota carina που δεν έχει esp οπότε δεν με εμποδίζει.

Φυσικά όλα γίνονται με ΠΡΟΣΟΧΗ και μέτρο γιατί τα λάστιχα κοστίζουν.

Επίσης με το παλίο AR Spider που έχει πίσω κίνηση έχω κάνει τις αμαρτίες μου αλλά δεν μου πάει η καρδιά να το καταπονώ.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω πριν 6 χρόνια που έβγαλα δίπλωμα και μάθαινα με το mercedes πάτησα λίγο αποτομα το γκαζι και πέταξα κώλο..

Και έτσι όποτε έβρισκα καμια καλή στροφή πατούσα γκάζι και έφευγε ο κώλος με ανάποδο τιμόνι..τώρα έχω να το κανω περίπου 2 χρόνια..σοβαρεύτικα πια.

Το κακό με τα mercedes είναι οτι το χειρόφρενο το έχουν στο πόδι.

Δημοσ.

Καλησπερα μιας και ειμαι σχετικα νεος και σε ηλικια και οδηγος κ βραζει τ αιμα μου..τις προαλες ειχα μια ατυχια εσκασα σε μια μαντρα απο ενα ανεπυτιχες χειροφρενο..μικρη η ζημια αλλα μενει η "εμπειρια"..θα ηθελα να ακουσω και ολωνων πρωτες εμπειριες χειροφρενιδια κτλ!

Η ατυχία ήταν που δεν ήμουν κάπου εκεί κοντά με το γιό μου…

Δημοσ.

Η ατυχία ήταν που δεν ήμουν κάπου εκεί κοντά με το γιό μου…

Θα του γαμαγες οτι ειχε και δεν ειχε ε? πωπωπωωπωπ ενας αντρας

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ σε ένα rallye 205 που έμαθα έκανα στην αρχή σε μια αλάνα με χαλίκι κάτω. Αργότερα, λίγο πριν στρίψω στο σπίτι μου, σε δρόμο που είχα καλή ορατότητα κτλ. Μάθαινα εκεί λοιπόν, με ασφάλεια και ποτέ σε δρόμο με κίνηση.

3 φορές το χρειάστηκα, μια σε απότομο φρενάρισμα σε στροφή μετά απο προσπέραση (κράξτε ελεύθερα αλλά έβλεπα 1 χιλιόμετρο μπροστά) έφυγε το πίσω μέρος σαν απο πούπουλο απο το φρενάρισμα, μπήκα στροφή, έκανε αναστροφή, και με χειρόφρενο το επανέφερα (το σκατό στην κάλτσα εννοείται  :ph34r: ). 

Την 2η, ήθελα να κάνω γρήγορη αναστροφή σε δρόμο με καλή ορατότητα, και δεν χωρούσα να στρίψω κανονικά, οπότε έστριψα με χειρόφρενο.

Την τρίτη για να κόψω δρόμο σε έναν παπάρα που έτρεχε σαν τρελός στον δρόμο, και να τον σταματήσω. Ευτυχώς φρέναρε  :devil:

Δημοσ.

πρώτο χειρόφρενο σε άδειο parking λίγο απόμερα του village park στο ρέντη. μία, δύο το επόμενο πρωί βρίσκω και τις τέσσερις ρόδες ξεφούσκωτες. nissan sunny του 84 μοντέλο  τότε.

σε γαμο στο βόλο , φοιτητές τότε, σε ένα lada πισωκίνητο , ήμασταν 6 άτομα μέσα και ο οδηγός ήθελε να κάνει χειρόφρενο σε χωματόδρομο. αφού κάνει μία προσέραση σε μία κοπελίτσα , στον χωματόδρομο , κάνει χειρόφρενο πάνω στη στροφή και το αμάξι έκανε 4-5 σβούρες σαν τα τολλ σε καλλιτεχνικό πατινάζ.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...