jim0912 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια,μολις σημερα ηρθε το Iphone 5s που ειχε ενας φιλος μου. Το κινητο ειναι κλειδωμενο στην Ο2 UK και για να το ξεκλειδωσω,χρησημοποιησα την rsim 10+ που ειχα παρει πριν 2 μηνες και χρησημοποιησα μια μονο φορα. Το προβλημα αρχιζει ως εξης: Χωρις την καρτα λειτουργει να σαν ipod,βαζω την rsim μαζι με την καρτα μου (cosmote)..αν βαλω τον κωδικο μου βγαζει το μηλο και μου ζηταει ενεργοποιηση (πραγμα που δεν μπορω να κανω) οποτε αναγκαζομαι να ξαναβγαλω την rsim και να βαλω την καρτα της o2 για να με ξαναπαει στην αρχικη..Βρηκα ομως εναν τροπο που δεν ξερω γιατι δεν λειτουργει,βαζω ξανα rsim και την καρτα μου και μου λεει να βαλω το κωδικο και δεν το κανω,παω στις ρυθμισεις,τηλεφωνο,εγαρμογες sim και με βγαζει στο μενου τις rsim για να επιλεξω δικτιο,ομως αφου κανω οτι πρεπει με το που το ξανα ανοιξω,αφου κανει αναζητηση για ουτε 1 λεπτο,μου βγαζει μη εγκυρη sim....Παιδια βοηθεια το κινητο ειναι καινουριο και ειναι κριμα
corsair04 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια,μολις σημερα ηρθε το Iphone 5s που ειχε ενας φιλος μου. Το κινητο ειναι κλειδωμενο στην Ο2 UK και για να το ξεκλειδωσω,χρησημοποιησα την rsim 10+ που ειχα παρει πριν 2 μηνες και χρησημοποιησα μια μονο φορα. Το προβλημα αρχιζει ως εξης: Χωρις την καρτα λειτουργει να σαν ipod,βαζω την rsim μαζι με την καρτα μου (cosmote)..αν βαλω τον κωδικο μου βγαζει το μηλο και μου ζηταει ενεργοποιηση (πραγμα που δεν μπορω να κανω) οποτε αναγκαζομαι να ξαναβγαλω την rsim και να βαλω την καρτα της o2 για να με ξαναπαει στην αρχικη..Βρηκα ομως εναν τροπο που δεν ξερω γιατι δεν λειτουργει,βαζω ξανα rsim και την καρτα μου και μου λεει να βαλω το κωδικο και δεν το κανω,παω στις ρυθμισεις,τηλεφωνο,εγαρμογες sim και με βγαζει στο μενου τις rsim για να επιλεξω δικτιο,ομως αφου κανω οτι πρεπει με το που το ξανα ανοιξω,αφου κανει αναζητηση για ουτε 1 λεπτο,μου βγαζει μη εγκυρη sim....Παιδια βοηθεια το κινητο ειναι καινουριο και ειναι κριμα μόνο oficial unlock μπορείς δεν πρόκειται να το ξεκλειδώσει με rsim 10+ ποτέ η rsim δεν είναι για τον καθένα !!
jim0912 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 μόνο oficial unlock μπορείς δεν πρόκειται να το ξεκλειδώσει με rsim 10+ ποτέ η rsim δεν είναι για τον καθένα !! Αυτο θα ελεγα και γω,αλλα πριν το παρω μια χαρα λειτουργουσε με rsim (10 κιολλας),αλλιως δεν θα το εψαχνα
corsair04 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αυτο θα ελεγα και γω,αλλα πριν το παρω μια χαρα λειτουργουσε με rsim (10 κιολλας),αλλιως δεν θα το εψαχνα θέλεις patch για να παίξει και δεν υπάρχει μόνο με jb αλλά πλέον η apple δεν την υπογράφει οπότε εάν δεν είναι στην εκδοσή που υπάρχει jb δεν μπορείς είναι ρίσκο το official φθηνό είναι απευθύνσου στην ίδια την εταιρία από την στιγμή που έχει την sim του παροχου που είναι κλειδωμένο το κινητό. εiναι ποιο φθηνό εάν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κάπου στις 20 λίρες (είχα επικοινωνησει πέρυσι για ένα 4s) επίσης δώσε πλήρη περιγραφή για το τηλέφωνο σε ποιο ios είναι και τι έχεις δοκιμάσει και με την 10 σε ποιο ios δούλευε
jim0912 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θέλεις patch για να παίξει και δεν υπάρχει μόνο με jb αλλά πλέον η apple δεν την υπογράφει οπότε εάν δεν είναι στην εκδοσή που υπάρχει jb δεν μπορείς είναι ρίσκο το official φθηνό είναι απευθύνσου στην ίδια την εταιρία από την στιγμή που έχει την sim του παροχου που είναι κλειδωμένο το κινητό. εiναι ποιο φθηνό εάν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κάπου στις 20 λίρες (είχα επικοινωνησει πέρυσι για ένα 4s) επίσης δώσε πλήρη περιγραφή για το τηλέφωνο σε ποιο ios είναι και τι έχεις δοκιμάσει και με την 10 σε ποιο ios δούλευε Εχεις κανενα καλο site για το unlock? τρεχει ios 9,3,4 δεν ξερω πολλα απο patch και δεν ειμαι σιγουρος αν θα το ρισκαρω,πηρα μια καινουρια rsim θα περιμενω μεχρι να ερθει και να δοκιμασω,αλλιως official unlock και τελος
taslikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν έχεις κάρτα απο άλλο δυκτιο πχ Vodafone να δοκιμάσεις μήπως ειναι θεμα της κάρτας σου;
jim0912 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Σιγουρα δεν εχει θεμα γιατι χωρις την rsim την αναγνωριζει,αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να ενεγοποιηθει το iphone γιατι ειναι απο αλλο δυκριο (ο2 uk) Δεν έχεις κάρτα απο άλλο δυκτιο πχ Vodafone να δοκιμάσεις μήπως ειναι θεμα της κάρτας σου;
corsair04 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καμια ιδεα καποιος? μόνο ξεκλείδωμα μπορείς να κάνεις πλέον δεν γίνεται τίποτα άλλο και κακώς που αγόρασες δεύτερη rsim
jim0912 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 μόνο ξεκλείδωμα μπορείς να κάνεις πλέον δεν γίνεται τίποτα άλλο και κακώς που αγόρασες δεύτερη rsim Ξερεις κανενα καλο site για ξεκλειδωμα γιατι η O2 θα ζητησει αριθμο και σε τι ειδους συμβολεο ημουν πραγμα που δεν γνωριζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα